• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar huzurlu sağlıklı güzel bir uyku diliyorum hepimize. ben çocukları uyuttum sıra bana geldi. inşallah güzelliklerle dolu bir güne uyanırız ❤❤❤

Sana da hayırlı uykular canım. Şafaktan bir gün daha attı elhamdülillah yeni gün yeni umutlar ve fırsatlar demek... Değerlendirebilmek dileğiyle ;)

sinüzit için burnuna dayanavileceğin sıcaklıkta yarım çay bardağı suyun içine 4 damla limon silme çay kaşığı kaya tuzu ekle ve çek. çok yakacak ama haftada 2 3 kez yap inan iltihap akıp gidecek. rahat edeceksin inşallah. Allah korusun şifa versin. senin bebek kızdı demİ
Aslında yapmadığım şey kalmadı Saraçoğlu nun papatya buğusuna başlamıştım. Zencefiller, limonlar, ballar burnuma tuzlu su çekmeler sürekli nemli tutmalar. Ama işe yaramadı. Senin önerini de deneyeceğim burnumu açsın da yeter ki yanması önemli değil. Rahat nefes alabilmek büyük bir nimet 2 gecedir sabaha kadar uyuyamadım. Benim bebeğim erkek teyzesi 12. Haftadan belli etti kendini:)

Rabbim hastalara tez zamanda şifa versin hele ki hamileyken gerçekten çekilmez oluyor. Ama neyse ki dermansız dert değil. En kısa zamanda iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar. ;)
Aminn inşallah hamileyken zormuş. Bugün anneme diyorum seni şimdi daha iyi anlıyorum diye. Allah dermansız dert vermesin inşallah. Teşekkür ederim.

Pisikedii Pisikedii amin canım hepimiz evlatları inşallah ❤💖
Allah yardımcımız olsun benimde burun tıkanıklığı başladı herkes nezle zannediyor.
Nilayyy Nilayyy tatlım çok ama çok geçmiş olsun. inşallah toparlarsın kısa zamanda.
inşallah eksiklerinide halledersin can sağlığı ile.
Allahım yardim etsin inşallah. Bana da grip mi olsun diyorlar. Ne yalan soyliim grip olsam daha iyiydi :( en azından iyilesecem ve geçecek diye umudum olurdu. Hamdolsun sağlıklıyım tabi de...

Hifaa Hifaa Pisikedii Pisikedii karapisso karapisso teşekkür ederim kızlar. Doktor az bir enfeksiyon çıkmış ama ben yine de ilaç veriyorum diyince ben de serumdan sonra kendimi iyi hissedince bekleyeyim demiştim ama akşam annem kayınvalidem görmeye geldiler yatamadım tabii:) şimdi yine kötüledim. Ben de daha fazla beklemeden aldım ama moralim çok bozuldu augmentin verdi inşallah zarar vermez korkuyorum.
Hiç endişelenme canım. Doktor uygun olan ilacı yazmıştır. Kar zarar ilişkisini gözet.ek gerekir bu gibi durumlarda. Enfeksiyon, özellikte kanda görülen, hafiye alınacak bir olay değil. Sen ilacını iç, şifa allahtan sana emanetiz de gerisini koyver :)

Merhaba, henüz siteyi tam çözemedim buradan alıntıladım. Benim kendi doktorum suyun fazla dedi maaalesef. Doktoruma güveniyorum ama tekrardan başka bir uzmana da gitmek istiyorum. Siz de durumunuzdan haberdar ederseniz sevinirim. Geçmiş olsun tekrardan..
Sali günü doktor randevum var. Bi danisacam bakalim o ne diyecek. Inşallah buraya da yazarım.

Kızlar sizden bi ricam var.. kuzenim 4 aylık hamile. Bundan önce 2 erken doğumla kaybı var. Bu olaylardan sonra normal yoldan çocuğu olmamaya başladı ve tüp bebek denedi ve tutmadı. En son denemesinde tuttu inşallah. Şimdi yine yoğun kanama olmaya başladı ve doktorlar pek umutlu konuşmamış. Bu defa da bebek doğum kanalına girmiş rahim ağzı daralmış heran düşebilir demiş doktor.
Hamile kadının duası kabul olurmuş. Kuzenimin adı Habibe. Dualarınızda ona da yer verirseniz sevinirim.
Biraz karışık anlattım sanirim kusuruma bakmayın.

