- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
Çok teşekkürler,inş hayırlısıyla o gunleride görelim de,sen duymussun darısı duymayanlara ve bana :)
Yok canım o ilk gebeligimdi. Şimdi yine o tarihlerde gitmek istiyorum . İnşallah yine duyarım hepimiz duyarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler,inş hayırlısıyla o gunleride görelim de,sen duymussun darısı duymayanlara ve bana :)
Evet:) inş herşey güzelce ilerler,bakalım nisanmi mayismi bizi anne yapacak :)Ayın 20sinde 195 idi. Ölçümden sonra 10 gün oldu. Benim de 2 mayıs görünüyor beklenen doğum tarihi. Çok yakınız demekki birbirimize :)
benimde beklenen doğum tarihim 2 mayıs bende pazartesiyi heycanla bekliyorum.inş iyi haberlerle geliriz.Pazartesi için randevu aldım heyecanla bekliyorum. Kese görünür muhtemelen ama kalp atışlarını da duyabilirsek çok güzel olacak :)
Hayırlısı inşallah
Amin inşallah canım:)Yok canım o ilk gebeligimdi. Şimdi yine o tarihlerde gitmek istiyorum . İnşallah yine duyarım hepimiz duyarız
İnsallah Allah gönlüne göre versin :)benimde beklenen doğum tarihim 2 mayıs bende pazartesiyi heycanla bekliyorum.inş iyi haberlerle geliriz.
benimde beklenen doğum tarihim 2 mayıs bende pazartesiyi heycanla bekliyorum.inş iyi haberlerle geliriz.
Hayırlı olsun canım, gel her zaman :)Bana göre Nisan
Ultrasona göre mayıs annesiyim
Arada uğrarım kabul ederseniz
Günaydınnn :)Gunaydn :)
Günaydın Kızlar. Ne alemdesiniz :?
Gunaydn :)
Bana göre Nisan
Ultrasona göre mayıs annesiyim
Arada uğrarım kabul ederseniz
Günaydın Kızlar. Ne alemdesiniz :?
Güne yumurta yiyerek başladım. Pek de hoş bir başlangıç olmadı :S şimdiye kadar pek bulantı şikayetim yoktu ama şuan yediğime de pişmanım açıkçası.
Günaydın, ben de beklemedeyim canım :) 4+2 olduk bugün çok şükür. Haftaya hafta sonu gibi giderim doktora.Gunaydin :))) beklemedeyim ben, sen nasılsın:)
Ayy canımmm, bende öyleyim. Ağzıma süt sürmedim şimdiye kadar ama sabah kahvaltımı sütle yapıyorum ve midem allak bullak. İnşallah alışırız :) Yarasın :)Güne yumurta yiyerek başladım. Pek de hoş bir başlangıç olmadı :S şimdiye kadar pek bulantı şikayetim yoktu ama şuan yediğime de pişmanım açıkçası.