Kızlar merhaba ben de okudukça kötü haberleri üzülüyorum rabbim hepimize sağlık versin ve bebeklerimize de inşallah. Bulantılarla benim de başım dertte doktor ilaç ve şurup yazmıştı geçen hafta yine aldım çok kusabilen biri de değilim ama yemek de yiyemiyorum . Korkuyorum da bebeğim gelişmezse diye

7 hafta 2 günlük hamileyim bu arada:)
Ben 9 haftalığım.
Midemde gastrit var ama doktorum ilk 3 aylık süreçte ilaç kullanmanı istemiyorum, önermiyoruz dedi.
Bende senin kullanmana şaşırdım. Çünkü kendim çok zorlanıyorum. Zaten gebelikten dolayı sorun yaşıyor mide. Bide hastalık olunca zıvanadan çıkıyorum.

Canım meyve ye vitamin almaya bak.

Kızlar benimde bütün gün süren bulantılarım var neredeyse 1 aydır. Doktorum en son gittiğimde ilaç yazdı bulantının yoğun olduğu saatlerde önceden kullanabilirsin dedi. Şükür yine yiyebiliyorum birazda olsa o yüzden kullanmıyorum ilacı. İyi mı yapıyorum kötü mü yapıyorum bende bilmiyorum.

Mesela dün göğüs hassasiyetim yoktu bugün geri geldi belirtiler gidip gelebiliyor bence.

Geçmiş olsun canım, bu rapor vermeyen doktormuydu. Eger o doktorsa bana öyle espri yapsa fena laf söyler sanırım kavga eder çeker giderdim. Tabi başka doktorsa iyi niyetli olduğunu düşünürdüm. Yat dinlen :)

O değil canım bu başka Dr. Devamlı gittiğim ama kimin hakkında ne düşüncem bilmiyo artık adam kötü niyetle söylemedi belki

Zaten bi meyve yiyebiliyorum çok şükür canım. Doktor şu 3 hafta daha da artacak bulantın sonra azalır demişti bakalım hayırlısıyla geçse zaman
Dahada artacak mi Allah korusun tanen geçsin derdindeyim bundan daha fazlasına nasıl dayanılır ya. Dün oturup ağladım caresizligime. Okdr kötüydümki

Dahada artacak mi Allah korusun tanen geçsin derdindeyim bundan daha fazlasına nasıl dayanılır ya. Dün oturup ağladım caresizligime. Okdr kötüydümki

Canım ortalama 12.haftada geçer ama kişiden kişiye değişiyor bu durum. Daha erken de bitebilir daha uzun da sürebilir. İnşallah seninki daha çabuk geçer de rahatlarsın. Korkma Allah dağına göre duman veriyor inan. Benim ilk gebeligimde bulantılar tavandi. Şimdi hem oğlum var hem de onu devamlı tedaviye goturdugum için iyi olmaya çok daha ihtiyacım var. Şükür Allah'a bulantilarim var ama hafif. Dayanabiliyorum. İlkteki gibi olsam halim haraptı. Yaşadığım şehirde yalnızım . Ki kimseden yardım da isteyemezdim inan.

Kızlar güncel bilgilerinizi atın bana tabloyu düzenleyelim beni etiketleyerek msj atın lutfen

Kızlar bu arada beben hastanede kaldığım sürede 3 gün arka arkaya ultrasona girmiş oldum kısa kısa kalp akışına da baktı Dr. Insallah bi sıkıntı olmaz aklıma takildi

Evet. Canım önceden de demiştim sen çok özel bir annesinin rabbim hep yardımcın olsun inşallah attığın her adımı kolaylaştırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…