evet şükürler olsn ço kısmetliyiz ❤İstanbul alışveriş konusunda harika bir de dediğin gibi bazı semtleri var ki arayıp da bulamayacağınız bir şey yok neredeyse. Kısmetin bolmuş o yüzden
Kv'mden Allah razı olsun gerçekten çok iyi bir insan ama ben de rahatlığa çok fazla alışmışım sanırım onu fark ettim az da olsa daralmadım değilsalıdan itibaren daha aktif olurum inşallah
teşekkür ederim canım daha güzellerİ sizin olsun. başakşehir kapalı pazar pazarından aldım canım. bundan önce bu kadar çeşit yoktu. neler neler var. elimde olsa bi kaç pijama daha alırdımCanım çok güzel güle güle giy, nerden aldın canım,bunların satıldığı pazarlar nerde var acaba:)
evet şükürler olsn ço kısmetliyiz ❤
tabi insan yalnızken rahattır , hepimiz öyleyiz. inşallah doğum yolculuğumuzda rahatça geçer.
Canım kanda enfeksiyon tehlikeli o sana uygun olanını vermiştir zaten bende de çıktı baya panik oldu kadın doğum doktorum iç ilacı ihmal etme düşmeşse sıkıntı bende grip oldum geçti sandım ama kandaki enfeksiyon geçmemiş antibiyotik kullanınca geçti şükür yoksa hastaneye alacaktı doktor Allah korusunMutlu pazarlar kızlar. Maalesef hastalıktan kurtulamadım 3 gündür yatıyorum yapmadığım şey kalmadı en sonunda bugün doktora gittim kanımda enfeksiyon çıktı doktor da antibiyotik verdi.Kararsızım alıp almamakta bu gece de içmeyeceğim geçmezse o zaman başlarım.
karapisso ne güzel halletmişsin alışverişini ben de bu hafta çıkacaktım ama kısmet değilmiş. Burada da kapalı pazar var ama fiyatlar çok farklı olmuyor. Ben o yüzden internetten bakıyorum. Hala eksiklerim var iyi olalım da tamamlayalım inşallah. Kızlar aman dikkat edin hasta olmayın çok inatçı bir virüs gerçekten.
Kasılmalar bazen canımı acıtır şekilde oluyor. Doktora yeniden soracam. Büyük olasılıkla magnezyumu sabah akşam iç diyecek.. yoruluyorum onun da etkisi var muhakkakKızlar bugün alışverişe çıktık şükür istediğim gibi bir 3lü takım aldım. çok içime sindi nette 180 lira olan takımı 90 liraya aldım ve paketli defosuz mis gibi. linki atıyorum sizde bakın isterseniz.
bir kadife gecelik aldım 25 lira
bir penye gecelik doğum için 25
bir alt üst pijama takım 20 lira
birde tek alt pijama 10 lira. fiyatlar çok uygun ve orjinal tuba marka. bazıları başka ama onlarda hayat kaliteli. onlarında linki bulup atacağım inşAllâh
oğlumun okulunda kuran merasimi var sırayla bütün yavrualrımıza hediye alıyoruz. pazarda çok güzel eşofman altları aldım. aradan çıkmış oldu. işimiz kolaylıyor eksikler tamanlanıyor Allahın izniyle. sizler nasılsınız , bebişler nasıl ❤❤❤
Çok geçmiş olsun. Kanında enfeksiyon çıktıysa ilacını kullanmanı öneririm.Mutlu pazarlar kızlar. Maalesef hastalıktan kurtulamadım 3 gündür yatıyorum yapmadığım şey kalmadı en sonunda bugün doktora gittim kanımda enfeksiyon çıktı doktor da antibiyotik verdi.Kararsızım alıp almamakta bu gece de içmeyeceğim geçmezse o zaman başlarım.
karapisso ne güzel halletmişsin alışverişini ben de bu hafta çıkacaktım ama kısmet değilmiş. Burada da kapalı pazar var ama fiyatlar çok farklı olmuyor. Ben o yüzden internetten bakıyorum. Hala eksiklerim var iyi olalım da tamamlayalım inşallah. Kızlar aman dikkat edin hasta olmayın çok inatçı bir virüs gerçekten.
