canım bendede oldu bende hep peynir kahvaltılık tarzı şeyler yedim yemek görmeye tahammül edemiyordum 1 hafta sürdü benim şimdi normale döndüm ara ara tiksinmeler okuyor o kadar
Ben yarın ya da Çarşamba gidicem inşaallah canım dahiliyede baktırayım be dicek arkadaşıma ilaç vermiş benimle aynı değeri muhtemelen bana da verecek tedbirimi alayımBenim gittiğim özel hastanede endokrin dr u vardı hamileyim öne almak istiyorum dedim sekreterine rica ettim öne aldılar ama zaten hamile kalmadan önce bu konuyu biliyordum tsh ım ilaçsız 5 di 50 mg ike başlatmıştı dr hamile kaldığımı öğrenince öne çektirdim ultrason vs ile tiroidletimwe daha önce bakılmıştı
doğru diyosun da canım maddi bütçe yetmeyince maalesef devlete kalıyoruz gittiğim hastane zaten tamamen kadın Doğum üzerine ama doktoruna denk gelemedim adam çıkmak için can atıyorduBu gebelik konusunda doktor şans işi galiba medicalpark pahalı diye iki doktor değiştirdim ikiside baştan savma yaptı giden para olsun diyip hizmetin kalitesine bakıyorum ben artık
Allah razı olsun canımGözün aydın canımbende kalp atışını dinleyememiştim bugün inşallah birazdan gidicem inşallah duyarım :) ths bendede yükskti canım 3.86 idi sonra bidaha test yaptırdım hiç bi hap kullanmadan 2,67 düşmüştü sonra dahiliyeye gittim oda bana 25mg tiroid hapı verdi ths düşer canım seninde :) banada doktor şu gün gel demedi yoğunluktan bende 2.5 haftadır gitmedim bi gidicem
Çok güzel canım gözün aydın:) sağlıkla kucağımıza alacağımız gümlerimde görelim inşaallah :)Bizde bugün kalp atışı İçin gittik ve güzel geçti. suyu iyi, rahim ağzı kapalı, ultrasona göre 9+1 sat 9+3 çok yakın güzel dedi. Bilerek geç gittim bende şikayetim olmayınca. Erken gidip stres olmak istemedim. Şükür her şey yolunda. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağa almayı nasib etsin.
Canım ben de çektim 1 hafta ben ıhlamur limon bir de zencefil kaynatıp içtim boğaz ağrısı içinde balın içine zencefil rendeleyin yedim onları yapınca günüm iyi geçiyordu burnum tıkandıkça da tuzlu su yaptım öksürük için de kara turpun içini oyup içine bal koyup bekletip yersen öksürük de nında kesiliyor :) inşallah şifa olurKızlar 9. Haftadayım ve grip oldum haftasonu bol su , meyve , tuzlu su gargara ,bal ılıksu ıhlamur tarçın , bal limon ılıksu denedim bugün biraz iyi oldum derken akıntı genizime gitti ve kuru öksürüğe dönüşmeye başladı boğaz kısmında kaşıntı hissediyorum daha ne yapabilirim var mı alternatif yapabileceğim başka şey bildiğiniz?
Bende bugün kontrole gittim bebek iyi çok şükür ama okdr bulantıları an yoruldum ki okadar mutsuzum ki senin gibi dusunyrm. Dokuz ay sürenler varmış umarım Allah yüzümüze bakar da geçer ben artık ağlıyorum caresizimBugün bir hasta ben 9 ay çektim dedi doğurana kadar bitmemiş Allahım yardım etsin diye dua ediyorum bol bol neşem yok hiç
Allah yardimcimiz olsun benim mide bulantilarim da giderek artiyor . yemek de yiyemiyorum dogru duzgun meyve ile idare ediyorum su anda .Bende bugün kontrole gittim bebek iyi çok şükür ama okdr bulantıları an yoruldum ki okadar mutsuzum ki senin gibi dusunyrm. Dokuz ay sürenler varmış umarım Allah yüzümüze bakar da geçer ben artık ağlıyorum caresizim
Hadi gözünaydın canım. Ben ilk duyduğumda çok ağlamıştım. Rabbim ne kadar büyük, çok büyük mucize gerçekten. İsteyen herkese o sesi duymayı nasip etsin.Arkadaşlar bugün kalp atışı için gittik. Harika bi duygu bunu duymak. Kese,yolk kesesi ve bebek göründü 6 +3 günlükmüş 6 mm boyu varmış insallah her şey sağlıkla yolunda gider. Hepimizinki tabii
