• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba..
Bugün kontrolüm vardı ne yazık ki servikalım çok kısalmış. 2 cm altına düşmüş. Şuan acil erken doğum riskim var. Bu yüzden İzmire ailemin yanına gitme kararı aldım. Nasipse doğumu orda yapıcam. Çünkü burda oturdum ilçede küvez yok. İl merkezi benim için çok zor olacak. Hayırlısı inşallah..
İzmirden olan arkadaşlar varsa doktor tavsiyesinde bulanabilirler mi..

Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım inşallah sağ salim kavuşursunuz miniğinize... Tam olarak kaç haftalıksın şu an ? İnşallah durabildiği kadar durur bebegin seninle .

Kızlar merhaba..
Bugün kontrolüm vardı ne yazık ki servikalım çok kısalmış. 2 cm altına düşmüş. Şuan acil erken doğum riskim var. Bu yüzden İzmire ailemin yanına gitme kararı aldım. Nasipse doğumu orda yapıcam. Çünkü burda oturdum ilçede küvez yok. İl merkezi benim için çok zor olacak. Hayırlısı inşallah..

Bu arada çok bir bilgim olmamakla birlikte eltim İzmir'de özel Medifema Hastanesi'ne gitti tüm gebeliği boyunca doğumunu da orada yaptı sürekli memnuniyetini bildiriyor hatta hala aynı hastaneye gidiyor çocuk sağlığı için de... Aklında bulunsun belki araştırmak istersin.

sermed sermed yok çıkmıyor. Yakında düzeltirler inşallah. En sevdiğim şeylerden biriydi gebelik günlüğümüz..
Kızlar merhaba..
Allah kolaylık versin. Küvez şartları iyi olan bir yer olsun mutlaka. Rabbim rast getirsin.Amin

Kızlar merhaba..

Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun tatlım.
inşallah oğlunu sağ salim kucağına alırsın. Rabbim korusun sizi. ailenin yanında her açıdan rahat edersin sanada iyi gelir. annen iyimi bu arada. selamlar ❤

Kızlar merhaba site yenilenmiş tuhaf olmuş, şifrem falan yoktu giremedim, görüntüde kötü güreşi gelmiyor insanın.
KEVOK KEVOK Gecmis olsun inşallah vaktinde sağlıkla alırsın kucağına
Ben artık çok yuruyemiyorum kızlar, yarım saat ayakta kalsam oturacak yer arıyorum yer yoksa eğilip comeliyorum , bir yere gidemez oldum ben, son bir haftadır daha yoğun, 10 dk ayakta yurursem 10 dakika oturup dinlenmek gerekiyor , AVM ye gittim ayakta duramadim yürüyemez in karnım fena sisiyo yürüyünce daha da büyüyor, montum fermuari zor kapanıyor ve taş gibi oluyo karnım. Benimle aynı durumu yaşayan varmi, 31 hafta bitti benim, doktora gidince sorcam ama normaldir diye düşünüyorum, 2 ay var doğuma sanırım yürüyemez hale gelicem, fikri olan yazabilir mi?
karapisso karapisso A asitane161719 diğer arkadaslar sizler nasilsiniz

Kızlar merhaba site yenilenmiş tuhaf olmuş, şifrem falan yoktu giremedim, görüntüde kötü güreşi gelmiyor insanın.
Ben artık çok yuruyemiyorum kızlar, yarım saat ayakta kalsam oturacak yer arıyorum yer yoksa eğilip comeliyorum , bir yere gidemez oldum ben, son bir haftadır daha yoğun, 10 dk ayakta yurursem 10 dakika oturup dinlenmek gerekiyor , AVM ye gittim ayakta duramadim yürüyemez in karnım fena sisiyo yürüyünce daha da büyüyor, montum fermuari zor kapanıyor ve taş gibi oluyo karnım. Benimle aynı durumu yaşayan varmi, 31 hafta bitti benim, doktora gidince sorcam ama normaldir diye düşünüyorum, 2 ay var doğuma sanırım yürüyemez hale gelicem, fikri olan yazabilir mi?

canım benim site gerçekten iştahımı kapattı benimde giresim yok ama sizlerden ayrı kalamıyorum.
neden yürüyemiyorsun?
karnın taş gibi olması yürümeni engellemesi normal gelmedi bana. belim ağrıyor desen veya kalça ?
bende ilk bebeğimde oluyordu. bel ağrısı kuyruksokumu dahil , ayakta bile duramazdım. karnım arada bir kasılıyor benim. nefes alamıyorum o kadar kasıyor bebek kendini. 28 haftayı bitirdim.

Canım hiç belli olmaz belki de daha iyi olursun ben geçen ay mesela dediğin gibi yürümekte hatta yatakta sağdan sola dönmekte çok ama çok zorlanıyordum çatı ağrısı nedeniyle. Bu ay geçti çok şükür rahat ettim. İnşallah sen de daha iyi olursun. Bu arada yürüyünce değil ama ayakta sabit durduğum zaman benim de karnım şişiyor ve nefesim daralıyor oturacak yer arıyorum. Hareket halinde İsem sorun olmuyor .