Geçmiş olsun. Crp yükselmesin ,ben de ocak ayında 1000lik antibiyotik bitirdim. Enfeksiyon önemli dikkat edin...Kasılmalar bazen canımı acıtır şekilde oluyor. Doktora yeniden soracam. Büyük olasılıkla magnezyumu sabah akşam iç diyecek.. yoruluyorum onun da etkisi var muhakkakburun tikanikligi beni mahvetti onu da eklemeden geçemeyecem
Maşallah barekallah. Rabbim evlatlarımızı hak yoldan ayrılanlardan etmesin, kuran ahlakıyla ahlaklandirsin inşallah.
Com kismetlisin maşallah. Güzel şeyler almışsın. Güle güle sağlıkla kullan insalah ❤
Çok geçmiş olsun. Kanında enfeksiyon çıktıysa ilacını kullanmanı öneririm.
Crp den bakılıyor.Enfeksiyon kandaki hangi değerden anlaşılıyor?
Selam kızlar. Yorucu gubler geçiriyorum. Oğlanlar maşallah sırat-ı mustakimden geçiriyor beni
karapisso hamdolsun iyiyim,iyiyiz. Bu ara karın ağrılarım ve kasılmalarım biraz fazla ve rahatsız ediyor. Magnezyum içiyorum, birazda olsa rahatlıyorum işte. Sen nasılsın?
Çok teşekkür ederim bana da 1000 lik augmentin verdi doktor. Başladım. 5 gün kullanmam gerekiyormuş.Geçmiş olsun. Crp yükselmesin ,ben de ocak ayında 1000lik antibiyotik bitirdim. Enfeksiyon önemli dikkat edin...
tatlım nasıl kötü oldun. nasıl hissediyorsun.Hifaa Pisikedii karapisso teşekkür ederim kızlar. Doktor az bir enfeksiyon çıkmış ama ben yine de ilaç veriyorum diyince ben de serumdan sonra kendimi iyi hissedince bekleyeyim demiştim ama akşam annem kayınvalidem görmeye geldiler yatamadım tabii:) şimdi yine kötüledim. Ben de daha fazla beklemeden aldım ama moralim çok bozuldu augmentin verdi inşallah zarar vermez korkuyorum.
Rica ederim. Aynı ilacı kullanmışız. Zaten prospektüste de gebelik kategorisi b grubu ilaç yaziyor. A ve b grubu ilaçlar gebelikte kullanılıyor merak etmeyin.Çok teşekkür ederim bana da 1000 lik augmentin verdi doktor. Başladım. 5 gün kullanmam gerekiyormuş.
Canım bende ateş oluyor sanki içimde dışarıdan üşüyorum burnum kulaklarım tıkanıyor ve genzim yanıyor. Nefes alamıyor gibi oluyorum. Sinüzitten dolayı oldu benimki biliyorum bende sinüzit ara ara nükseder.tatlım nasıl kötü oldun. nasıl hissediyorsun.
ben mahvoldum artık bi.kaç gündür ayaklarım çok üşüyor , sanki regl sancısı yaşıyorum. zor bir durum hayatımı etkiliyor , yakında kontrole gidince danışaracağım inşallah.
Canım bende ateş oluyor sanki içimde dışarıdan üşüyorum burnum kulaklarım tıkanıyor ve genzim yanıyor. Nefes alamıyor gibi oluyorum. Sinüzitten dolayı oldu benimki biliyorum bende sinüzit ara ara nükseder.
Sana da çok geçmiş olsun en kısa zamanda sen de bir görün mutlaka. Umarım önemli bir şey değildir. Hamileliğin son zamanları insan hangi ağrı normal hangisi değil bilemiyor Allah korusun bizi ve evlatlarımızı sağ salim alalım kucağımıza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?