Aslında anlamaya çalışımak lazım. O doktor polikliniği bitirip servis nöbetine gidiyor olabilir (min 32 saat) nöbeti yoksa bile gitmek zorunda vizit yapacak. Sistem böyle emek var karşılık yok yorgunluktan ertesi gün düşünüyor musun farkında bile olmuyorsun sadece işini yapıyorsun (mesela bizde gece nöbetine ödeme yapılmıyor) sağlık çalışanlarını da anlamaya çalışmak lazım kısaca en azından büyük şehirdeki devlet hastanelerinden çok büyük beklentileriniz olmasın. ben riskli gebe olduğum için mecburum kendi canım için yoksa inan maddi durum bu devirde on bin kazanmıyorsan tırtsındırBen yarın ya da Çarşamba gidicem inşaallah canım dahiliyede baktırayım be dicek arkadaşıma ilaç vermiş benimle aynı değeri muhtemelen bana da verecek tedbirimi alayım
doğru diyosun da canım maddi bütçe yetmeyince maalesef devlete kalıyoruz gittiğim hastane zaten tamamen kadın Doğum üzerine ama doktoruna denk gelemedim adam çıkmak için can atıyordu
Aahh süpersin hiç aklıma gelmedi kara turp Hemen yarın deneyeyim ....Zencefil bir gün yaptım ertesi gün sağlık ocağındaki hemşire sakın zencefil çayı içmeyin yasak dedi dra da herşeyi sormaktan utanıyorum vallaCanım ben de çektim 1 hafta ben ıhlamur limon bir de zencefil kaynatıp içtim boğaz ağrısı içinde balın içine zencefil rendeleyin yedim onları yapınca günüm iyi geçiyordu burnum tıkandıkça da tuzlu su yaptım öksürük için de kara turpun içini oyup içine bal koyup bekletip yersen öksürük de nında kesiliyor :) inşallah şifa olur
İlaç kesinlikle sakıncalı değil tamamen sentetik tiroid hormonu bebeklerin tiroidi olmadığı için bunu anneden alıyor anneninkisi de yetersiz olduğunda eksiği iaçla gideriyor doktorlar endokrin doktorum 22. Haftada bebeğin kendi tiroidi hoormon üretecek ilacı duruma göre azaltacağım dediBen yarın ya da Çarşamba gidicem inşaallah canım dahiliyede baktırayım be dicek arkadaşıma ilaç vermiş benimle aynı değeri muhtemelen bana da verecek tedbirimi alayım
doğru diyosun da canım maddi bütçe yetmeyince maalesef devlete kalıyoruz gittiğim hastane zaten tamamen kadın Doğum üzerine ama doktoruna denk gelemedim adam çıkmak için can atıyordu
Rahim ağzının kapalı olduğunu nasıl söyledi? Daha doğrusu karından usg ile anlaşılabiliyor mu? Benim dr hiç alttan bakmadı merak ettim bu yüzden..hiç bununla ilgili bi şey de demediBizde bugün kalp atışı İçin gittik ve güzel geçti. suyu iyi, rahim ağzı kapalı, ultrasona göre 9+1 sat 9+3 çok yakın güzel dedi. Bilerek geç gittim bende şikayetim olmayınca. Erken gidip stres olmak istemedim. Şükür her şey yolunda. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağa almayı nasib etsin.
Benim kullandığının içinde folik asit dahil bir sürü vitamin var ve çok kötü kokuyor. Bide aynı kutuda balık yağı var bu hafta onları bırakıcam başka 2 adet vitamine başlıcam. Ama benim tüp bebek ondan kaynaklı olabilir fazla kullanım.Kızlar aranızda folikasitten başka vitamin kullanan var mı ?
Benim yok da canım artık organik boya falan var diyorlardı o da mı yasak acaba. Ben normalde de boyatmıyorum o yüzden çok bilgim yok açıkçası.Kızlar aranızda saçlarında beyazları olan varmı bu aralar herkes ne çok beyazın var Dior boyatamyrm ya
Vajinal usg ile anlaşılıyor diye biliyorum ben canım. Benim her gittiğimde ölçüyor doktorum.Rahim ağzının kapalı olduğunu nasıl söyledi? Daha doğrusu karından usg ile anlaşılabiliyor mu? Benim dr hiç alttan bakmadı merak ettim bu yüzden..hiç bununla ilgili bi şey de demedi
Anladım sağol. Bende gidersem soracam heyecandan unutmazsamBenim kullandığının içinde folik asit dahil bir sürü vitamin var ve çok kötü kokuyor. Bide aynı kutuda balık yağı var bu hafta onları bırakıcam başka 2 adet vitamine başlıcam. Ama benim tüp bebek ondan kaynaklı olabilir fazla kullanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?