• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs anneleri beşik için nasıl birşey tercih edeceksiniz? Ben ayrı oda yapmıcam çok buyuk birşey de istemiyorum ama kullanışsız hemen kucuk gelecek birşey de istemiyorum. Nasıl birşey almalıyım? Fikir alışverişi yapalım
Ben anne yanı alacağım inşallah yatağa birleşen 1-2 yaşına kadar kullanabileceği boyutta.

Günaydın... valla ben de geceleri iyi uyuyamayanlardanım... sol yanıma yatıcam diye çok uğraşıyorum ama bütün geceyi de o pozisyonda geçirmek mümkün olmuyor tabi! benim minik kızım çok hareketli değil galiba alışmam lazım böyle olmasına. Belki de sakin bir bebek olucak kim bilir. Benim de 28. haftada dönememişti henüz. Acaba kaçıncı haftalarda dönüyorlar ki? birde hissedilir mi döndüğü?
Herkese güzel bir gün olsun!
Sürekli aynı pozisyonda yatılmaz zaten. Gece bin bir sekle giriyorum. Rahat etsem bu defa nefes alamıyorum :(
Benim 1 numara 37.haftada döndü, 2 numara da 30 ya da 32de.

Doktorun bana dediği boyaymis, inova nin içinde oksidan krem varmı onu ayrımı almıştın canim
Oksidan ayrı alınıyor ve yalnızca kendi oksidanı ile kullanılıyor.
Yalnız sadece saçhane den almanızı tavsiye ederim piyasada çok fazla sahte ürün var ben hastahanelik oldum. Satan Firmayı şikayet ettim bi sonuç alamadım.
Dikkat etmekte fayda var.
Yine de en doğalı sante ya da logona.

Ben anne yanı alacağım inşallah yatağa birleşen 1-2 yaşına kadar kullanabileceği boyutta.

Bende kademeli, anne yanı beşik baktım biraz canım aynı düşüncelerdeyim ama park yatak falan derken kafam çorba oldu

Bende kademeli, anne yanı beşik baktım biraz canım aynı düşüncelerdeyim ama park yatak falan derken kafam çorba oldu
Ablam da park yatak var hiç kullanamadı yatmak istemedi iki çocugu da yanında yatırmak zorunda kaldı. En azından yatağa bitişik olursa yatar diye umut ediyorum bakalım.

Mayıs anneleri beşik için nasıl birşey tercih edeceksiniz? Ben ayrı oda yapmıcam çok buyuk birşey de istemiyorum ama kullanışsız hemen kucuk gelecek birşey de istemiyorum. Nasıl birşey almalıyım? Fikir alışverişi yapalım
Park yatak öneririm. Ben tatillerde de katlayıp götürüyordum ilk kızımda çok kullanışlı

Mrb herkese zaman yaklaşıyor. Ara ara takip ediyorum burayı. 10 gün sonra izine ayrılacağım günü iple çekiyorum bu ikinci hamileliğim ve çok zor geçiyor ya. Bulantılar yanmalar kramplar bel ağrıları çatı ağrısı acayip zorluyor.
Herkese rahat bi hamilelik ve doğum diliyorum :)

Oksidan ayrı alınıyor ve yalnızca kendi oksidanı ile kullanılıyor.
Yalnız sadece saçhane den almanızı tavsiye ederim piyasada çok fazla sahte ürün var ben hastahanelik oldum. Satan Firmayı şikayet ettim bi sonuç alamadım.
Dikkat etmekte fayda var.
Yine de en doğalı sante ya da logona.

Eczaneden phyto aldım ,devamlı alışveriş yaptigim bir eczane ilgilenen bayan da hamileliğimde phyto kullandım dedi ,aldım rengi falan çok güzel oldu 3 hafta oluyo gayet memnun kaldım ,koku falan yok , bundan sonra dip boyası yaparım artık:)

Ablam da park yatak var hiç kullanamadı yatmak istemedi iki çocugu da yanında yatırmak zorunda kaldı. En azından yatağa bitişik olursa yatar diye umut ediyorum bakalım.
Bebeğe göre değişiyor sanırım şans biraz da
Park yatak öneririm. Ben tatillerde de katlayıp götürüyordum ilk kızımda çok kullanışlı

Sağol cnm

Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah. Gece doğru düzgün uyuyamadım :( yüzüm gözüm botokslu gibi şişti :( resmen nefes alamıyorum. Gözlerim yanıyor ve başım ağrıyor artık :( hayat kalitem berbat durumda. Neyseki az kaldı. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma aldigimi da göstersin ❤
ah canımsın ya. fark ettinmİ bilmiyorum 3.gebelik dahada zor diğerlerine göre. ve bana göre , ilk ikide yeterince vitamin kaybettik. 3.de vucudumuz dahada yogun güçsüz bundan dolayı üst üste yaşıyoruz zorlukları.
senle bebeklerimizin arası bile aynı. seni düşünüyorum az dinlenseydi vucudun diyenleri anlıyorum şimdi. işte nasip kısmet..vardır elbet bir hayır. kendi adıma gene aynı kararı verirdim orası ayrı. ama zorluğu çektim çekiyorum sonumuz güzel olsun.

