Günaydın kızlar :KK54:
Hepimiz için güzel haberler alacağımız hayırlı bir hafta olur umarım. Bugün saat iki buçukta bizim kontrolümüz var. Her kontrolde sanki ilk muayene gibi heycanlanıyorum:KK17: Umarım herşey yolundadır.
Dualarınızı bekliyorum :KK68:
Hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşaallah

Doktorun devlet hastanesinde mi balım? Ben bir kere gittim devlete yumurtlama günümle birebir bebeğim orda bir hafta geride gözüktü mümkün değil yani hatta bir haftadan da fazla eksikti. Eğer doktoruna güveniyorsan ayrı tabi ama bekle yolk sac varsa bebekte vardır açığı kapatır miniğin. Birde usg kağıdın varsa yükleyebilir misin bakalım?
Merhaba canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. İnsan birinin bi cevap verdiğini bile görünce içine bi sıcaklık doğuyor. Doktorum özelde. Sadece şöyle bi gelişme oldu. Ben doktora cuma sabah gittim. Bebek yok yolk sacı var, kalp atışı veya bebek yoktu. Cumartesi sabah başka bi doktora gittim o da özeldi. Orda bebeği gördüm ama aşırı küçük dedi. Kalp atışı yok dedi. Çook küçük olup da görmüyo olabiliriz ama küçük bi ihtimal dedi. Kesen 6,5 hafta veriyor ama bebek hafta bile vermiyor dedi. O doktorun çektiği görüntü var paylaşıyorum. Yolk sacın yanında sağında gözüken minik beyaz noktaymış bebek:( dd.jpg Yarın benim doktoruma tekrar gidicez. Hala yoksa kalp atışı sanırım kürtaj isteyecek. Çünkü kanamam yok. Kürtajdan da o kadar korkuyorum ki anlatamam... Allahım hakkımızda hayırlısını versin

Merhaba canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. İnsan birinin bi cevap verdiğini bile görünce içine bi sıcaklık doğuyor. Doktorum özelde. Sadece şöyle bi gelişme oldu. Ben doktora cuma sabah gittim. Bebek yok yolk sacı var, kalp atışı veya bebek yoktu. Cumartesi sabah başka bi doktora gittim o da özeldi. Orda bebeği gördüm ama aşırı küçük dedi. Kalp atışı yok dedi. Çook küçük olup da görmüyo olabiliriz ama küçük bi ihtimal dedi. Kesen 6,5 hafta veriyor ama bebek hafta bile vermiyor dedi. O doktorun çektiği görüntü var paylaşıyorum. Yolk sacın yanında sağında gözüken minik beyaz noktaymış bebek:KK43: Eki Görüntüle 2195995 Yarın benim doktoruma tekrar gidicez. Hala yoksa kalp atışı sanırım kürtaj isteyecek. Çünkü kanamam yok. Kürtajdan da o kadar korkuyorum ki anlatamam... Allahım hakkımızda hayırlısını versin
O kesenin icinde gorunen bebek degilmi cnm

Yok kuzum o yolk sacı mı neymiş. bebek şu minnacık beyaz nokta. Allahım bilir ama düşecekse de kendi düşer inşallah kürtajdan korkuyorum
Canım benimde böyleydi ya aynısı vardı çok küçüktu bir doktor kalp atışı duymadı ama diğer doktor duydu şimdide iyi ve bgn kontrol var

Canım benimde böyleydi ya aynısı vardı çok küçüktu bir doktor kalp atışı duymadı ama diğer doktor duydu şimdide iyi ve bgn kontrol var
Allahım bebeğine sana sağlık sıhhat versin canım benim, sağlıkla kucağına al. Bu forumda biraz baktım geneli olumsuz sonuçlanmış ama belki benim de bi mucize olur, seninki gibi devam eder sağlıklı bi şekilde, çok teşekkür ederim

Günaydın kızlar :KK54:
Hepimiz için güzel haberler alacağımız hayırlı bir hafta olur umarım. Bugün saat iki buçukta bizim kontrolümüz var. Her kontrolde sanki ilk muayene gibi heycanlanıyorum:KK17: Umarım herşey yolundadır.
Dualarınızı bekliyorum :KK68:
inşallah canım dualarımız senine güzel haberlerle gel inşallah

maşallah canım. duruşu nasıl kıza benziyormuş kız o nasıl birşey ilk kez duydum. bakalım bizimki ne . çok merak ediyorum. erkek gibi geliyor bana. hayrılsı olsun inşallah.
Bende şaşırdım canım. Her şeyin hayırlısı.
Mide bulantıları bu haftalarda tavan yapıyor. Allah yardımcın olsun benim hiç olmadı ikisinde de eminim çok zordur. Kontrolün ne zaman?

