• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün doktora idrar tahlini götürdüm geçen sefer antibiyotik yazmam bu değerlere bol bol su iç demişti geçmişti. Bu sefer vajinal fitil verdi mixovul adında aslında kaşıntı vs şikayetim yok ama . Aranızda bu fitili kullanan oldu mu acaba?

kızlar çatlayacak gibi karnım şiş bugun. hepinize güzellikler nasip etsin Rabbim. Pisikedii Pisikedii canım kuzenin için duacuyım. .yazdım ama gelmedi sanırım. birbirimizede dua edelim. çok ihtiyacımız var. :KK43:
Bugün benim de karnımın altı ağrıyor sanki ayağa kalktığımda felan rahatsız ediyor ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum Allah'ım yardımcımiz olsun

Bugün genel olarak kimsenin keyfi yok sanırım. Ben de kendimi aşırı halsiz ve yorgun hissediyorum. Elim ayağım dökülüyor sanki. Her halimize hamdolsun geçer inşallah. Pisikedii Pisikedii Rabbim korktuklarınızdan emin kılsın sizi inşallah kuzeninin yüzü bu defa güler Rabbim korusun ikisini de... Yüreğine ferahlık versin kuzeninin.

kızlar çatlayacak gibi karnım şiş bugun. hepinize güzellikler nasip etsin Rabbim. Pisikedii Pisikedii canım kuzenin için duacuyım. .yazdım ama gelmedi sanırım. birbirimizede dua edelim. çok ihtiyacımız var. :(
Allah razı olsun canım ❤ şişkinlik hissi bende de oluyor. Bu ara açken daha huzurluyum.. sanirim sende de durum benzer :(

Bugün genel olarak kimsenin keyfi yok sanırım. Ben de kendimi aşırı halsiz ve yorgun hissediyorum. Elim ayağım dökülüyor sanki. Her halimize hamdolsun geçer inşallah. Pisikedii Pisikedii Rabbim korktuklarınızdan emin kılsın sizi inşallah kuzeninin yüzü bu defa güler Rabbim korusun ikisini de... Yüreğine ferahlık versin kuzeninin.
Amin insallah. Allah razı olsun gülüm.
Bugün benimde hiç bir şey yapasım yok. Halbuki burda hava günlük güneşlik..neyse...sağlığımıza çok şükür ❤

Amin insallah. Allah razı olsun gülüm.
Bugün benimde hiç bir şey yapasım yok. Halbuki burda hava günlük güneşlik..neyse...sağlığımıza çok şükür ❤

Bizim burada iki gündür çok kapalı hava bulutlar yere indi sanki öyle bir çöküntü var havada. Bu da biraz enerjimi emiyor açıkçası. Uzanıp dinleneceğim ama yapamıyorum şu anda misafir var . 🙄

Kızlar ben uyuyamıyorum ya sağ göğsümün altına bir şey batıyor gibi oluyor gece ,karnım agrıyor sanki üstüne yatmışım gibi hala yatış için uygun bir pozisyon da bulamadım :KK43:
dik pozisyonda yatıncadamı aynı. bebeğin ayakları değildir demi ?
duş alıp oraya kantaron yağı veya z.yağımı sürsen.
Pisikedii Pisikedii kuzum açlık şifa dememiş büyükler boşuna. kısmet oldu 3 ayları görmek. niyet ettim ben oruç tutacağım. belki huzurû o zaman bulurum. ama bendeki nasıl birşey bilmiyorum baskı var aşağıda iki bölgemdede. mahvetti beni
oruç Tutarken buna niyet edeceğim inşallah şifasınu bulurum.
@asitane161719 öpüyorum seni gelsin neşen huzurun yerine..
Hifaa Hifaa sanad güzşeliklwr sağlık huzur versin Mevlam.
ve diğer kızlar R rkndmt leylunehar leylunehar @lukyfısh Nilayyy Nilayyy
H Happinesss26 hepinize kucak dolusu sevgimi yolluyorum sizi öpüyorum nolur dua edelim. belki daha güçlü huzurlu ve sağlıklı oluruz.

