Yazık yavrum ya daha minik. Emsin en az 22 ay. Ben ikisinide 24.ay dolmadan kestim. Çok dayandım eziyetlerine. Bağışıklığı barsakları için çok büyük kuvvet anne sütü. Bi şekilde tedavisine bak göğüs ucunun. Birde gülme ısırdığı zaman oyun sanar devam eder. Ama biliyorum kızsanda ısıracak benim abla öyleydi. Beni öldürdü....İnsan sinirleniyor değil miben de sürekli bir izah halindeyim kızım çıkma düşmeyesin kızım şuraya gel kızım onu bırak sana zarar vermesin diye diye dilimde tüy bitiyor ama o da işini yapıyor. Hayatı tanıyacağım derken benim yürek komple gidiyor haberi yok
Bu arada bu sabah acılar içinde uyandım. Kızım emerken öyle bir ısırdı ki nasıl gözümü açtığımı bilemedim. Acaba yavaş yavaş memeden kessem mi ? Bir süre sağıp vermeyi düşünüyorum .
Benim yüzümdeki acı ifade onun hoşuna gidiyor. Kendimi sıkıp ifadesiz kalmayı da denedim. Bu kez daha uzun ısırdı. Acı ifadeyi görene kadar devam etti. Ben acı çekerken o kıkırdıyor. Bırakmayı hiç istemiyorum anne sütü gibisi yok sonuçta. Ama buna çare bulmam şart. Sürekli ısırırken nasıl tedavi edebilirim ki...Yazık yavrum ya daha minik. Emsin en az 22 ay. Ben ikisinide 24.ay dolmadan kestim. Çok dayandım eziyetlerine. Bağışıklığı barsakları için çok büyük kuvvet anne sütü. Bi şekilde tedavisine bak göğüs ucunun. Birde gülme ısırdığı zaman oyun sanar devam eder. Ama biliyorum kızsanda ısıracak benim abla öyleydi. Beni öldürdü....
Kız bi dahakine. Yapma de anlıyor o. Bakalım ne yapacak. Allah korusun kız lazım o uç sanaBenim yüzümdeki acı ifade onun hoşuna gidiyor. Kendimi sıkıp ifadesiz kalmayı da denedim. Bu kez daha uzun ısırdı. Acı ifadeyi görene kadar devam etti. Ben acı çekerken o kıkırdıyor. Bırakmayı hiç istemiyorum anne sütü gibisi yok sonuçta. Ama buna çare bulmam şart. Sürekli ısırırken nasıl tedavi edebilirim ki...İnşallah geçici bir süreçtir küçücük çocuğa laf anlatamıyorum yapma etme desen dediğin gibi daha tatlı geliyor. Gün geçtikçe de güçleniyor hanım. Koparıp atacak yakında korkarım
BenKızlar bu pandemi döneminde yolculuk planlayanınız varmı ?
Hadi bakalım taşınacaksınız demek.Bennetleşirse mecburi bir taşınma durumumuz olacak iki aya kadar.
Amiiin inşallah canım .Hadi bakalım taşınacaksınız demek.
İnşallah sağlıkla tamamlanır bu telaşeniz...
Seninle aynı durumdayım canım kızım hastaydı onu kontrole götürdüm ilaç başladı doktor bi yandan boğaz enfeksiyonu yüzünden antibiyotik kullanıyoruz ensar paşa durmuyor sabaha kadar uyumuyor bide sabah 7 de ayakta oluyor bende direnmeye çalışıyorumKızlar hayırlı sabahlar.
Kaç gündür zeynep geceleri uyumuyor sizde durumlar nasıl.
Bu nasıl bir iş ya. Gece boyu uymadığı yetmiyor sabahın nurunda kalkıyor...
Hifaa sesin çıkmıyor nasılsın.
Aynı yaş bebekleri hep aynı. Diş bizimki. Bazen kabızlık, Mevlam yardımcımız olsun korusun yavrularımızı .Seninle aynı durumdayım canım kızım hastaydı onu kontrole götürdüm ilaç başladı doktor bi yandan boğaz enfeksiyonu yüzünden antibiyotik kullanıyoruz ensar paşa durmuyor sabaha kadar uyumuyor bide sabah 7 de ayakta oluyor bende direnmeye çalışıyorum
Amin canım valla bugün sabah erken skalktım bide kv ye geldim evinde tadilat var temizlenecek yerler varmış eltilerimle temizledik bittim yorgunluktanAynı yaş bebekleri hep aynı. Diş bizimki. Bazen kabızlık, Mevlam yardımcımız olsun korusun yavrularımızı .
Allah kabul etsin canım. Elinle yaptığın hayırlar yoluna gelsin inşallah. Ne mutlu sana. Kızında en kisa zamanda iyileşir inşallah. Rabbim beterinden Korusun.Amin canım valla bugün sabah erken skalktım bide kv ye geldim evinde tadilat var temizlenecek yerler varmış eltilerimle temizledik bittim yorgunluktan
Amin canım Allah razı olsunAllah kabul etsin canım. Elinle yaptığın hayırlar yoluna gelsin inşallah. Ne mutlu sana. Kızında en kisa zamanda iyileşir inşallah. Rabbim beterinden Korusun.
Çok şükür iyiyiz canım aylar sonra dün dışarı çıktık kızıma çok iyi geldi dağ havasıGüzel Anneler nasılsınız bebekleriniz nasıllar... gitgide güzel günlere doğru yaklaşıyoruz şükürler olsun. Dün 3 ay ardından kv bahçesine gittik çay içtik. Çok iyi geldi.
Zeynep rana daha iyi elhamdülillah en azından yiyor midesinde bişeyler girince uyuyor. Şimdide arka dişler kaşınıyor.
A asitane161719 senin zeynepcik nasıl.
@Hifaa kuzum nasılsın
@Nilayyy hiç senin çıkmıyor yaz arada bir...
@leylunehar @rkndmt M Meraycan
❤❤❤❤❤❤❤❤
Çok şükür iyiyiz canım aylar sonra dün dışarı çıktık kızıma çok iyi geldi dağ havasıben yoğun çalışmaya başladım hiç bişeye yetişemiyorum evi saldım kızımın rahatı yerinde olsun mutlu olsun yetiyo...
Kızının dişleri kaşınıyormuş tetagil demiştim bi denemeni tavsiye ederim Rabbim hepimize kolaylık versin...
Üzüldüğüm konu kızım artık beni emmiyo geceleri 1 defa emiyo gündüz işteyim evde olduğum zaman istemiyo ne yapabilirim bilmiyorum...
Evet ya inşallah bi geçsinde bu günler gider evelALLAH. sanada kkolaylıklar diliyorum tatlım.Aynen ek gıda yiyor gündüz ben yokum zaten gecede uykuda alıyor , gündüz evdeyken verirsem öylece bakıyo almıyo ağzına inşallah tamamen bırakmaz... Çocuklarda haklı evde insan bunalıyor bugünler geçsin inşallah sende memleketine gidersin belki değişiklik olur sana da çocuklara da...
Hamdolsun canım. İki gündür kızım hasta ateşiyle uğraşıyoruz. Şükür şimdi düştü inşallah tekrar çıkmaz. Evde ohal var resmen. Sen nasılsın ?