2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Biz bu covid le yaşamaya alışcaz canım hep olacak hiç geçmeyecek bu tıpkı diğer salgın olan gripler gibi

Deme ya.
Haberi Yok hiç feçmeyeceğini okumadım görmedim haberlerde.

Siz gene bi hava almısınız ne güzel. Bizim babaanne dedé çok yaşlı. Riskli oldukları için hiç görmedik iki aydır.
Dün ilk kez bahçeye indirdim çocukları. Önce babaları çıkardı iyi geliyor.

Ya çoğu söylenti bu durumda yok ikinci dalga yok bilmem ne millet çekiniyor bence kalacak demeye
Bizim banane dede genç daha 50 li yaşlarında annemler daha 40 lı yaşlarında yaş önemli değil ama çocuklar hastalanınca dayanamadık daha fazla

Canım benim bnce yaş önemli. Veya kronik hastalığı Vs varsa Allah korusun bizden bulaşırsa Vs insan tedirgin oluyor. Eşim çalışıyor ara ara markete Vs çıkıyor riskli durumdayız. Bizde bugun çocukları uzaktaki bir parka bahçeye götürdük ilk kez. sakin sessizdi baya iyi geldi. Kendi bahçemiz var ama dün millet banka yemek yedi tedirgin oldum. Ordan bulaşırmı Vs diye.....

Kilo almasa da vitamin alıyordur inşallah canım çok hareketliyse yakıyordur da zaten yediğini. Benim kızım hem yemiyor hem de çok hareketli. Şu aralar kilo almayı bırak verdi bile. Sadece emmek istiyor. Eline bir şeyler alıp yer ama hepsini yutmaz çoğunu koparır atar. Bekliyorum dört gözle çok değil yetecek kadar bir şeyler yemesini. Vitaminsiz kalacak diye endişeleniyorum.

Rabbim şifa versin canım hangi birine endişelenip üzüleceğini şaşırır insan. Ben de bir doktora götürmek istiyorum aslında kızımı kan değerlerine baktırmak beslenme konusunda doktora danışmak için ama malum virüs nedeniyle gidemiyorum. Rabbim muhafaza etsin evlatlarımızı

Ben hayatımda ev içinde bu kadar aktif olmamıştım. Kızımla kurtulacağım inşallah fazlalıklardan...

Bazen metabolizma direnç gösterir zayıflamak zorlaşır. Ben de geçtiğimiz aylarda bir türlü veremiyordum. Beslenmene dikkat et zinciri kırarsın bir yerde inşallah

Bayramda çıkma yasağı olur herhalde. Evlerde plan yapmaya devam.

Benim en büyük sorun kabızlık. Hareketsiz değilim aslında gayet aktifim ama bu durum çok sıkıntılı oldu. Çok doğru diyorsun zinciri kırsam gerisi gelecek.

Selamun aleyküm
Herkesin Ramazan bayramını en içten sevgilerimle kutlarım.
Güzel Anneler ve melekleri nasılsınız nasıl geçiyor mübarek bayramınız.
Hifaa A asitane161719 Nilayyy R rkndmt benim bebeğim çok rahatsız baya fenalardayız bir haftadır
2 dişi çıkmak üzere ve inanılmaz huysuz sürekli ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum

Aleyküm selam
Bende herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum.
karapisso İnşallah kızın bu günleri çabucak atlatır ben içeriği temiz bi ürün kullanıyorum kızımı çok rahatlatıyo sürdüğün gibi etkisi oluyor huzursuzluğu gidiyo istersen söylerim...
Benim kızımda dışarı çıkmaya alıştığı için evde tutamıyorum sürekli ağlıyo sitenin parkına falan indiriyorum. Şu günler çabucak geçsin inşallah sürekli gezicez dağ , bayır, çayır

Elbette isterim araştırırım hiç olmasa. İşimiz kolay değil bebeklerşe evlrde kaldık.. inşallah en kısa zamanda kalkar yasaklar bizler gebe sevdiklerimizle parklarda bahçelerde keyifler yaparız .

Ve aleyküm selam canım. Hepimizin bayramı mübarek olsun

İnşallah çabucak dişleri çıkar Zeynep Rana'nın... Belki dişle çok ilgisi de yoktur. Bir yaşı doldu mu ? Benim kızım bir yaşını doldurunca 2 hafta kadar öyle huysuzdu ki burnumdan getirdi tabiri caizse. İki yaş sendromunun bir de bir yaş olan sürümü var herhalde . Sonra sakinleşti iyiyiz şu günlerde.