dik pozisyonda yatıncadamı aynı. bebeğin ayakları değildir demi ?
duş alıp oraya kantaron yağı veya z.yağımı sürsen.
Pisikedii Pisikedii kuzum açlık şifa dememiş büyükler boşuna. kısmet oldu 3 ayları görmek. niyet ettim ben oruç tutacağım. belki huzurû o zaman bulurum. ama bendeki nasıl birşey bilmiyorum baskı var aşağıda iki bölgemdede. mahvetti beni
oruç Tutarken buna niyet edeceğim inşallah şifasınu bulurum.
@asitane161719 öpüyorum seni gelsin neşen huzurun yerine..
Hifaa Hifaa sanad güzşeliklwr sağlık huzur versin Mevlam.
ve diğer kızlar R rkndmt leylunehar leylunehar @lukyfısh Nilayyy Nilayyy
H Happinesss26 hepinize kucak dolusu sevgimi yolluyorum sizi öpüyorum nolur dua edelim. belki daha güçlü huzurlu ve sağlıklı oluruz.
Yok canım en son tersdi benim minik göğsümün altında kafası vardı Allahım yardım etsin inş hepimize kolaylıklar versin ,hasta olanlara şifa versin inş

Kızlar bakın ne buldum. bunu niyetimi sağlıklı olmaya manevi açıdan her halime şifa niyetiyle yapacağım sizilede paylaşmak istedim. barsaklar için birebir. kabızlık şişkinlik yaşayanlar üzerine ılık sirkeli su içsin, inşallah toparlarız. maddi manevi şifa kaynağı. ben normalde çörekotu yağı kullanıyorum. maşallah subhanAllah kızımı 2 yıl sirf anne sütü ile besledim..çörekotuyağı ve sirke zencefil öyle bol süt yaptıki. hemen kilolardan kurtuldum, inceldim bol sütlü günler geceler yaşadım. ne süt yapıcı çaylar ne rezene. sadece bebek uyudum diye her akşam papatya çayı içtim...

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-04-22-05-52-1.png
    Screenshot_2019-03-04-22-05-52-1.png
    753 KB · Görüntüleme: 37
Herkese merhaba kızlar..
İzmire annemlere geldim.
Bugün burda doktora da gittim.
Durum ciddiyetini koruyor ama bol bol dinlenme gerekiyor..
Sürekli yatıyorum. Her hafta kontrole gitmem gerekiyor. İnşallah bu riskli günleri atlatıcaz.
Güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim..

Herkese merhaba kızlar..
İzmire annemlere geldim.
Sürekli yatıyorum. Her hafta kontrole gitmem gerekiyor. İnşallah bu riskli günleri atlatıcaz.
Ben de ayni durumdayim Ankaraya ailemin yanina geldim 32. Haftam bitene kadar burda kalacagim surekli yatiyorum. Bu aralar karin sertlesmem ve bel agrim cok fazla 30+1 im bugun en azindan 34 u gormek istiyorum:(

Bizim burada iki gündür çok kapalı hava bulutlar yere indi sanki öyle bir çöküntü var havada. Bu da biraz enerjimi emiyor açıkçası. Uzanıp dinleneceğim ama yapamıyorum şu anda misafir var . 🙄
Ya bend3 de oluyor o bitkin mood :( hele misafir varken olunca aglayasim geliyor ciddi ciddi..psikolojim de etkileniyor.

Herkese merhaba kızlar..
İzmire annemlere geldim.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sağlıkla ve zamanlıca gelsin oğluş ❤ dinlenmek ve duadan başka çare yok.
Ben de ayni durumdayim Ankaraya ailemin yanina geldim 32. Haftam bitene kadar burda kalacagim surekli yatiyorum. Bu aralar karin sertlesmem ve bel agrim cok fazla 30+1 im bugun en azindan 34 u gormek istiyorum:(
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Noooluyor bu bebelere..içlere sığamıyorlar..cok özgür ruhlar..baksana erkenden gelip keşfetmek istiyorlar ❤ sağlıkla ve zamanlıca gelsin inşallah.

Kızlar ben uyuyamıyorum ya sağ göğsümün altına bir şey batıyor gibi oluyor gece ,karnım agrıyor sanki üstüne yatmışım gibi hala yatış için uygun bir pozisyon da bulamadım :(
Gecmis olsun canim. Yatis konusunda Al benden de o kadar. Hiç bir türlü rahat uyuyamiyorum :( heh bu şekil iyi diyorum bu defa o şekilde hiç nefes alamıyorum :( naapalim...zahmetsiz rahmet olmuyor. Her halimize çok şükür ❤

Peki şikayet üzerine mi istiyor doktor o testi benden doktor bir kaç kere hemogram kan tahlili istedi onların için de de crp diye bir değer yok.
Merhaba, ben aile hekimine tahlillerimi yineletiyorum .Aile hekimim tüm tahlillerle birlikte (hemogram,hormon, idrar) crp yı de istemiş. O şekilde öğrenmiş oldum. 20li haftalardan sonra crp ve idrarda protein olup olmadığına bakıyorlar zaten.

Back