Ay hemde ne demek geceleri sabaha kadar emiyor sıpa ona okey dedik gün içinde 2-3 saat emmesi beni benden alıyor bide emdiği nereye gidiyor bilmiyorum hala bi deri bi kemik yemek desen ne bulsa yer çok şükür ama kilo sıfır nerdeyse enson 7 kiloydu babası çok kafaya takıyor ama yapcak bişey yok saniye durmuyor adam sadece uyurken sabit duruyor bu aralar uykuya geçerken çok ağlıyor uğunuyor resmenduyan uyumayacak o çocuk eziyet etme diyor ama uyuyor alın size iç döküşüm çok yoruldum
Kızımdan hiç bahsetmiyorum çünkü ayrı bir dünya
Bir yaşını doldurunca benim kızıma da bir meme aşkı gelmişti canım. Bir de Ramazandı oruç vardı içim bayılıyordu artık . Memeden kesmeyi dahi düşündüm senin gibi. Ama çok şükür bir süre sonra azalttı. Bir de meme ısırma durumumuz var bizi. Ağladığım da oldu acıdan kanadığı da... Rızkı diye sabrediyorum.
Bazı bebeler gerçekten ne yaparsan yap kilo almıyor. Yapısı öyle çünkü. Kızıma hamileyken de minyondu. Doğsun ben ona yedirin dedim ama yok. Hakkını yemeyeyim bazen normalden iyi yediği de oluyor ama kilo tutmuyor. Ben de artık vitaminsiz kalmasın da varsın zayıf olsun diyorum.
Hele sabredelim kuzum illa ki büyüyecekler bazı sorunlar duzelirken yerini yenilerine bırakacak biz de alışacağız mecburenAllah sağlık sıhhat afiyet versin kuzulara .
amin canım inşallahBir yaşını doldurunca benim kızıma da bir meme aşkı gelmişti canım. Bir de Ramazandı oruç vardı içim bayılıyordu artık . Memeden kesmeyi dahi düşündüm senin gibi. Ama çok şükür bir süre sonra azalttı. Bir de meme ısırma durumumuz var bizi. Ağladığım da oldu acıdan kanadığı da... Rızkı diye sabrediyorum.
Bazı bebeler gerçekten ne yaparsan yap kilo almıyor. Yapısı öyle çünkü. Kızıma hamileyken de minyondu. Doğsun ben ona yedirin dedim ama yok. Hakkını yemeyeyim bazen normalden iyi yediği de oluyor ama kilo tutmuyor. Ben de artık vitaminsiz kalmasın da varsın zayıf olsun diyorum.
Hele sabredelim kuzum illa ki büyüyecekler bazı sorunlar duzelirken yerini yenilerine bırakacak biz de alışacağız mecburenAllah sağlık sıhhat afiyet versin kuzulara .
Kız kendine güvenin bol maşallah ben kaldıramam galiba benim kızım da anne sizin haberiniz yokken ben Allah'ım a dua ediyorum bebek kız kardeşim olsun diye diyorCanım bundan öncede bu konu konuşuldu , önemli olan boyunun güzel uzaması. Benim kızımda biliyorsun hamile iken doktor gelişim geriliği olabilir dedi . Baya sıkıntı olmuştu , 25 haftalıktı hissetmiyordum . Nasıl olacak diye endişe ettim. Şükürler olsun 3 kilo doğdu. Diğer iki bebeğime göre baya zayıf geliyordu bana. Taaa ki bir yaşına kadar. Şimdi biraz toparladı. 9 kilo benimkidé. Belki daha az veya fazla. Boyu güzel uzuyor. Rabbime şükürler olsun daha iyi olurlar inşallah.
Bu arada bende bir oğlum olsun istiyorum :)
Can sağlığı ile. Belki bu ay bi kaçamak yaparız ya tutarsa :)
Şimdi gördüm yazdıklarınızı bana bildirim gelmiyor ya... Tetagil ismi canım bi araştır istersen şimdi kızın düzelmiş ama diğer dişlerde yaparsa huzursuzluk bi bakarsın...Elbette isterim araştırırım hiç olmasa. İşimiz kolay değil bebeklerşe evlrde kaldık.. inşallah en kısa zamanda kalkar yasaklar bizler gebe sevdiklerimizle parklarda bahçelerde keyifler yaparız .
