• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba ben bugün sonuç göstermeye geldim tsh 3.19 çıktı ve normal dedi kendi ağzıyla da 2buçuk altı istiyoruz ama bi şey olmaz dedi ben hiç bi şey anlamadım kalp atışın görünmemiş yat belki biz görürüz dedi ve de gördü elhamdulillah ama dinletmedi 6+2 dedi aslında sata göre 7+2 yiz bir hafta geriden geliyoruz anlaşılan darısı bütün bekleyenlere olsun inşaallah :dua: bi de kızlar beni 1 buçuk ay sonraya çağırdı normal mi ?

13. Haftada mi çağırdı, ikili test icinmi canım sorsaydin keşke. Benimde 6+2 de kalp atışını görüp dinlememistik, 9 da tekrar çağırmıştı dinletti o zaman, 11 de tekrar çağırdı ikili test için, sonra ayda bir olacak sanirsam

Endokrine gitsen iyi olur canım bir ay takipler en azından yükselirse daha kötü. 6 hafta sonra bebeğin 13 haftalık oluyor süre normal ama bir ay sonrada gidebilirsin bekleyemem dersen ikili test 11-14 arası yapılıyor çünkü
Demi ya bende ondan korkuyorum düşük riski oluyomuş zeka geriliği falan ben doktor yönlendirmeden gitsem sorun olur mu ?

Kızlar biz geldik şükür çok iyi kuzu :anneadayı:
Kanama alanlarım duruyormuş 1 ay heyet raporu verdi. Tuvalet yemek dışında herşey yasak. Hem corasprin hem iğne kullanıyodum kan sulandırıcı için corasprini bıraktırdı. Şimdi detaylı ultrason için randevu alıcaz.

Demi ya bende ondan korkuyorum düşük riski oluyomuş zeka geriliği falan ben doktor yönlendirmeden gitsem sorun olur mu ?
Olur canım git biran önce gebeyim deyince ilgilenirler

Bende onu kullanıyorum balım bana ek olarak metpamid verdi sabahları aç olarak yok yani napsam sadece kusmayı engelliyor bulantı öğürme hissi bitmiyor. Gece biraz duruluyor sabah yine aynı hap içmesem halim nolur acaba. İş yerinde serum ilaç kokuları iyice tahammülümün son demlerindeyim

Hastane kokusu dayanılmaz olur cidden,ama sabret en fazla 4 hafta daha olucak bulanti

13. Haftada mi çağırdı, ikili test icinmi canım sorsaydin keşke. Benimde 6+2 de kalp atışını görüp dinlememistik, 9 da tekrar çağırmıştı dinletti o zaman, 11 de tekrar çağırdı ikili test için, sonra ayda bir olacak sanirsam
Ultrasona göre 6+2 ya canım 12.haftada geleceksin yani 6 hafta sonra dedi ikili test için çağırıyor herhalde tecrübesizim ya bilmiyorum dükkan kapanıyor falan dedi zaten Devlet hastanesine gidiyorum önceki gittiğim doktor da değildi

Hayır sorun olmaz benim kadın doğum doktorum 2,5 altı istiyoruz endokrin drunuz takip etmeli dedi ayrıca endokrin druna gidiyorum 75 mg euthrox kullanıyorum 2 ydi en son 2 düzeyinde tutmaya çalışıyorlar genelde

Hayır sorun olmaz benim kadın doğum doktorum 2,5 altı istiyoruz endokrin drunuz takip etmeli dedi ayrıca endokrin druna gidiyorum 75 mg euthrox kullanıyorum 2 ydi en son 2 düzeyinde tutmaya çalışıyorlar genelde
Endokrin yönlendirmeyle bakıyo diye biliyorum dahiliyeye gitsem o da bakıyo o yönlendirirse giderim canım

Kanama alanlarım duruyormuş 1 ay heyet raporu verdi. Tuvalet yemek dışında herşey yasak. Hem corasprin hem iğne kullanıyodum kan sulandırıcı için corasprini bıraktırdı. Şimdi detaylı ultrason için randevu alıcaz.
Geçmiş olsun kuzu çok dikkat et kendine. Benimde 6. haftada vardı 7 gün rapor verdi şimdi şükür iyiyim . 7 gün yattım. sende yat dinlen ve bol su tüket. Allahın izniyle bir şey olmaz.

Endokrin yönlendirmeyle bakıyo diye biliyorum dahiliyeye gitsem o da bakıyo o yönlendirirse giderim canım
Benim gittiğim özel hastanede endokrin dr u vardı hamileyim öne almak istiyorum dedim sekreterine rica ettim öne aldılar ama zaten hamile kalmadan önce bu konuyu biliyordum tsh ım ilaçsız 5 di 50 mg ike başlatmıştı dr hamile kaldığımı öğrenince öne çektirdim ultrason vs ile tiroidletimwe daha önce bakılmıştı

Tamam canım sağol gidiyim biran önce niye ilgilenmezler anlamıyorum
Bu gebelik konusunda doktor şans işi galiba medicalpark pahalı diye iki doktor değiştirdim ikiside baştan savma yaptı giden para olsun diyip hizmetin kalitesine bakıyorum ben artık

Kızlar 9. Haftadayım ve grip oldum haftasonu bol su , meyve , tuzlu su gargara ,bal ılıksu ıhlamur tarçın , bal limon ılıksu denedim bugün biraz iyi oldum derken akıntı genizime gitti ve kuru öksürüğe dönüşmeye başladı boğaz kısmında kaşıntı hissediyorum daha ne yapabilirim var mı alternatif yapabileceğim başka şey bildiğiniz?

Geçmiş olsun kuzu çok dikkat et kendine. Benimde 6. haftada vardı 7 gün rapor verdi şimdi şükür iyiyim . 7 gün yattım. sende yat dinlen ve bol su tüket. Allahın izniyle bir şey olmaz.
Çok teşekkür ederim canım. Ben 2 haftadır evdeydim zaten 1 ay daha verdi. Bebiş iyi olsunda hiç önemli değil otururum oturduğum yerde:KK48:

Kızlar merhaba ben bugün sonuç göstermeye geldim tsh 3.19 çıktı ve normal dedi kendi ağzıyla da 2buçuk altı istiyoruz ama bi şey olmaz dedi ben hiç bi şey anlamadım kalp atışın görünmemiş yat belki biz görürüz dedi ve de gördü elhamdulillah ama dinletmedi 6+2 dedi aslında sata göre 7+2 yiz bir hafta geriden geliyoruz anlaşılan darısı bütün bekleyenlere olsun inşaallah :dua: bi de kızlar beni 1 buçuk ay sonraya çağırdı normal mi ?
Gözün aydın canım :KK200: bende kalp atışını dinleyememiştim bugün inşallah birazdan gidicem inşallah duyarım :) ths bendede yükskti canım 3.86 idi sonra bidaha test yaptırdım hiç bi hap kullanmadan 2,67 düşmüştü sonra dahiliyeye gittim oda bana 25mg tiroid hapı verdi ths düşer canım seninde :) banada doktor şu gün gel demedi yoğunluktan bende 2.5 haftadır gitmedim bi gidicem :KK53:

Geçmiş olsun canım şükürler olsun :KK200:

Back