Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aranızda saçlarında beyazları olan varmı bu aralar herkes ne çok beyazın var Dior boyatamyrm ya![]()
Tsk ediyorm canım çok haklısın gerçekten kendimi kötü hissediyorum beyazlarla zaten bulantılar yüzünden kendime hiç bakamyrm o yüzden bende boyatirimBenim beyaz maalesef, 3 ay geçsin eczaneden organik boya alıp boyicam.dermatologum boyayabilirsin hicbisey olmaz dedi,eczanelerde satılıyor mmus doğal boyalar, beyaz beyaz dolaşıp moralini bozma, bebeğin mutluluğa ihtiyacı var dedi. Ben.boyicam birkaç hafta sonra iyice beyazlarım çıkınca. Banu çiftçi yıl takip etmeni tavsiye ederim.onun söylediği şeyleri doktorum bana söylüyor ,aynı şeyleri kendi doktorumdan duyuyorum. Onun hamilelikte bakım videolarını izle canim
Kizlar devletemo gidiyorsunuz özele mi.ben devlete gidiyorum doktorumda cok iyi.ilk dogumumuda devlette yapmistim cok memnun kaldm
Bende son aylarda düşünüyorum doğuma yakınTsk ediyorm canım çok haklısın gerçekten kendimi kötü hissediyorum beyazlarla zaten bulantılar yüzünden kendime hiç bakamyrm o yüzden bende boyatirim
Benim tüp bebek hala o doktoruma devam ediyorum ama doğumu orada yapmicam malesefKizlar devletemo gidiyorsunuz özele mi.ben devlete gidiyorum doktorumda cok iyi.ilk dogumumuda devlette yapmistim cok memnun kaldm
Tüp bebek doktorunda neden devam etmiyorsun canım?Benim tüp bebek hala o doktoruma devam ediyorum ama doğumu orada yapmicam malesefdoktoruma da hem çok alıştım hem de çok seviyorum. Ama artık doğum yapmayı düşündüğün hastanede de bir doktor bul hem bana hem ona gidersin sen gelmek istediğin sürece bana da gelirsin diyor. Napıcam bilmiyorum yeni doktora alışamıcakmışım gibi geliyor ya da tüp bebek diye güvenemiyorum sanırım.
Tsk ediyorm canım çok haklısın gerçekten kendimi kötü hissediyorum beyazlarla zaten bulantılar yüzünden kendime hiç bakamyrm o yüzden bende boyatirim
Kizlar devletemo gidiyorsunuz özele mi.ben devlete gidiyorum doktorumda cok iyi.ilk dogumumuda devlette yapmistim cok memnun kaldm
Ozelin ultrasonlari daha gelismis bebegi daha iyi goruyosun.bnde ozel e gitmek isterdim ama bi tane ozel var bulundugumuz yerde ondada doktor hic iyi degil.devletteki doktor ozelden daha iyi.o yuzden meecburiyetten biraz ama cok memnunumda yaniŞanslısın devlette ilgili doktora denk gelmek bence mucize, ben özele gidiyorum çalıştığım için kendi boşluğa göre kontrolleri ayarlamak lazım oluyo.birde devlette ilgisizlik olur diyece gitmeyi düşünmedim, biraz fazla nazliyim hemen ağlarım kirilirim, doktorun yüzü asık olsa, sert olsa çocuk gibi ağlarım yani:) yakın ilgi görmesem moralim bozuluyor doktora birdaha gitmiyorum, çok degisik beklentim oluyo doktorlardan. O yüzden devlete nerdeyse hiç gitmiyorum, bu beklentimi karşılama olasılığı yok diye. Sen bulduysan çok güzel inş hep böyle devam eder canım, hastane ve doktor aramak ta ayrı bir zulüm oluyor cunku
30.haftama kadar bakıcak canım ama doğumu orada yapamıcam. Hastanede doğum 17bin gecelik kalma 3500tl refakatçi için ayrı para alıyorlarmış. Allah korusun sonrasında bebek küvezde kalması gerekir bişey olur +10bin daha. Bişey olmasa bile ilk etaptaki testleri de çok pahalı, yani bize en az 30bine patlıcak. Zaten bu 3.tüp bebek denemem maddi manevi yıprandık yeter ki kuzu iyi olsun tabi para her şekilde kazanılır ama parasızda olmuyo işte. Bazen aman boşver bu benim en özel anım 9 sene bekledim ver parayı doğur orada diyorum bakalımTüp bebek doktorunda neden devam etmiyorsun canım?
Ozelin ultrasonlari daha gelismis bebegi daha iyi goruyosun.bnde ozel e gitmek isterdim ama bi tane ozel var bulundugumuz yerde ondada doktor hic iyi degil.devletteki doktor ozelden daha iyi.o yuzden meecburiyetten biraz ama cok memnunumda yani
30.haftama kadar bakıcak canım ama doğumu orada yapamıcam. Hastanede doğum 17bin gecelik kalma 3500tl refakatçi için ayrı para alıyorlarmış. Allah korusun sonrasında bebek küvezde kalması gerekir bişey olur +10bin daha. Bişey olmasa bile ilk etaptaki testleri de çok pahalı, yani bize en az 30bine patlıcak. Zaten bu 3.tüp bebek denemem maddi manevi yıprandık yeter ki kuzu iyi olsun tabi para her şekilde kazanılır ama parasızda olmuyo işte. Bazen aman boşver bu benim en özel anım 9 sene bekledim ver parayı doğur orada diyorum bakalım![]()
Sen hafta olarak öndesin. Bende 16 sında gidicem sorucam bakalım ne dicekcanım pazar günü benim folik asitim bitmişti doktor bana ocean mummy diye bütün vitaminler olan bişeye başlattı içinde folik asitte var bunu kullanıyorum şimdi
Sağol canım. Koç üniversitesi hastanesini düşünüyorum bakalım. Tam teşekküllü bir hastane olması lazım benim tüp bebişe. Orasınında 2018 fiyatı 7000 kalma bebeğin ilk etaptaki testleri dahil kadrosuda amerikan hastanesinden geçme diyorlar. Özel bir durum olursa tabiki o kadar paralar vericez ama şu durumda o parayı bebeğime harcamak istiyorum.Canım hakkaten çok paraymis ya 17 bin çok yüksek, farklı bir özele geçersin daha uyguna doğum yaparsın, 3-5 olsa fark tamam da çok pahalıya maloluyo hakkaten, Allah kolaylık versin, tüp bebek tedavisi yıpratıcı bir süreç ,arkadaşımda 20 bin kredi çekip tüp bebek yaptırmıştı üç yıl önce, zor bir sürec maddi manevi Allah kolaylık versin