Doktor senin ayna görüntün oluyor canım yani ona göre sağ senin solun. Usg kağıdını karnına tutarsan daha doğru olur yani. Ama sana dönük değil karşıya dönük hali. Ay anlatabildim mi acep
Benim arkadaşlarını arkadaslarinki de belli olmuştu ikisinin kızı birinin oğlu var. 11-12. Haftada öğrendiler.bana da pazartesi öğrenirsin diyorlar,çok heyecanlı yaruyalarimda sürekli kız bebek doğurduğumu görüyorum simalari aynı , bakalım tersine mi çıkacak,yoksa gerçekmi olacak,ona göre eşya bakmak istiyorum vs en güzel telaslar
Canım günaydın. Yazını okurken ben de heyecanlandım. En güzeli cinsiyet belli olduktan sonra eşya bakmak dimi :) Çok şükür allaha bize böyle güzel hediye verdi.
Bende haftaya gidicem 11. haftanın içinde olucam, inşallah öğreniriz :)
Nub teorisi varmış kuzum usg kağıdına bak belki görünüyordur çıkıntı :) benimkine baktım ama çıkıntı falan göremedim içimden kız gibi geçiyor çünkü yüzüm soldu kusmamda çok
Baktım kuzum ama ya anlamadım yada göremedim. Benimde yüzüm gözüm soldu ama ben erkek hissediyorum :) Birde kontrole gittiğimizde resmen oynuyordu hareketliydi herkes erkektir dedi :) hayırlısı olsun inş.
Günaydın kızlar erkekse daha erken belli oluyor bende erkek hissediyorum ilk hamileliğimde sağlıklı hayırlı bir evlat olsun dedim hep ama kızı çok istemiştim içten içe çok şükür kızım oldu 2. erkek oldu şimdi ne olacak hiç bilmiyorum ama hislerim erkek olacak gibi diyor hayırlı sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil evladın kuzı erkeği olmaz:)
Benim bütün takvimlerde erkek çıkıyor. Doktor duruşu kıza benziyor dedi. Bende kız diye düşünüyorum. Geç döllenme olduğu için.
Yaş 33 ya da 34:) Aralık doğumlu olduğum için. Hamilelik ayı Ağustos.
Bi bakarsan sevinirim.
Merhaba
Bende de demir eksikligi var ben gebeligimin basindan beri decavit kullaniyordum doktorum Mom Vital Plus a gec dedi demir eksikligi icin..ben ikili test yaptiracagim ayrica ense kalinligi olculecekmis
Günaydın kızlar erkekse daha erken belli oluyor bende erkek hissediyorum ilk hamileliğimde sağlıklı hayırlı bir evlat olsun dedim hep ama kızı çok istemiştim içten içe çok şükür kızım oldu 2. erkek oldu şimdi ne olacak hiç bilmiyorum ama hislerim erkek olacak gibi diyor hayırlı sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil evladın kuzı erkeği olmaz:)
Kızlar cinsiyetle ilgili şöyle birşey duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
2.-3. gebeliği olanlar bakabilirler buna.
Çocuğun göbek deliği yukarıya bakıyorsa kız, aşağıya bakıyorsa erkek.
Özellikle 3. hamile olanlar diğer çocuklarının deliğine bakarak varsayımın doğruluğunu ölçebiliriz..
Mesela sen canım karapisso
Benim bütün takvimlerde erkek çıkıyor. Doktor duruşu kıza benziyor dedi. Bende kız diye düşünüyorum. Geç döllenme olduğu için.
Yaş 33 ya da 34:) Aralık doğumlu olduğum için. Hamilelik ayı Ağustos.
Bi bakarsan sevinirim.
Kızlar cinsiyetle ilgili şöyle birşey duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
2.-3. gebeliği olanlar bakabilirler buna.
Çocuğun göbek deliği yukarıya bakıyorsa kız, aşağıya bakıyorsa erkek.
Özellikle 3. hamile olanlar diğer çocuklarının deliğine bakarak varsayımın doğruluğunu ölçebiliriz..
Mesela sen canım karapisso
Gobek cevirme diye birsey duymustum.hatta bazi doktorlar dogumda yaparmis guya digeri baska dogsun diye onla mi alakali acaba kizlarim eve gelsin bende bakicsm.benimde 3uncu yolda