2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bana göre Nisan
Ultrasona göre mayıs annesiyim :KK22:
Arada uğrarım kabul ederseniz :KK59:

Benimde ya nisan ya Mayıs olacak, Mayıs grubuna mayistir diye girdim,ama doktora gidince netlesir sanırım,özellikle nisan sonu tarihler kafa karistiri bir hafta ileri gitse Mayıs:) buradaki birçok arkadaş Nisan'da bebeğini kucağına alabilir :)

Güne yumurta yiyerek başladım. Pek de hoş bir başlangıç olmadı :S şimdiye kadar pek bulantı şikayetim yoktu ama şuan yediğime de pişmanım açıkçası.

İns mide bulantısı kusma olmadan bir hamilelik geçer benim ve hepimiz için, bir haftadır falan sabah yatakta uyanınca midemde bulanma oluyo,inş olmaz ilerleyen günlerde. İse baslayinca çok zor olur,

Güne yumurta yiyerek başladım. Pek de hoş bir başlangıç olmadı :S şimdiye kadar pek bulantı şikayetim yoktu ama şuan yediğime de pişmanım açıkçası.
Ayy canımmm, bende öyleyim. Ağzıma süt sürmedim şimdiye kadar ama sabah kahvaltımı sütle yapıyorum ve midem allak bullak. İnşallah alışırız :) Yarasın :)

CESUR05 CESUR05 R rkndmt
Bu arada muz da bu haftalarda çok önemliymiş. Muz ve ceviz.. Ben bazen akşamları muzlu süt yapıyorum, biraz da bal katarak rondodan geçiriyorum üçünü. Süt sevmeyenler deneyebilir :) Yumurtayı da artık omlet olarak tüketicez başka çözüm bulamadım :)

CESUR05 CESUR05 R rkndmt
Bu arada muz da bu haftalarda çok önemliymiş. Muz ve ceviz.. Ben bazen akşamları muzlu süt yapıyorum, biraz da bal katarak rondodan geçiriyorum üçünü. Süt sevmeyenler deneyebilir :) Yumurtayı da artık omlet olarak tüketicez başka çözüm bulamadım :)

Bugün alayım bari sağol canım hatirlattigin için. Birde balık yağı tüketmek yerine balık yemeye gayret edin,tabi doktorunuzun önerdiği balıklardan,balık yağı kilo aldırıyor haberiniz olsun, daha önce kimyasal yaşamıştım o dönemde balık yağı kullaniyimmi diye sordum doktoruma,balığın kendisini ayda bir kere yesen yeter,balık yağları ekstra vitaminler sadece kilo aldırır psikolojini bozar demişti,ben yemeği tercih ederim:) doktorlar hastalarına ekstra vitaminler yağlar veriyo,anlaştığı firmalar oluyo haliyle doktor verdi diye alıp kullanıyorlar,vitamin eksikligin olmadığı sürece ekstra bişey vermem, yemelisin demişti. Dürüst konuşmuştu sağolsun:)

X