İstanbul- 27 yaş- ilk gebelik - 1.60 boy 55 kilo -sat 12 ağustos -doğum 19 mayıs :)

Hamişler yaşınız nereli olduğunuz sat tarihi tahmini doğum tarihi keseyi kaçıncı hafta gördünüz kaçıncı hamileliğiniz beni etiketleyerek yazarsanız daha çabuk tabloyu oluşturabilirim
Yaşım 29
Sivas
Sat 31.07.2018
Dt 08.05.2019
2.hamileliğim
Kilo 84
Boy 161

Kızlar en kilolunuz benim sanırım kızıma da 84 le hamile kalmıştım. Bu kez 86yla hamile kaldm tatildenn grlnce yeme düzenim düzeldi 2 kg gitti ama kilo olmadan doğuma gitmek istiyorm. Kızımda 95le doğuma gtmştm doğumdn bir ay sonra 85e düşmüştüm pkoluyum zatn meto çalışmıyo

Tahmini doğum tarihlerinizi ben sata göre hesaplayıp tekrar yazıyorum kadınlar klübünün hesabı 1 gün fazla çıkıyor niye eksik yazıldı denmesin açıklamamıda yapayım

Benimkide çok çalışıyo zayıflıktan çıbık gibiyim dert etme kendine Rabbim sağlık versin napalım umarım az kiloyla tamamlayıp çokcabuk verirsin bende ilk hamileliğim gibi tontiş olurum inşallahhh

Hamişler yaşınız nereli olduğunuz sat tarihi tahmini doğum tarihi keseyi kaçıncı hafta gördünüz kaçıncı hamileliğiniz beni etiketleyerek yazarsanız daha çabuk tabloyu oluşturabilirim
merhaba. ben kocaelinden. yasim 32 boy 1.67 kilo 56 sat 13.08.2018 gebelik tarihim 24 gunde bir oldugumdan 23.08.2018. dogum tarihi 21.05.2018 1. gebeligim.keseyi daha gormeye gitmedim. bir de bat ne demek bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…