evet şükürler olsn ço kısmetliyiz ❤
tabi insan yalnızken rahattır , hepimiz öyleyiz. inşallah doğum yolculuğumuzda rahatça geçer.

Canım çok güzel güle güle giy, nerden aldın canım,bunların satıldığı pazarlar nerde var acaba:)
teşekkür ederim canım daha güzellerİ sizin olsun. başakşehir kapalı pazar pazarından aldım canım. bundan önce bu kadar çeşit yoktu. neler neler var. elimde olsa bi kaç pijama daha alırdım eşim tutuyor benİ.
hele aldığım gecelikler resimlerini bulmaya çalıştım olmadı resim yüklemeye çalışacağım. önceden de 40 liraya bir takım almıştım oda tuba . erken gittim 11.30 gibi. daha erken gidenler varmış işte. kim bilir neler neler vardı. gelme imkanın olsa erkenden gel pazar günü bu tezgah açık..perşembe de var pazar ama gelmiyorlar.

Mutlu pazarlar kızlar. Maalesef hastalıktan kurtulamadım 3 gündür yatıyorum yapmadığım şey kalmadı en sonunda bugün doktora gittim kanımda enfeksiyon çıktı doktor da antibiyotik verdi.Kararsızım alıp almamakta bu gece de içmeyeceğim geçmezse o zaman başlarım.
karapisso ne güzel halletmişsin alışverişini ben de bu hafta çıkacaktım ama kısmet değilmiş. Burada da kapalı pazar var ama fiyatlar çok farklı olmuyor. Ben o yüzden internetten bakıyorum. Hala eksiklerim var iyi olalım da tamamlayalım inşallah. Kızlar aman dikkat edin hasta olmayın çok inatçı bir virüs gerçekten.

Canım kanda enfeksiyon tehlikeli o sana uygun olanını vermiştir zaten bende de çıktı baya panik oldu kadın doğum doktorum iç ilacı ihmal etme düşmeşse sıkıntı bende grip oldum geçti sandım ama kandaki enfeksiyon geçmemiş antibiyotik kullanınca geçti şükür yoksa hastaneye alacaktı doktor Allah korusun

Kasılmalar bazen canımı acıtır şekilde oluyor. Doktora yeniden soracam. Büyük olasılıkla magnezyumu sabah akşam iç diyecek.. yoruluyorum onun da etkisi var muhakkak burun tikanikligi beni mahvetti onu da eklemeden geçemeyecem
Maşallah barekallah. Rabbim evlatlarımızı hak yoldan ayrılanlardan etmesin, kuran ahlakıyla ahlaklandirsin inşallah.
Com kismetlisin maşallah. Güzel şeyler almışsın. Güle güle sağlıkla kullan insalah ❤
Çok geçmiş olsun. Kanında enfeksiyon çıktıysa ilacını kullanmanı öneririm.

Pisikedii amin canım hepimiz evlatları inşallah ❤
Allah yardımcımız olsun benimde burun tıkanıklığı başladı herkes nezle zannediyor.
Nilayyy tatlım çok ama çok geçmiş olsun. inşallah toparlarsın kısa zamanda.
inşallah eksiklerinide halledersin can sağlığı ile.

Geçmiş olsun. Crp yükselmesin ,ben de ocak ayında 1000lik antibiyotik bitirdim. Enfeksiyon önemli dikkat edin...

Merhaba, henüz siteyi tam çözemedim buradan alıntıladım. Benim kendi doktorum suyun fazla dedi maaalesef. Doktoruma güveniyorum ama tekrardan başka bir uzmana da gitmek istiyorum. Siz de durumunuzdan haberdar ederseniz sevinirim. Geçmiş olsun tekrardan..

Hifaa Pisikedii karapisso teşekkür ederim kızlar. Doktor az bir enfeksiyon çıkmış ama ben yine de ilaç veriyorum diyince ben de serumdan sonra kendimi iyi hissedince bekleyeyim demiştim ama akşam annem kayınvalidem görmeye geldiler yatamadım tabii:) şimdi yine kötüledim. Ben de daha fazla beklemeden aldım ama moralim çok bozuldu augmentin verdi inşallah zarar vermez korkuyorum.

tatlım nasıl kötü oldun. nasıl hissediyorsun.
ben mahvoldum artık bi.kaç gündür ayaklarım çok üşüyor , sanki regl sancısı yaşıyorum. zor bir durum hayatımı etkiliyor , yakında kontrole gidince danışaracağım inşallah.

Canım bende ateş oluyor sanki içimde dışarıdan üşüyorum burnum kulaklarım tıkanıyor ve genzim yanıyor. Nefes alamıyor gibi oluyorum. Sinüzitten dolayı oldu benimki biliyorum bende sinüzit ara ara nükseder.
Sana da çok geçmiş olsun en kısa zamanda sen de bir görün mutlaka. Umarım önemli bir şey değildir. Hamileliğin son zamanları insan hangi ağrı normal hangisi değil bilemiyor Allah korusun bizi ve evlatlarımızı sağ salim alalım kucağımıza inşallah.

sinüzit için burnuna dayanavileceğin sıcaklıkta yarım çay bardağı suyun içine 4 damla limon silme çay kaşığı kaya tuzu ekle ve çek. çok yakacak ama haftada 2 3 kez yap inan iltihap akıp gidecek. rahat edeceksin inşallah. Allah korusun şifa versin. senin bebek kızdı demİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…