Düşün işte canım öyle bir yokluk içindeyim ki iki kaşık fazla yemekten medet umuyorumAhhh o kanamaları deme ne çektim ben ondan diğer kızımda. Emzirmek işkence gibiydi. Rabbim korusun korkuyorum buda öyle ısıracak diye.
Sanada aşk olsun. Kızın arada bir iki lokma fazla yiyor diye kilo alırmı hiç.
Çık iştahlı olanlar bile almıyor.
Maşallah benim diğer iki evladım güzel yer oğlum baya zayıf kızım desen çırpı. Biraz biraz toparladı..
Amma ikiside bebek iken ek gıda yemedikleri halde çok kiloluydular.
Yani yapı meselesi :)
amin canım inşallah ❤ bnm sıpa geçen gece azcığını kopardı göğsümün aklım çıktı uykunun arasındaAllah'ım sabrımızı artırsın madem ❤
Kız kendine güvenin bol maşallah ben kaldıramam galiba benim kızım da anne sizin haberiniz yokken ben Allah'ım a dua ediyorum bebek kız kardeşim olsun diye diyorben şok Allah'ım isteyene versin ben bi daha hamile kalsam tefe koyarlar zaar
Ay valla aynı tepki vermeye de korkuyor insanO nasıl bir acı yahu ödüm kopuyor ısıracak diye. Bir de çekerek ısırıyor hanımefendi. Acılı ifadem de komik geliyor ona yüzüme yüzüme sırıtarak ısırıyor
amin canım inşallah ❤ bnm sıpa geçen gece azcığını kopardı göğsümün aklım çıktı uykunun arasındaAllah'ım sabrımızı artırsın madem ❤
Kız kendine güvenin bol maşallah ben kaldıramam galiba benim kızım da anne sizin haberiniz yokken ben Allah'ım a dua ediyorum bebek kız kardeşim olsun diye diyorben şok Allah'ım isteyene versin ben bi daha hamile kalsam tefe koyarlar zaar
Düşün işte canım öyle bir yokluk içindeyim ki iki kaşık fazla yemekten medet umuyorumyavaş yavaş düzelecek inşallah umudumu yitirmedim :)
Bu arada 4.icin ciddi misin ?
Şimdi gördüm yazdıklarınızı bana bildirim gelmiyor ya... Tetagil ismi canım bi araştır istersen şimdi kızın düzelmiş ama diğer dişlerde yaparsa huzursuzluk bi bakarsın...
Bu arada bebek düşündüğünü okudum maşallah4. olucak galiba Allah gönlüne göre versin inşallah... Benim ilk bebeğim ama çalışıyorum evde kızım sürekli kucağımda 2. yi hiç düşünemez oldum yaşta geçiyo hayırlısı artık ❤
Bana sadece helal olsun demek düşerKim TEFE koyacak herkes kendi işine baksın
Ahh zeynep kızkardeş istiyor demek. Maşallah belki ilerde olur kim bilir.
Çok ciddiyim
Teşekkür ederim canım. Yaş geçiyor evet. Biz evlendiğimizden beri 4 tane istedik Rabbimizden. Ben her bebeğime hamile kalınca diğeri içn dualar ettim. Niyetimizde var nasibimizde olurmu bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bana sadece helal olsun demek düşer
Elbette ki öyle.. Allah hakkınızda hayırlısını versin.Herkesin hayali farklı ben oldum olası kalabalık bir aile hayal ettim. Bilmiyorum yarına ne olacağımız belli değil. Allah'ımdAn hayrlısını istiyorum. Kuluna kaldırmayacağını vermez.
Elbette ki öyle.. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Bizim apartmanın bahçesi var ama çok küçük . Balkonumuz geniş ve çocuk parkına bakıyor havadar epey. Balkona çıkıyoruz daha çok . Havalar güzelleştikçe eve sığmak daha da zorlaşıyor. Hele ki çocuklar... Allah en çok onlara sabır versin.Biz kaç gündür bahçeye iniyoruz biraz daha ferahlık geliyor şükür..sizde durumlar nasıl.
