Herkese hayırlı akşamlar kızlar.Site çok gıcık olmuş.Girmek gelmiyo içimdenNe gerek vardı böyle birşeye??
girene kadar anam ağladı kız. evet ya alışmak zaman alacak galiba. ben sevmedim eski Program sanki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese hayırlı akşamlar kızlar.Site çok gıcık olmuş.Girmek gelmiyo içimdenNe gerek vardı böyle birşeye??
hoşgeldin tekrar aman şu kendini bilmez işini bilmez doktorlardan Allaha sığınırım. keyfin daim olsun inşallah. sağ salim kavuşursun kızına.Yolunda cok şükür bir doktorun beni yanlış yönlendirmesi kızıma direk down tehsisi koymasi buna bana tekken soylemesi, benin üzüntüden nerdeyse bebegimi kaybetme aşamasına gelmem. Ama cok şükür atlattik. Kızım ve ben iyiyiz simdilik. Hepimizde olan agirli sancili şikayetlerimiz var. O iyi olsunda herseye deger. Sadece erken dogum riskinden dolayi biraz hazirliklari hizlandirdik.:) bende kendime gelir gelmez hemen burda aldim solugu:)
kızlar emzirme sütyenini nasıl almamız gerekir bedeni ? hamile kalmadan önce 75 b di şimdi 80 b. 80 c mi almalıyım süt dolunca büyüyormuş sanırım ???
Mayis annesi olmak zor kizlar hazirlikli olun:))
iyi akşamlar canım. çok geçmiş olsun. ben zencefil hariç hepsini sürekli kullanıyorum. belki ishal yapabilir duruma göre sadece sirke ve zencefil gargarası yapabilirsin.Herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür ben de yazamadım. Tören programı hazırlıyorum okulda çok yoğun geçiyor. Bugün boğazım ağrımaya başladı sanırım faranjit oldum. İnşallah ilerlemez. Şimdilik zencefil, bal, sirke, limon yapıp içiyorum, çok karıştırmak sıkıntı olur mu acaba? Bugüne kadar hasta olmadan atlatmıştım en soğuk günleri, en sonunda yakaladı beni deBu arada yeni sürümü ben de hiç beğenmedim belki gözümüz alışınca severiz.
Aynen daha çözemedim siteyi ne güzel di bozulmuşHerkese hayırlı akşamlar kızlar.Site çok gıcık olmuş.Girmek gelmiyo içimdenNe gerek vardı böyle birşeye??
Sabahtan beri telefondan aktif olamadım bir türlü yeni sürüm nedeniyle. Çok tuhaf geldi gözüme ama hadi hayırlısı. Hamdolsun canım iyiyim ev işleri çocuk vs geçiyor zaman çok şükür . Sen nasılsın bugün![]()
sürüm facebook gibi olmuş açıkçası renk menk. beğenmedim hani nerde bizim gebelik takvimimiz :/
bi kk keyfimiz vardı onuda aldılar elimizden
elhamdülillah çok şükür canım benim iyiyim bugün. nezle olacak gibiyim ama iyiyim. sanada kolay gelsin. bir hafta sonu daha geldi bakalım havalar iyi olursa dışarı çıkarız.
Çok teşekkür ederim canım dediğin gibi çok da karıştırmadan gargara da iyi gelir. Onu da yapacağım.iyi akşamlar canım. çok geçmiş olsun. ben zencefil hariç hepsini sürekli kullanıyorum. belki ishal yapabilir duruma göre sadece sirke ve zencefil gargarası yapabilirsin.
Merhabalar, arkadaşlar 28+6 da kontrolüm vardı. İlk kez doktorum suyu fazla dedi.Tekrardan tokluk şekeri ölçtürmemi istedi.Amniyon sıvısının fazla olmasıyla ilgili bilgisi olan var mı? Inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
Bizde 2018 mayis annesiyiz. Bizim topicteki tum. Bebekler hemen hemen cok zor :) artik. Burc ozelliklerine. Bagliyorum yani.ne açıdan merak ettim :)
ben 2013 aralık annesiyim kış bebeği çok zor. kızım eylül sonbahar bebeği kolay oldu. sanırım mayıs ayıda kolay olcak.
Teşekkürler...Bu konuda tek bildiğim gebelik şekeri ile su fazlalığının ilişkisi olabileceği .... Bunu da doktorun söylemiş zaten. İnşallah yoktur ama varsa bile dert etme biraz dikkat ederek her şey yoluna girer inşallah. Zaten yolun çoğu gitti azı kaldı...![]()
Hayırlı Günler Herkese... Güzel bir haftasonu olsun inşallah. Evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kucaklamayı ümit ettiğimiz günlere bir gün daha yakınız çok şükür.![]()