• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkese hayırlı akşamlar 💗💗💗
temizlik yapmış yorgun bir gebişim , yemek iş güç derken akşam oldu. sizler nasılsınız 💗

Hayırlı Akşamlar canım. Üç hafta aradan sonra tembellik günü ilan ettim bugünü kendime. Günlük işleri yine yaptım tabiki ama dinlenmeyi de ihmal etmedim. Sana da iyi dinlenmeler diliyorum. Yorgunluğunu bir güzel atarsın inşallah bu gece. Ben de işleri kafamda sıraya dizdim ama on gün kadar daha bekleyeceğim inşallah. Birden yapamayacağım için ancak bitiririm. Allah sağlık versin de yapılır inşallah. ;)

Hayırlı Akşamlar canım. Üç hafta aradan sonra tembellik günü ilan ettim bugünü kendime. Günlük işleri yine yaptım tabiki ama dinlenmeyi de ihmal etmedim. Sana da iyi dinlenmeler diliyorum. Yorgunluğunu bir güzel atarsın inşallah bu gece. Ben de işleri kafamda sıraya dizdim ama on gün kadar daha bekleyeceğim inşallah. Birden yapamayacağım için ancak bitiririm. Allah sağlık versin de yapılır inşallah. ;)

hadi bakalım sanada iyi dinlenmeler , şifa olsun uykulrımız. bende sırayla yapıyorum. camlar bitti yaval yavaş koltukları silerim. bi bakmışım eskisi gibİ olmuş kısa zamanda :D
nankör bu temizlik nankör :D

hadi bakalım sanada iyi dinlenmeler , şifa olsun uykulrımız. bende sırayla yapıyorum. camlar bitti yaval yavaş koltukları silerim. bi bakmışım eskisi gibİ olmuş kısa zamanda :KK70:
nankör bu temizlik nankör :KK70:

Çok doğru dedin :D işte ben de o yüzden geciktirebildiğim kadar geciktiriyorum ama diğer yandan da gözüm korkuyor malum zaman daraldıkça takat azalıyor ;)

Bende bugün 30+2 yim canım.
Senin serviks kaç çıktı en son.
Ben oğlumda da 32. haftada aynı durumu yaşamıştım 38. haftada doğurmuştum. O yüzden biraz içim rahat. İnşallah bu hamileliğimde öyle olur..
Bi kac doktora gittim biri 3cm biri 2 cm olctu. 2 gundur karnim surekli sert bugun de gttim doktora nst de bisey cikmadi. Ama sertlik cok rahatsiz ediyor beni:(

A
Günaydın cnm bende Mayıs annesi olucam insallah burayida takip ediyorum ara ara girip karında sertleşme ve bel ağrısı çok normal bu haftalarda ben geçen hafta kontrole gittiğimde doktorumla konuştum nst yapalım dedi gerek yok dedim suyu arttir dedi.benim ilk gebeligimdede bu haftalarda başlamıştı korkma yani.son günlerinde dahada artacak bu toplanmalar bel ağrın sana tavsiyem birtane gebelik korsesi Alman ben
Günaydın cnm bende Mayıs annesi olucam insallah burayida takip ediyorum ara ara girip karında sertleşme ve bel ağrısı çok normal bu haftalarda ben geçen hafta kontrole gittiğimde doktorumla konuştum nst yapalım dedi gerek yok dedim suyu arttir dedi.benim ilk gebeligimdede bu haftalarda başlamıştı korkma yani.son günlerinde dahada artacak bu toplanmalar bel ağrın sana tavsiyem birtane gebelik korsesi Alman ben aldım kullanıyorum belini rahatlatıyor.
Ara ara benim de kasilmalarim oluyordu fakat 2 gundur surekli bi sertlik var nst de bisey cikmadi suyu da cok iciyorm bebek bas asagi pozisyondaymis

Hayırlı sabahlar canlar :KK36:
kontrolu olanlar güzel haberlerle gelsinler :KK200::anneadayı::emir_bebek:
Bende kahvaltıya davetliyim. inşallah hepimiz için sağlıklı bir gün olur maddi manevi ferahlık versin Mevlam .
Bu arada isim konusunda hala net bişey yok bende. sizlerde kesşnliştimi?

Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah. Gece doğru düzgün uyuyamadım :( yüzüm gözüm botokslu gibi şişti :( resmen nefes alamıyorum. Gözlerim yanıyor ve başım ağrıyor artık :( hayat kalitem berbat durumda. Neyseki az kaldı. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma aldigimi da göstersin ❤

Günaydın... valla ben de geceleri iyi uyuyamayanlardanım... sol yanıma yatıcam diye çok uğraşıyorum ama bütün geceyi de o pozisyonda geçirmek mümkün olmuyor tabi! benim minik kızım çok hareketli değil galiba alışmam lazım böyle olmasına. Belki de sakin bir bebek olucak kim bilir. Benim de 28. haftada dönememişti henüz. Acaba kaçıncı haftalarda dönüyorlar ki? birde hissedilir mi döndüğü?
Herkese güzel bir gün olsun!

Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah. Gece doğru düzgün uyuyamadım :KK43: yüzüm gözüm botokslu gibi şişti :KK43: resmen nefes alamıyorum. Gözlerim yanıyor ve başım ağrıyor artık :KK43: hayat kalitem berbat durumda. Neyseki az kaldı. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma aldigimi da göstersin ❤
Burun bandı denedin mi hiç uyurken bir nebze açıyor onsuz yatamıyorum ben de

Günaydın... valla ben de geceleri iyi uyuyamayanlardanım... sol yanıma yatıcam diye çok uğraşıyorum ama bütün geceyi de o pozisyonda geçirmek mümkün olmuyor tabi! benim minik kızım çok hareketli değil galiba alışmam lazım böyle olmasına. Belki de sakin bir bebek olucak kim bilir. Benim de 28. haftada dönememişti henüz. Acaba kaçıncı haftalarda dönüyorlar ki? birde hissedilir mi döndüğü?
Herkese güzel bir gün olsun!
28 den sonra dönüyor genelde demişti doktor bana. Ama doğuma kadar da dönebiliyormus kilosu artacagı ve yeri daralacağı için ilerleyen haftalarda dönmesi zorlaşır bence. Dönerken ağrı yapabilir korkma demişti doktor bana. Hissediliyormus yani. En azından bu haftalardan sonra.

Merhaba kızlar. Bugün daha iyiyim çok şükür. Doktora gittik oğlumuzu gördük. Her şey yolunda çok şükür 1.5 kilo olmuş boyu da uzun 2 hafta önden gidiyor. Başından beri ters duruyordu dönmemişti bugün ilk defa döndüğünü gördük baş aşağı. Bakalım tekrar döner mi. Yüzünü dönmedi bir türlü göremedik maalesef. karapisso karapisso çok teşekkür ederim bugün kendime geldim bebeğimin iyi olduğunu da öğrenince.

Merhaba kızlar. Bugün daha iyiyim çok şükür. Doktora gittik oğlumuzu gördük. Her şey yolunda çok şükür 1.5 kilo olmuş boyu da uzun 2 hafta önden gidiyor. Başından beri ters duruyordu dönmemişti bugün ilk defa döndüğünü gördük baş aşağı. Bakalım tekrar döner mi. Yüzünü dönmedi bir türlü göremedik maalesef. karapisso karapisso çok teşekkür ederim bugün kendime geldim bebeğimin iyi olduğunu da öğrenince.
Gözün aydın. Doktordan Güzel haberlerle ayrılmak o günün güzel geçmesine yetiyor. Kaç haftaydın bugün normalde?

Mayıs anneleri beşik için nasıl birşey tercih edeceksiniz? Ben ayrı oda yapmıcam çok buyuk birşey de istemiyorum ama kullanışsız hemen kucuk gelecek birşey de istemiyorum. Nasıl birşey almalıyım? Fikir alışverişi yapalım

Back