Merhaba canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. İnsan birinin bi cevap verdiğini bile görünce içine bi sıcaklık doğuyor. Doktorum özelde. Sadece şöyle bi gelişme oldu. Ben doktora cuma sabah gittim. Bebek yok yolk sacı var, kalp atışı veya bebek yoktu. Cumartesi sabah başka bi doktora gittim o da özeldi. Orda bebeği gördüm ama aşırı küçük dedi. Kalp atışı yok dedi. Çook küçük olup da görmüyo olabiliriz ama küçük bi ihtimal dedi. Kesen 6,5 hafta veriyor ama bebek hafta bile vermiyor dedi. O doktorun çektiği görüntü var paylaşıyorum. Yolk sacın yanında sağında gözüken minik beyaz noktaymış bebek:KK43: Eki Görüntüle 2195995 Yarın benim doktoruma tekrar gidicez. Hala yoksa kalp atışı sanırım kürtaj isteyecek. Çünkü kanamam yok. Kürtajdan da o kadar korkuyorum ki anlatamam... Allahım hakkımızda hayırlısını versin
Canım acele etme kürtaj için. Geç döllenmedir. Biraz zaman tanı. İnşallah güzel haberler alırsın..

Bende şaşırdım canım. Her şeyin hayırlısı.
Mide bulantıları bu haftalarda tavan yapıyor. Allah yardımcın olsun benim hiç olmadı ikisinde de eminim çok zordur. Kontrolün ne zaman?
bir ay sonra dedi . bende diyorum 15 veya 16 haftada giderim bir kereden. cinsiyetinide öğreniriz inşallah.

Yok kuzum o yolk sacı mı neymiş. bebek şu minnacık beyaz nokta. Allahım bilir ama düşecekse de kendi düşer inşallah kürtajdan korkuyorum
canım inş bebişin canlanır,ama yok değilse rabbim rızgını vermemiştir kürtajdan hiç korkma benim işk gebeliğim kürtajla sonlandı zaten narkoz veriyorlar hiç bir şey hissetmiyorsun sonrasında da günlük hayatına devam ediyorsun sadece narkozsuz yaptırma bazıları narkossuz yaptırıyor ama ben narkozla olmuştum

canım inş bebişin canlanır,ama yok değilse rabbim rızgını vermemiştir kürtajdan hiç korkma benim işk gebeliğim kürtajla sonlandı zaten narkoz veriyorlar hiç bir şey hissetmiyorsun sonrasında da günlük hayatına devam ediyorsun sadece narkozsuz yaptırma bazıları narkossuz yaptırıyor ama ben narkozla olmuştum
Peki ondan sonraki hamileliğin ne kadar sonra oldu canım? Şimdiden onu düşünüyorum:( Kimisi 6 ay fln beklemek lazım yazmış da

Canım kasık ve bel agrinmi çok anlayamadım.siddetli ağrı iyi bişey değil bir uyarı gibi kabul etmek gerekiyor eğer kasık agrisiysa bu. Ağrılar kanamayı tetikleyebiliyormus, kanama da düşüğü tetikleyebilir mis. Benim bir arkadaşım bir süre ağrıdan kivrandi yarım saat zor oturuyordu yanımızda,doktoru ağrı normal demiş ona, ve iki hafta böyle ağrılar çekti, sonra kanama başladı başka doktora gitti acilden düşük tehlikesi yaşadı bir süre.ve yukarıda yazdıklarımı doktor ona söyledi.hafif ağrılar dışında can yakan,dayanilmayacak regl gibi sancılar normal değil dedi doktor , kendi doktorumda demişti şiddetli agrida direkt gel bekleme,hafif ağrılar normal diye. Belki sana da fikir olur arkadaşımin yasadigi

ben gittim doktora kontrol süremdi. hatta ağrıdan sonra yüzüm sisti. ama doktor bana dediki bi ağrı için bakamam. normaldir. ultrasonda bakmıyorum kontrol süresinde dedi. ben cok ısrar ettim öylece baktı. sonrada yarı saat bilmişlik yaptı. bak işte duruyo olduğu gibi filan :(

kızlar nolur abana teselli verin. öok midem bulanıyor çok fenayım. ne yersem yiyim istifra edecek gibiyim en fazla 20 dk sonra, benim gibi fena olanalr varmı. 3.bebeğim ve ben bu kadar zor bir gebelik yaşamadım. çocuklarımla alakalı bir zorluğum yok elhamdülillah . ama ben bitkin halsiz bulantısı geçmeyen bir haldeyim. ağlamak istiyorum.

Bende öyle bulantilar yaşadım , arada yaşıyorum ama sanki gittikçe azalıyor gibi , dün çok işim vardı doktor premesis plus vermişti öğlen bitane içtim gece 11-12 ye kadar bulantim %85 oranında azdı, çok rahat ettim canim

Çokta anlamıyorum ama o yuvarlak olan bebek oluyor benimde öyleydi iki hafta sonra daha düzgün bi şekildeydi yanındaki noktada muhtemelen yolk sacdır yani tam tersi olamaz sanki yolk sac bebekten büyük olmamalı

Back