Hifaa Hifaa Pisikedii Pisikedii karapisso karapisso teşekkür ederim kızlar. Doktor az bir enfeksiyon çıkmış ama ben yine de ilaç veriyorum diyince ben de serumdan sonra kendimi iyi hissedince bekleyeyim demiştim ama akşam annem kayınvalidem görmeye geldiler yatamadım tabii:) şimdi yine kötüledim. Ben de daha fazla beklemeden aldım ama moralim çok bozuldu augmentin verdi inşallah zarar vermez korkuyorum.
Bende onu kullandım canım 1000 lik onlar bilip de veriyor zaten bebisler Allah a emanet bişey olmaz inşallah ben ilk gebeligim de de kullandım sorun yaşamadım sende yaşamazsin insallah

Kızlar sizden bi ricam var.. kuzenim 4 aylık hamile. Bundan önce 2 erken doğumla kaybı var. Bu olaylardan sonra normal yoldan çocuğu olmamaya başladı ve tüp bebek denedi ve tutmadı. En son denemesinde tuttu inşallah. Şimdi yine yoğun kanama olmaya başladı ve doktorlar pek umutlu konuşmamış. Bu defa da bebek doğum kanalına girmiş rahim ağzı daralmış heran düşebilir demiş doktor.
Hamile kadının duası kabul olurmuş. Kuzenimin adı Habibe. Dualarınızda ona da yer verirseniz sevinirim.
Biraz karışık anlattım sanirim kusuruma bakmayın.
Canım çok geçmiş olsun Allah'ım gönlünün muradını versin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Mutlu pazarlar kızlar. Maalesef hastalıktan kurtulamadım 3 gündür yatıyorum yapmadığım şey kalmadı en sonunda bugün doktora gittim kanımda enfeksiyon çıktı doktor da antibiyotik verdi.Kararsızım alıp almamakta bu gece de içmeyeceğim geçmezse o zaman başlarım.
karapisso karapisso ne güzel halletmişsin alışverişini ben de bu hafta çıkacaktım ama kısmet değilmiş. Burada da kapalı pazar var ama fiyatlar çok farklı olmuyor. Ben o yüzden internetten bakıyorum. Hala eksiklerim var iyi olalım da tamamlayalım inşallah. Kızlar aman dikkat edin hasta olmayın çok inatçı bir virüs gerçekten. :KK43:

Geçmiş olsun canım , kanındaki enfeksiyon ilaçtan daha çok etkiler bebeği, ben iki defa antibiyotik tedavisi gördüm, doktorun verdiyse sen kendi kafana göre icmeyip bekleme yapma bence, yine sen bilirsin de, tedavini ol sonra sıkıntı yaşama

Bende onu kullandım canım 1000 lik onlar bilip de veriyor zaten bebisler Allah a emanet bişey olmaz inşallah ben ilk gebeligim de de kullandım sorun yaşamadım sende yaşamazsin insallah
Amin canım inşallah içim rahatladı biraz teşekkür ederim.

Hiç endişelenme canım. Doktor uygun olan ilacı yazmıştır. Kar zarar ilişkisini gözet.ek gerekir bu gibi durumlarda. Enfeksiyon, özellikte kanda görülen, hafiye alınacak bir olay değil. Sen ilacını iç, şifa allahtan sana emanetiz de gerisini koyver :)
Pisikedii Pisikedii çok teşekkür ederim doğru söylüyorsun. Sana da çok geçmiş olsun inşallah şifa buluruz Allah yardımcımız olsun. Kuzenin için de dua ediyorum Allah'ım evladını ona bağışlasın.

Geçmiş olsun canım , kanındaki enfeksiyon ilaçtan daha çok etkiler bebeği, ben iki defa antibiyotik tedavisi gördüm, doktorun verdiyse sen kendi kafana göre icmeyip bekleme yapma bence, yine sen bilirsin de, tedavini ol sonra sıkıntı yaşama
R rkndmt teşekkür ederim canım. Dün gece almaya başladım antibiyotiği iyiye gitmedim çünkü. Sağolun hepiniz içimi rahatlattınız ne bileyim antibiyotik için son 3 ayda kullanılmasıyla ilgili çok iyi konuşmuyorlar diye almak istememiştim ama enfeksiyonun daha fazla zarar vermesindense antibiyotiği kullanırım daha iyi dediğin gibi.

Peki şikayet üzerine mi istiyor doktor o testi benden doktor bir kaç kere hemogram kan tahlili istedi onların için de de crp diye bir değer yok.
Merhaba ben acile gittim hastalık nedeniyle doktor o yüzden istedi enfeksiyon testini. Yoksa rutin testlerde bir şikayetin yoksa yapmayabilirler.

Canım bende aynı ilacı kullandım hiç bişey olmaz gebelik kategorisinde :)

Back