- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Bu şişkinlikler mahvedicek bizibenimde paltolon sıkıyor daha almak istemiyorum erken diye hamilelik pantolonu
Hayırlı olsun canım şükürler olsunbende bugün gördüm atışı dinletmedi doktor nedense
Aynen canım teşekkür ederim Amin.Yeter ki kalp atışı olsun annesi. Gözümüz aydın olsun
hadi gozun aydin canim birlikteyiz bizhanimlar bugun ilk kontrolume gittim . beta tahmini 3000 lerde karindan goremedik alttan bakti dr .keseyi gorduk sükür . gec yumurtladigim icin 4.5 5 haftaliksin dedi . haftaya kalp atisi icin cagirdi daha net soyleyecekmis haftayi . folik asit disinda bir vitamin kullanma dedi . kahve kesinlikle icme cayi icersen cok cok acik ic ama yemekle beraber icme dedi . @54Kbr54 keseyi gorenlere beni ekleyebilirsin 5 haftalik
evet canim sana kalp icin ne zamana gel dedi . cumaya randevu aldim haftayahadi gozun aydin canim birlikteyiz biz
Çok sevindim canım, gözün aydın :)Kızlaaaar Rabbime Hamd ü senalar olsun bebeğimin kalbini duydum. 6+3 müşüz. Kesesi her şeyi çok güzel dedi doktor. Rabbim bekleyen herkese bu anı yaşatsın hayırlısı ile. Devamı da başı gibi güzel gelsin inşallah
Günayfin hanimlar sabah sabah kargo sirketiyle atistim sinir etti beni resmen.
Yuzumde sivilce var sizde de var mi. Normalde adetten once bi tane cikardi.
Ay kizlaaar çok komik bişey oldu göbeğim o kadar şiş ki benim patpatlicam sanki bugün pazarda dolaşırken pazarcı kadın ne kadar kaldı doğuma dedii
hanimlar burdan reyap hastanesi hakkinda bilgi vermek istiyorum belki hastane arastirirken foruma bakanlara bilgi vermis olurum . hastane esenyurtta . marmaraparktan kalkan minubuslerle 5 6 dk suruyor yol . hastane cok temiz ve nezih . iceri girince alt kata geciyorsunuz polikliniklerin cogu orda . ben nereida hanima muayene oldum . erken gittigim icin biraz bekledim randevu 1 deydi 1.15 te muayene oldum . dogum fotografcisi dogum organizasyonu var . bunlarin odalari var girip bilgi alacagim birdahaki gittigimde .muayene 80 tl di bu arada . bu sekilde ilk izlenimlerim olumlu cok . bir de wc ler cok temizdi . kafesi var giriste baya buyuktu . otoparkina da bir dahaki gidisimde bakacagim . esim otopark konusunda biraz takintili .
Çok sevindim canım, gözün aydın :)
Benim yarın öğlen kontrolüm o kadar negatifim ki kötü bir şey olacak gibi geliyor. Göğüs hassasiyetimin bu kadar erken haftalarda bu kadar ani kesilmesini ben hala hayra yoramıyorum
Umarım ben de burda güzel haberler paylaşabilirim, senin adına ve diğer her şey yolunda olan kesesini gören, kalp atışını duyan bütün annelerin adına çok sevindim, darısı başıma
Çok sevindim canım, gözün aydın :)
Benim yarın öğlen kontrolüm o kadar negatifim ki kötü bir şey olacak gibi geliyor. Göğüs hassasiyetimin bu kadar erken haftalarda bu kadar ani kesilmesini ben hala hayra yoramıyorum
Umarım ben de burda güzel haberler paylaşabilirim, senin adına ve diğer her şey yolunda olan kesesini gören, kalp atışını duyan bütün annelerin adına çok sevindim, darısı başıma
canım ben de çok fazla sivilce çıktı. evinde aloe vera varsa aloe vera sürebilirsin. temizleyici olarak bebe şampuanı ve gül suyu kullanıyorum. Yatmadan önce de organik hindistan cevizi yağı sürüyorum. Mahvoldu yüzüm bunları yapmaya başladığımdan beri biraz kurudu.
Bütün pantolonlarımın düğmeleri açıklastik takıyorum ve hep bol giyiyorum ben de canım
Canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Ben de cumartesi günü için Mehmet beye randevu aldım Reyap'a
kuzumm dualarım senle valla bugün aklıma geldi dedim şimdi heexee ne heyecanlıdır sabah olmaz onatek bir belirti ile değerlendirme . Eminim bi sürü belirtin vardır canım
Ne tatlısınızCanım çok teşekkür ederim. İnan seninle aynı hisleri paylaşarak gittim bugün doktora. Hamdolsun kötü bir şey duymadım. Ve benim de göğüs hassasiyetim sifirlandi. En ufak bir sızı kalmadı. Ama çok şükür her şey yolunda. Daha önce de söylemiştim. İlk gebeligimde şiddetli bulantilarim bıçak gibi kesilmişti aniden. Senin gibi çok korkmuştum ama çok şükür bebeğim iyiydi. Yarını güzel bir şekilde atlatacağına inaniyorum. Sonrasında ise lütfen olumsuzu aklına getirmemek için üstün bir çaba sarfet. Miniğinin senden alacağı pozitif enerjiye çok ihtiyacı var annesi.
Ne tatlısınız
Söz yarın her şey iyi gitsin bir daha huysuzluk yapmayacağım söz söz söz :))
Haber vereceğim, umarım güzel haberlerle gelirim
Seninle aynı şeyi yaşıyoruz canım ya pozitif düşünmek benim için de çok zorÇok sevindim canım, gözün aydın :)
dualarımız seninle canımBende cuma kontrole gideceğim en son kese görüldü ama sınırları düzensiz denildiği kckn şuan korka korka gideceğim inşallah hayırlı haberler alırız ve en önemlisi Allah isteyen herkese nasip etson
benim de kan pıhtılaşmam var genlerim c677 heterizogit ve pai 1 4g4g homozogit 04 luk oksapar iğne kullanıyorum birde ecopirin içiyorum senin ki genlerin nedir?Haberleşelim canım, rabbim rast getirsin kontrollerimizi, benim kan sulandırıcı kullanmam gerekli,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?