• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolunda cok şükür bir doktorun beni yanlış yönlendirmesi kızıma direk down tehsisi koymasi buna bana tekken soylemesi, benin üzüntüden nerdeyse bebegimi kaybetme aşamasına gelmem. Ama cok şükür atlattik. Kızım ve ben iyiyiz simdilik. Hepimizde olan agirli sancili şikayetlerimiz var. O iyi olsunda herseye deger. Sadece erken dogum riskinden dolayi biraz hazirliklari hizlandirdik.:) bende kendime gelir gelmez hemen burda aldim solugu:)
hoşgeldin tekrar aman şu kendini bilmez işini bilmez doktorlardan Allaha sığınırım. keyfin daim olsun inşallah. sağ salim kavuşursun kızına.

Herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür ben de yazamadım. Tören programı hazırlıyorum okulda çok yoğun geçiyor. Bugün boğazım ağrımaya başladı sanırım faranjit oldum. İnşallah ilerlemez. Şimdilik zencefil, bal, sirke, limon yapıp içiyorum, çok karıştırmak sıkıntı olur mu acaba? Bugüne kadar hasta olmadan atlatmıştım en soğuk günleri, en sonunda yakaladı beni de :( Bu arada yeni sürümü ben de hiç beğenmedim belki gözümüz alışınca severiz.

Herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür ben de yazamadım. Tören programı hazırlıyorum okulda çok yoğun geçiyor. Bugün boğazım ağrımaya başladı sanırım faranjit oldum. İnşallah ilerlemez. Şimdilik zencefil, bal, sirke, limon yapıp içiyorum, çok karıştırmak sıkıntı olur mu acaba? Bugüne kadar hasta olmadan atlatmıştım en soğuk günleri, en sonunda yakaladı beni de :KK43: Bu arada yeni sürümü ben de hiç beğenmedim belki gözümüz alışınca severiz.
iyi akşamlar canım. çok geçmiş olsun. ben zencefil hariç hepsini sürekli kullanıyorum. belki ishal yapabilir duruma göre sadece sirke ve zencefil gargarası yapabilirsin.

hakikatten alışmak zaman alacak
A asitane161719 Pisikedii Pisikedii nasılsınız kızlar nerelerdesiniz

Sabahtan beri telefondan aktif olamadım bir türlü yeni sürüm nedeniyle. Çok tuhaf geldi gözüme ama hadi hayırlısı. Hamdolsun canım iyiyim ev işleri çocuk vs geçiyor zaman çok şükür . Sen nasılsın bugün :dondurma:

Sabahtan beri telefondan aktif olamadım bir türlü yeni sürüm nedeniyle. Çok tuhaf geldi gözüme ama hadi hayırlısı. Hamdolsun canım iyiyim ev işleri çocuk vs geçiyor zaman çok şükür . Sen nasılsın bugün :dondurma:

sürüm facebook gibi olmuş açıkçası renk menk. beğenmedim hani nerde bizim gebelik takvimimiz :/
bi kk keyfimiz vardı onuda aldılar elimizden :(
elhamdülillah çok şükür canım benim iyiyim bugün. nezle olacak gibiyim ama iyiyim. sanada kolay gelsin. bir hafta sonu daha geldi bakalım havalar iyi olursa dışarı çıkarız.

sürüm facebook gibi olmuş açıkçası renk menk. beğenmedim hani nerde bizim gebelik takvimimiz :/
bi kk keyfimiz vardı onuda aldılar elimizden :KK43:
elhamdülillah çok şükür canım benim iyiyim bugün. nezle olacak gibiyim ama iyiyim. sanada kolay gelsin. bir hafta sonu daha geldi bakalım havalar iyi olursa dışarı çıkarız.

Aman dikkat et canım al bütün önlemleri hastalık zor olur şimdi Allah muhafaza. Teşekkür ederim canım. İnşallah hava güzel olur da bir hava alırsınız.

Merhabalar, arkadaşlar 28+6 da kontrolüm vardı. İlk kez doktorum suyu fazla dedi.Tekrardan tokluk şekeri ölçtürmemi istedi.Amniyon sıvısının fazla olmasıyla ilgili bilgisi olan var mı? Inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

Merhabalar, arkadaşlar 28+6 da kontrolüm vardı. İlk kez doktorum suyu fazla dedi.Tekrardan tokluk şekeri ölçtürmemi istedi.Amniyon sıvısının fazla olmasıyla ilgili bilgisi olan var mı? Inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

Bu konuda tek bildiğim gebelik şekeri ile su fazlalığının ilişkisi olabileceği .... Bunu da doktorun söylemiş zaten. İnşallah yoktur ama varsa bile dert etme biraz dikkat ederek her şey yoluna girer inşallah. Zaten yolun çoğu gitti azı kaldı... ;)

Hayırlı Günler Herkese... Güzel bir haftasonu olsun inşallah. Evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kucaklamayı ümit ettiğimiz günlere bir gün daha yakınız çok şükür. :KK68:

amin canım inşallah ❤❤❤
yakınlaştıkça daha heyecanlı oluyoruz. hava kapalı bugün ama çıktık erkenden. şimdi eve dönüyoruz. çocuklar çok eğlendi şükürler olsun. öpüyorum :*

Kızlar merhaba..
Bugün kontrolüm vardı ne yazık ki servikalım çok kısalmış. 2 cm altına düşmüş. Şuan acil erken doğum riskim var. Bu yüzden İzmire ailemin yanına gitme kararı aldım. Nasipse doğumu orda yapıcam. Çünkü burda oturdum ilçede küvez yok. İl merkezi benim için çok zor olacak. Hayırlısı inşallah..
İzmirden olan arkadaşlar varsa doktor tavsiyesinde bulanabilirler mi..

Back