2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Yazık yavrum ya daha minik. Emsin en az 22 ay. Ben ikisinide 24.ay dolmadan kestim. Çok dayandım eziyetlerine. Bağışıklığı barsakları için çok büyük kuvvet anne sütü. Bi şekilde tedavisine bak göğüs ucunun. Birde gülme ısırdığı zaman oyun sanar devam eder. Ama biliyorum kızsanda ısıracak benim abla öyleydi. Beni öldürdü....

Benim yüzümdeki acı ifade onun hoşuna gidiyor. Kendimi sıkıp ifadesiz kalmayı da denedim. Bu kez daha uzun ısırdı. Acı ifadeyi görene kadar devam etti. Ben acı çekerken o kıkırdıyor. Bırakmayı hiç istemiyorum anne sütü gibisi yok sonuçta. Ama buna çare bulmam şart. Sürekli ısırırken nasıl tedavi edebilirim ki... İnşallah geçici bir süreçtir küçücük çocuğa laf anlatamıyorum yapma etme desen dediğin gibi daha tatlı geliyor. Gün geçtikçe de güçleniyor hanım. Koparıp atacak yakında korkarım

Kız bi dahakine. Yapma de anlıyor o. Bakalım ne yapacak. Allah korusun kız lazım o uç sana

Kızlar hayırlı sabahlar.
Kaç gündür zeynep geceleri uyumuyor sizde durumlar nasıl.
Bu nasıl bir iş ya. Gece boyu uymadığı yetmiyor sabahın nurunda kalkıyor...
Hifaa sesin çıkmıyor nasılsın.

Seninle aynı durumdayım canım kızım hastaydı onu kontrole götürdüm ilaç başladı doktor bi yandan boğaz enfeksiyonu yüzünden antibiyotik kullanıyoruz ensar paşa durmuyor sabaha kadar uyumuyor bide sabah 7 de ayakta oluyor bende direnmeye çalışıyorum

Aynı yaş bebekleri hep aynı. Diş bizimki. Bazen kabızlık, Mevlam yardımcımız olsun korusun yavrularımızı .

Aynı yaş bebekleri hep aynı. Diş bizimki. Bazen kabızlık, Mevlam yardımcımız olsun korusun yavrularımızı .
Amin canım valla bugün sabah erken skalktım bide kv ye geldim evinde tadilat var temizlenecek yerler varmış eltilerimle temizledik bittim yorgunluktan

Amin canım valla bugün sabah erken skalktım bide kv ye geldim evinde tadilat var temizlenecek yerler varmış eltilerimle temizledik bittim yorgunluktan
Allah kabul etsin canım. Elinle yaptığın hayırlar yoluna gelsin inşallah. Ne mutlu sana. Kızında en kisa zamanda iyileşir inşallah. Rabbim beterinden Korusun.

Çok şükür iyiyiz canım aylar sonra dün dışarı çıktık kızıma çok iyi geldi dağ havası ben yoğun çalışmaya başladım hiç bişeye yetişemiyorum evi saldım kızımın rahatı yerinde olsun mutlu olsun yetiyo...
Kızının dişleri kaşınıyormuş tetagil demiştim bi denemeni tavsiye ederim Rabbim hepimize kolaylık versin...
Üzüldüğüm konu kızım artık beni emmiyo geceleri 1 defa emiyo gündüz işteyim evde olduğum zaman istemiyo ne yapabilirim bilmiyorum...

Karnı doymuyor sütten ek gida yiyorsa istemez memeyi. Karnını doyuranı arıyorlar artık. Benim kızda emmeyi reddediyor , oyun oynar gibi emiyOR çok sıkılıyorum emip bırakmasından.
Ama gevçceleri emiyo. İki üç kez.
Sende ger fırsatta ver. Belki açken dene emer sonra ek gıdasını yer. İnşallah bu günler geçer ve hepimiz eskisi gibi özgürce yaşarız. Yoksa evler sıkıntılı... benimkiler artık bıktı. Oyalamakta zorlanıyorum çok kavga ediyorlar.... ahhhh

Aynen ek gıda yiyor gündüz ben yokum zaten gecede uykuda alıyor , gündüz evdeyken verirsem öylece bakıyo almıyo ağzına inşallah tamamen bırakmaz... Çocuklarda haklı evde insan bunalıyor bugünler geçsin inşallah sende memleketine gidersin belki değişiklik olur sana da çocuklara da...

Evet ya inşallah bi geçsinde bu günler gider evelALLAH. sanada kkolaylıklar diliyorum tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…