Alttan bakmanın riski olmadığını söylüyorlar. Neden öyle demiş anlamadım

Günaydın
Bugün 6+0’ım hala mide bulantım yok, umarım normaldir. 2 gün sonra kontrolüm var, bir güzel sonuçlarla dönsem o kadar rahatlayacağım ki
Merhaba canım ben 6+3 üm bende de hiç bulantı falan olmadı bende çok tedirginim hafif bir göğüs acım dışında hiçbirşeyim yok uyku hali halsizlik falan da yok denilecek kadar az, benim de cuma kontrolüm hayırlısı ile gelseydi

Son düzenleme:
Benim düşük riskim var ondan öyle dedi.
canım aynı durumdayız ben dün gittim bana da direkt daha bebek görünmez ama keseye bakalım dedi. Endişelenme bu civarlarda görünmüyor kardeşime boş gebelik dedi doktor 8. haftada yine karından göremeyip alttan kamera ile gördü. Hemen paniklememek lazım. Doktor erken diyorsa erkendir

Benim de bel ağrısı, ayak üşümesi ara ara kaşıklarda kramp var, göğüs hassasiyetim de var ama başlara göre inanılmaz azaldı gibi geliyor. Bir yanım her şey yolunda diyor bir yanım sanırım bir terslik var kötü bitecek diyor, öyle dalgalanıp duruyorum. Hayırlısıyla şu kontrollerimizi güzel güzel atlatsak da rahatlasak :)

Gördünüz mü keseyi kaç mm dedi.?? Alttan da bakmim şimdi dedi. Boyu haftanla uyumlu dedi.

Arkadaşlar Merhaba ,
bugün sağlık ocağına gidip kan verdim ve kayıt yaptırdım.
yarın sonuçlarımı alacağım. Yarın doktor randevum da var. Bir adımı daha attık bakalım. Hayırlısıyla i sağlıkla gelsin bebekler.

Gördünüz mü keseyi kaç mm dedi.?? Alttan da bakmim şimdi dedi. Boyu haftanla uyumlu dedi.
Haftayla uyumlu gidiyorsa iyi bir şey :) Aklımıza kırk türlü şey geliyor ama güzel düşünmemiz gerek. Kese mm leri herkeste bir olmuyor. İlk 3 ayda büyüme hızı kişiden kişiye değişebiliyor.

Aminn canım inşallah hepimiz hayırlısı ile tamamlarız bu süreci

Haftayla uyumlu gidiyorsa iyi bir şey :) Aklımıza kırk türlü şey geliyor ama güzel düşünmemiz gerek. Kese mm leri herkeste bir olmuyor. İlk 3 ayda büyüme hızı kişiden kişiye değişebiliyor.
Kese uyumlu ama bebek yok off off çok zor şimdi çocuk sahibi olmak yaa inşaallah haftaya görürüz ve kalp sesini duyarız. Delirmesem iyidir.

ben de oyleyim belirtiler cok hafif . boule olunca da acaba sorun mu var diye dusunuyorum . esim diyo daha ne istiyorsun ne guzel belirtin yok iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…