Bizim apartmanın bahçesi var ama çok küçük . Balkonumuz geniş ve çocuk parkına bakıyor havadar epey. Balkona çıkıyoruz daha çok . Havalar güzelleştikçe eve sığmak daha da zorlaşıyor. Hele ki çocuklar... Allah en çok onlara sabır versin.
Kızımı salgından beri sadece iki kez dışarı çıkardım ki birinde sağlık ocağına gittik zaten. Diğerinde ise apartmanın bahçesine indik. Ama oğlumu hiç çıkaramadım. Onu da balkonda d vitamini saatlerinde güneşlendirmeye çalışıyorum. İnşallah daha sağlıklı günler gelir de bağa bahçeye ormana götürebiliriz kuzuları.Bizde indik ama rezil olduk. Erguvan ağacı var bit böcek taramış yarım saati geçti galiba koştum eve. Bizim evler çok küçük. Çok doğru dedin çocuklar için daha zor. Bende yoruldum ama ev konusnda elhamdülillah....
Kızımı salgından beri sadece iki kez dışarı çıkardım ki birinde sağlık ocağına gittik zaten. Diğerinde ise apartmanın bahçesine indik. Ama oğlumu hiç çıkaramadım. Onu da balkonda d vitamini saatlerinde güneşlendirmeye çalışıyorum. İnşallah daha sağlıklı günler gelir de bağa bahçeye ormana götürebiliriz kuzuları.
Senin bir taşınma durumu vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum ?
Çıksan bir dert çıkmasan bir dert. Ben de kızımı ilk dışarı çıkma izni verildiğinde apartmanın bahçesine indireyim dedim. Aşağıya indik tam dışarı çıkacağız baktım sağlık müdürlüğünden gelmişler. Neyse biraz hava aldık çıktık evimize. Bir de baktım ki ambulans ve özel ekipmanlar içinde sağlık personelleri geldi bu kezde. Kızımı dışarıya çıkardığım gün apartmanda korona virüs vakası tespit edildiTaşınma durumu iptal oldu. Tamamen eşimin kararı.... her ne kadar ısrar etsemde fayda etmedi. Bende bıraktım artık vardır bunda bir hayır.
Bende bayramda çıkardım çocukları. Çarşamba günleri hava almak için çıkıyoruz. Kalabalık olmayan yerlere...
İnsan tırsıyor.
Dün indik diğer bloktan bir çocuğun annesi bırakmış çocuğunu. Yani kendi çitlerin arkasından atlatmış.
Biz indik kızım oynamak istiyor ama yabancı olunca ben sıkıntı yaşadım.
Sıkıntı oluyor başka bloktan yanacmcı olunca ben oynasın istemedim.
Kadın oğlunu eliyle bıraktı , sonra çocuk gitmek istemeyince kızdı çocuğa.
Bi An üzüldüm inan. Dedim yani ne gerek var bırak oynasın. Sonra dedim başıma iş alacağım. Bi nefes almaya indik başımıza iş alıp çıkmayalım.neyse kadın aldı oğlunu. Böyle şeyler yaşıyor insan. Haksızmıyım
Gece sabaha kadar emiyor yine ay önceden emzik verirdim anlamazdı şimdi emziği avuçlayıp fırlatıyor yine emme arıyor
Çıksan bir dert çıkmasan bir dert. Ben de kızımı ilk dışarı çıkma izni verildiğinde apartmanın bahçesine indireyim dedim. Aşağıya indik tam dışarı çıkacağız baktım sağlık müdürlüğünden gelmişler. Neyse biraz hava aldık çıktık evimize. Bir de baktım ki ambulans ve özel ekipmanlar içinde sağlık personelleri geldi bu kezde. Kızımı dışarıya çıkardığım gün apartmanda korona virüs vakası tespit edildiçıkardığıma da pişman oldum. Çok şükür şimdi o hasta iyileşti de biraz rahat ettik.
Gece sabaha kadar emiyor yine ay önceden emzik verirdim anlamazdı şimdi emziği avuçlayıp fırlatıyor yine emme arıyornasıl uyuyorum bilmiyorum sabah kalkıyorum dayak yemiş gibi çok yorgunum