ben gittim doktora kontrol süremdi. hatta ağrıdan sonra yüzüm sisti. ama doktor bana dediki bi ağrı için bakamam. normaldir. ultrasonda bakmıyorum kontrol süresinde dedi. ben cok ısrar ettim öylece baktı. sonrada yarı saat bilmişlik yaptı. bak işte duruyo olduğu gibi filan :KK43:
Bazen çok uyuz oluyorlar cidden

Allah yardımcın olsun canım. Hepimizin olsun mide bulantılarından iyice yüzüm çöktü benim

Canım dün yazlık kışlık bir dünya temizlik işi vardı, doktorun verdiği bulantı hapından aldım bitane acayip iyi geldi uzun süre bulanmadi,hafif hafif geçti,gece 11gibi başladı tekrar biraz kustum sonra uyku vakti diye yattım , resmen mucize gibiydi, ben premesis plus kullandım ,pek inanmıyodum fayda etmez diye düşünüyodum ama çok şükür iyi geldi,

Günaydın kızlar :KK54:
Hepimiz için güzel haberler alacağımız hayırlı bir hafta olur umarım. Bugün saat iki buçukta bizim kontrolümüz var. Her kontrolde sanki ilk muayene gibi heycanlanıyorum:KK17: Umarım herşey yolundadır.
Dualarınızı bekliyorum :KK68:

İnş güzel haberler alırsın ve bize de anlatırsın canım:)

Merhaba canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. İnsan birinin bi cevap verdiğini bile görünce içine bi sıcaklık doğuyor. Doktorum özelde. Sadece şöyle bi gelişme oldu. Ben doktora cuma sabah gittim. Bebek yok yolk sacı var, kalp atışı veya bebek yoktu. Cumartesi sabah başka bi doktora gittim o da özeldi. Orda bebeği gördüm ama aşırı küçük dedi. Kalp atışı yok dedi. Çook küçük olup da görmüyo olabiliriz ama küçük bi ihtimal dedi. Kesen 6,5 hafta veriyor ama bebek hafta bile vermiyor dedi. O doktorun çektiği görüntü var paylaşıyorum. Yolk sacın yanında sağında gözüken minik beyaz noktaymış bebek:KK43: Eki Görüntüle 2195995 Yarın benim doktoruma tekrar gidicez. Hala yoksa kalp atışı sanırım kürtaj isteyecek. Çünkü kanamam yok. Kürtajdan da o kadar korkuyorum ki anlatamam... Allahım hakkımızda hayırlısını versin

Canım ya hemen kötü düşünme, 9. Haftaya kadar bekleyen arkadaşlarım oldu,bazen bebek geç gorunebiliyor, dua et,içini ferah tut.ins kalp atışını görürsün gidince.6 haftalık duymaman normal bicok kişi 6 da duyamıyor zaten bekle acele karar verme dualarım seninle

ben gittim doktora kontrol süremdi. hatta ağrıdan sonra yüzüm sisti. ama doktor bana dediki bi ağrı için bakamam. normaldir. ultrasonda bakmıyorum kontrol süresinde dedi. ben cok ısrar ettim öylece baktı. sonrada yarı saat bilmişlik yaptı. bak işte duruyo olduğu gibi filan :KK43:

Özelemi gittin canım,nasıl bir üslup böyle ya.onami soracaksın gidiyorsanız bakacak,zevkinden gitmemissin ya, ha zevkinden de gidebilirsin senin tercihin, randevunu almışsın sana bakıp ilgilenmek zorunda,laf sokucaksa yapmasın bu işi.kendi doktorunmuydu, ben soğudum resmen sanki bana öyle davranmış gibi hissettim. Başka bir doktora git bu tavrı çekmek zorunda değilsin.ay çok sinirlendim

Özelemi gittin canım,nasıl bir üslup böyle ya.onami soracaksın gidiyorsanız bakacak,zevkinden gitmemissin ya, ha zevkinden de gidebilirsin senin tercihin, randevunu almışsın sana bakıp ilgilenmek zorunda,laf sokucaksa yapmasın bu işi.kendi doktorunmuydu, ben soğudum resmen sanki bana öyle davranmış gibi hissettim. Başka bir doktora git bu tavrı çekmek zorunda değilsin.ay çok sinirlendim

özel hastaneydi gittiğim canım ya keşke gitmeseydim dedim inan. ben çok sanssızın hamileliğimi öğrendiğim günden beri doktorlar konusunda. 3 haftalık iken kendiliğimden farkettim hamileliğimi bi heyecan doktora gittim dış gebeliğe benziyor dedi. düşün daha 3 haftalık nerden anladıysa. soğuk aldım 2 hafta önce acile gittim. kadın doğum doktoru dediki kendini düşüğe hazırla ne alaka. ya sabır selamet dedim cıktım. şimdi de bunun yaptığı tam oldu yani :) başka doktora gidicem insallah. bu kadar hassas bir konuda böyle acımasız konuşmaları gercekten insanı cok üzüyor. düşmeyeceği varsa bunların stresinden düşer Allah korusun.