Merhabalar, arkadaşlar 28+6 da kontrolüm vardı. İlk kez doktorum suyu fazla dedi.Tekrardan tokluk şekeri ölçtürmemi istedi.Amniyon sıvısının fazla olmasıyla ilgili bilgisi olan var mı? Inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
Bana da suyun 1 doktor suyun fazla bir diğeri sınırda dedi. Şeker yükleme testi yaptırdım normal çıktı. Farklı bir doktora gidip detaylı inceleme yaptırdım ultrasonla her şey yolunda dedi..salı günü k3ndi doktoruma randevum var bakalım o ne dicek. Internette biraz araştırdım sınıra yakın ya da sınırın çok az üzerinde olması sorun teşkil etmiyormuş. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah ❤
Bizde 2018 mayis annesiyiz. Bizim topicteki tum. Bebekler hemen hemen cok zor :) artik. Burc ozelliklerine. Bagliyorum yani.
Genelleme yapmak pek doğru bir yaklaşım gelmedi bana. Hepinizin aynı sorunları ve zorlukları yaşamanız gayet normal, çünkü bebeleriniz asaa yukarı aynı gelişim surecindeler. Emin olun ki nisan ya da haziran anneleri de sizin cektiklerinizi yaşadıklarınızı yaşamıştır. Çocuk sayısı,annenin tecrübesi ve dirayeti sorunları cozumlemenizi etkiler tabi. Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.

kızlar hayırlı pazarlar hepinize
Pisikedii Pisikedii inşallah sırattan kolayca geçersin. kasılmalar zorluyormu seni..bana da oluyor artık ama sık sık değil.
bende iyiyim şükürler olsun. benim büyük adam beni yoruyor. Allah halimizi iyi etsin. ben gebelik takvimimizi istiyorum geri. yoksa alışırız siteye zamanla.

Kızlar bugün alışverişe çıktık şükür istediğim gibi bir 3lü takım aldım. çok içime sindi nette 180 lira olan takımı 90 liraya aldım ve paketli defosuz mis gibi. linki atıyorum sizde bakın isterseniz.
bir kadife gecelik aldım 25 lira
bir penye gecelik doğum için 25
bir alt üst pijama takım 20 lira
birde tek alt pijama 10 lira. fiyatlar çok uygun ve orjinal tuba marka. bazıları başka ama onlarda hayat kaliteli. onlarında linki bulup atacağım inşAllâh
oğlumun okulunda kuran merasimi var sırayla bütün yavrualrımıza hediye alıyoruz. pazarda çok güzel eşofman altları aldım. aradan çıkmış oldu. işimiz kolaylıyor eksikler tamanlanıyor Allahın izniyle. sizler nasılsınız , bebişler nasıl ❤❤❤

Kızlar bugün alışverişe çıktık şükür istediğim gibi bir 3lü takım aldım. çok içime sindi nette 180 lira olan takımı 90 liraya aldım ve pekala defosuz mis gibi. linki atıyorum sizde bakın isterseniz.
oğlumun okulunda kuran merasimi var sırayla bütün yavrualrımıza hediye alıyoruz. pazarda çok güzel eşofman altları aldım. aradan çıkmış oldu. işimiz kolaylıyor eksikler tamanlanıyor Allahın izniyle. sizler nasılsınız , bebişler nasıl ❤❤❤

Canım lohusa takımına bayıldım çok da uyguna almışsın valla ben de elden aldım ama pahalı oldu sanırım biraz 😂 neyse giden gitti ama önemli olan içime sinmesiydi sindi de çok şükür. 😉 Maşallah minik adamlara Allah Kuran ahlakıyla ahlaklanmayı da nasip etsin inşallah. Güzel insanlar olsunlar her biri. Bebişim iyi herhalde bu aralar ona fazla odaklanamıyorum malesef ama kv yarın akşam gidiyor kısmetse. Eski tembel günlerime dönerim artık Allah sağlık versin de 🤭

Canım lohusa takımına bayıldım çok da uyguna almışsın valla ben de elden aldım ama pahalı oldu sanırım biraz 😂 neyse giden gitti ama önemli olan içime sinmesiydi sindi de çok şükür. 😉 Maşallah minik adamlara Allah Kuran ahlakıyla ahlaklanmayı da nasip etsin inşallah. Güzel insanlar olsunlar her biri. Bebişim iyi herhalde bu aralar ona fazla odaklanamıyorum malesef ama kv yarın akşam gidiyor kısmetse. Eski tembel günlerime dönerim artık Allah sağlık versin de 🤭

Seninkinide çok beğendim ben. sağlıkla giyeriz inşallah.
ya burası her konuda çok ama çok aktif bir semt şanslıyız şükürler olsun.
satıcı dypr sabahın 6sında gelip toplu alıyorlar, bu bitmiş halimi dedim. O kadar çok çeşitler var. kız yarından itibaren sahalara geri geliyorsun desene.
Allah işini gücünü rast götürsün kv'nin...
çocuklar için ne güzel dualar ettin , amin elfu elfu amin ❤❤❤

satıcı dypr sabahın 6sında gelip toplu alıyorlar, bu bitmiş halimi dedim. O kadar çok çeşitler var. kız yarından itibaren sahalara geri geliyorsun desene.

İstanbul alışveriş konusunda harika bir de dediğin gibi bazı semtleri var ki arayıp da bulamayacağınız bir şey yok neredeyse. Kısmetin bolmuş o yüzden 😉

Kv'mden Allah razı olsun gerçekten çok iyi bir insan ama ben de rahatlığa çok fazla alışmışım sanırım onu fark ettim az da olsa daralmadım değil 😂 salıdan itibaren daha aktif olurum inşallah 😊

Canım çok güzel güle güle giy, nerden aldın canım,bunların satıldığı pazarlar nerde var acaba:)

Back