Merhaba kızlar. Bugün daha iyiyim çok şükür. Doktora gittik oğlumuzu gördük. Her şey yolunda çok şükür 1.5 kilo olmuş boyu da uzun 2 hafta önden gidiyor. Başından beri ters duruyordu dönmemişti bugün ilk defa döndüğünü gördük baş aşağı. Bakalım tekrar döner mi. Yüzünü dönmedi bir türlü göremedik maalesef. karapisso karapisso çok teşekkür ederim bugün kendime geldim bebeğimin iyi olduğunu da öğrenince.

maşallah daim olsun sağlığınız keyfiniz. sağ salim gelsin paşacığın. doğu haftasına kadar döner durur. ne zamanki yeri daralır o zaman artık tek pozisyonda durur. inşallah en hayırlı sağlıklı doğum ile kucağına alırsın.

ah canımsın ya. fark ettinmİ bilmiyorum 3.gebelik dahada zor diğerlerine göre. ve bana göre , ilk ikide yeterince vitamin kaybettik. 3.de vucudumuz dahada yogun güçsüz bundan dolayı üst üste yaşıyoruz zorlukları.
senle bebeklerimizin arası bile aynı. seni düşünüyorum az dinlenseydi vucudun diyenleri anlıyorum şimdi. işte nasip kısmet..vardır elbet bir hayır. kendi adıma gene aynı kararı verirdim orası ayrı. ama zorluğu çektim çekiyorum sonumuz güzel olsun.
Kızlar benimde 3. bebeğim kızım 6 oğlum 4 yaşında artık son 2 ayda epey zorlanmaya başladım sizlerin ne kadar yaş aralığı Allahım hepimize kolaylık versin inşallah

Herkesler iyimi ❤
A asitane161719 nerdesin kız dinlenmelere doyamadıınmı 😁

😄😄😄 Yok be canım tam tersi aşka geldim temizlik yapıyorum yavaştan. Dinlendiğim yerde yok şurası toparlanacak yok şurası temizlenecek yok şunlar yıkanacak diye diye stres yaptım iyice. Ben de neresinden başlasam kârdır dedim ucundan başladım işte 😂 senin de sesin çıkmadı bugün kahvaltı pek uzun sürdü galiba 😋

maşallah daim olsun sağlığınız keyfiniz. sağ salim gelsin paşacığın. doğu haftasına kadar döner durur. ne zamanki yeri daralır o zaman artık tek pozisyonda durur. inşallah en hayırlı sağlıklı doğum ile kucağına alırsın.
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Kızlar bu arada geçen hafta Memorial ın ücretsiz hamile yogasına ismimizi yazdırmıştık arkadaşla. Bugün kendime gelince akşam ders vardı hemen oraya gittim. Çok hoşuma gitti nefesle ilgili farkındalık oluşturuyor ve ben çıktığımda mayışmıştım çok rahatlatıcı tavsiye ederim. Bazı hastanelerin bedava eğitimleri ve yoga grupları oluyor. Araştırmakta fayda var.

İyi geceler kızlar :KK36: bende oglusumu gördüm geldim bugün şükür bir sorun yokmuş ağrılar normal dedi doktor ilaç baslamayalim dedi 1120 gram olmuş yavrum :KK74: kan tahlillerimiz normal çıktı akıntı yoğunlaştı onun için fitil yazdı onu kullanacam bugün baya yoruldum gündüz hastane akşam fener alayı derken baya yürüdüm uyuyamıyorum şimdi de :olamaz: daha sabah kızımla sivlilik toplamaya cikcaz inşallah :halay: bu arada rabbim hayırla geçirmek nasip etsin yarın kandil günü rabbim dualarımızı kabul etsin dualar da unutmayalım birbirimizi

İyi geceler kızlar :KK36: bende oglusumu gördüm geldim bugün şükür bir sorun yokmuş ağrılar normal dedi doktor ilaç baslamayalim dedi 1120 gram olmuş yavrum :KK74: kan tahlillerimiz normal çıktı akıntı yoğunlaştı onun için fitil yazdı onu kullanacam bugün baya yoruldum gündüz hastane akşam fener alayı derken baya yürüdüm uyuyamıyorum şimdi de :olamaz: daha sabah kızımla sivlilik toplamaya cikcaz inşallah :halay: bu arada rabbim hayırla geçirmek nasip etsin yarın kandil günü rabbim dualarımızı kabul etsin dualar da unutmayalım birbirimizi

Senin ve senin nezdinde kontrolü güzel geçen tüm annelerimizin gözü aydın olsun. Hamdolsun bebeklerinizin güzel haberlerini aldınız. Darısı doğuma inşallah 😊

Kandil akşam ama şimdiden herkesin kandili mübarek olsun. Böylece üç aylarda girmiş oluyor. Gebeliklerimizin son dönemi böyle mübarek bir vakte geldi hatta hemen hemen hepimiz üç aylar bitmeden doğum yapmış olacağız. Bu kıymetli vakitleri bol dua ile geçirelim inşallah . Evlatlarımız hayırla sağlıkla gelsinler dünyaya. Hayırlı iki cihanda göz aydınlığı evlatlar olsunlar. Evlatlarımızın soyundan nice güzel insanlar gelsin geçsin inşallah. ☺️

Back