bisuden bisuden lütfen kürtaja öyle hemen karar verme. kimisinin ileri tarihlerde belli oluyor kalp atısı. bir hafta daha bekle gerekirse başka doktorlara git. orda miniminnacık bi bebek var. bence bir gün iki gün filan değil bir hafta net beklemelisin. yada alttan muayene olmalısın. cünkü arada bir haftalık vakit farkı oluyor.

bisuden bisuden lütfen kürtaja öyle hemen karar verme. kimisinin ileri tarihlerde belli oluyor kalp atısı. bir hafta daha bekle gerekirse başka doktorlara git. orda miniminnacık bi bebek var. bence bir gün iki gün filan değil bir hafta net beklemelisin. yada alttan muayene olmalısın. cünkü arada bir haftalık vakit farkı oluyor.
canım benim ben ister miyim hiç ağla ağla içim çıktı ilk gebelikti çook heveslenmiştik sanki eşimi bile hayal kırıklıgına ugrattım gibi kendimi iice kötü hissediorum ama yarın işte randevumuz var. İnsallah bi mucize olur da kalp atışı görürürz

Selam kızlar. Bugün doktora gittim. 6 haftalık dedi. Sadece kese gozuktu. O da vajinaldan.
Bir haftaya bebek var mi bakalım dedi. Sizde geç gören oldu mu.
Bir de benimki kesin geç döllenme.
Çünkü ben Sat 'tan 15 gün sonra bir iliski yaşadım sadece.

Kızlar merhaba ben bugün sonuç göstermeye geldim tsh 3.19 çıktı ve normal dedi kendi ağzıyla da 2buçuk altı istiyoruz ama bi şey olmaz dedi ben hiç bi şey anlamadım kalp atışın görünmemiş yat belki biz görürüz dedi ve de gördü elhamdulillah ama dinletmedi 6+2 dedi aslında sata göre 7+2 yiz bir hafta geriden geliyoruz anlaşılan darısı bütün bekleyenlere olsun inşaallah :dua: bi de kızlar beni 1 buçuk ay sonraya çağırdı normal mi ?

Kızlar merhaba ben bugün sonuç göstermeye geldim tsh 3.19 çıktı ve normal dedi kendi ağzıyla da 2buçuk altı istiyoruz ama bi şey olmaz dedi ben hiç bi şey anlamadım kalp atışın görünmemiş yat belki biz görürüz dedi ve de gördü elhamdulillah ama dinletmedi 6+2 dedi aslında sata göre 7+2 yiz bir hafta geriden geliyoruz anlaşılan darısı bütün bekleyenlere olsun inşaallah :dua: bi de kızlar beni 1 buçuk ay sonraya çağırdı normal mi ?
Arkadasim bunun icin troid yaziyorlar benikde 3.29 cikti suan triodim ilk hamilelikde cikdi bundada var ichastaliklarina gorun dahiliye olarak sana hapyazar. Ben ufak yollu 25mg veriyor banada.

Canım dün yazlık kışlık bir dünya temizlik işi vardı, doktorun verdiği bulantı hapından aldım bitane acayip iyi geldi uzun süre bulanmadi,hafif hafif geçti,gece 11gibi başladı tekrar biraz kustum sonra uyku vakti diye yattım , resmen mucize gibiydi, ben premesis plus kullandım ,pek inanmıyodum fayda etmez diye düşünüyodum ama çok şükür iyi geldi,
Bende onu kullanıyorum balım bana ek olarak metpamid verdi sabahları aç olarak yok yani napsam sadece kusmayı engelliyor bulantı öğürme hissi bitmiyor. Gece biraz duruluyor sabah yine aynı hap içmesem halim nolur acaba. İş yerinde serum ilaç kokuları iyice tahammülümün son demlerindeyim

canım benim ben ister miyim hiç ağla ağla içim çıktı ilk gebelikti çook heveslenmiştik sanki eşimi bile hayal kırıklıgına ugrattım gibi kendimi iice kötü hissediorum ama yarın işte randevumuz var. İnsallah bi mucize olur da kalp atışı görürürz

dualarım seninle canım Allahın izniyle yarın insallah kalp atısını görürsünüz. Ne olursa olsun eşinin ve senin canınız sağ olsun. Ama ben inanıyorum duyacaksın insallah. Ya Musavvir.

Endokrine gitsen iyi olur canım bir ay takipler en azından yükselirse daha kötü. 6 hafta sonra bebeğin 13 haftalık oluyor süre normal ama bir ay sonrada gidebilirsin bekleyemem dersen ikili test 11-14 arası yapılıyor çünkü

Arkadasim bunun icin troid yaziyorlar benikde 3.29 cikti suan triodim ilk hamilelikde cikdi bundada var ichastaliklarina gorun dahiliye olarak sana hapyazar. Ben ufak yollu 25mg veriyor banada.
Ya hemşire yönlendirdi doktor geri sildi onlar yönlendirmeden gitsem olur mu ?

Back