Evet dediğin gibi şükür dün rahat uyudu iyiydik. Allah korusun daha iyi günlerini görelim inşallah. Yaşam yavaş yavaş normale dönecek. İnşallah sonraki döneme kolay adapte oluruz.

Evet dediğin gibi şükür dün rahat uyudu iyiydik. Allah korusun daha iyi günlerini görelim inşallah. Yaşam yavaş yavaş normale dönecek. İnşallah sonraki döneme kolay adapte oluruz.
Amin inşallah canım. Allah sağlık sıhhat afiyet versin evlatlarımıza ve bize. Yeni normale alışmak diyorlar ya bence de en doğru ifade bu. Şimdilik yaşanabilir en iyi hayat böyle mümkün görünüyor.

Amin inşallah canım. Allah sağlık sıhhat afiyet versin evlatlarımıza ve bize. Yeni normale alışmak diyorlar ya bence de en doğru ifade bu. Şimdilik yaşanabilir en iyi hayat böyle mümkün görünüyor.
Amin amin. Şükür dolu bir hayatımız varmış hatırladık bu vesile ile. Sevdiklerimize sıkı sıkı sarılmak birlikte yemek içmek eğlenmek.. yaz sonuna kalmaz umarım . Çok özledik çok.

Amin amin. Şükür dolu bir hayatımız varmış hatırladık bu vesile ile. Sevdiklerimize sıkı sıkı sarılmak birlikte yemek içmek eğlenmek.. yaz sonuna kalmaz umarım . Çok özledik çok.
Eski günlerimizi ben de çok özlüyorum. Çok yakın bir arkadaşımın bebeği oldu 3 ayını doldurdu göremedim. Üstelik ne zaman görüşeceğemiz de meçhul

Eski günlerimizi ben de çok özlüyorum. Çok yakın bir arkadaşımın bebeği oldu 3 ayını doldurdu göremedim. Üstelik ne zaman görüşeceğemiz de meçhul

İnşallah en geç 7 aylık olunca görürsün. Şu süreçte yaz sonu herşey eski haline dönecek gibi ama bizler cesaret edebilirmiyiz bilinmez :)

İnşallah en geç 7 aylık olunca görürsün. Şu süreçte yaz sonu herşey eski haline dönecek gibi ama bizler cesaret edebilirmiyiz bilinmez :)
Nasip kısmet ... Artık önce sağlık olsun da gerisine alışırız diyorum. Alıştık da... Neyse ki görüntülü aramalar var da az da olsa hasret gideriyoruz sevdiklerimizle..

Canım geçmiş bayramımız mübarek olsun koşuşturmaktan yeni gördüm mesajı
Allah'ım işlerimizi kplaylaştırsın inşallah bende iki gündür sütten kesmeyi düşünüyorum kafayı yedirdi sıpam bana iki saat kesintisiz emebiliyor hele dün sabah yediden dokuz buçuğa kadar emdi resmen sündüm o kadar zaman bir yandan da yaşımıza girdik A asitane161719 dediği gibi bir yaş sendromu zaar

Aman YA Rabbi Rabbim sen koru demek 2.5 saat emdi
Şifa olsun. Maşallah ona. Rabbim sizé bağışlasın. Bizimki diş çıkardı ondan... 5 gün sonra kendine geldi bugun daha iyi. Elhamdülillah...

Aman YA Rabbi
Rabbim sen koru demek 2.5 saat emdi
Şifa olsun. Maşallah ona. Rabbim sizé bağışlasın. Bizimki diş çıkardı ondan... 5 gün sonra kendine geldi bugun daha iyi. Elhamdülillah...
Ay hemde ne demek geceleri sabaha kadar emiyor sıpa ona okey dedik gün içinde 2-3 saat emmesi beni benden alıyor bide emdiği nereye gidiyor bilmiyorum hala bi deri bi kemik yemek desen ne bulsa yer çok şükür ama kilo sıfır nerdeyse enson 7 kiloydu babası çok kafaya takıyor ama yapcak bişey yok saniye durmuyor adam sadece uyurken sabit duruyor bu aralar uykuya geçerken çok ağlıyor uğunuyor resmen duyan uyumayacak o çocuk eziyet etme diyor ama uyuyor alın size iç döküşüm çok yoruldum
Kızımdan hiç bahsetmiyorum çünkü ayrı bir dünya

Bir yaşını doldurunca benim kızıma da bir meme aşkı gelmişti canım. Bir de Ramazandı oruç vardı içim bayılıyordu artık . Memeden kesmeyi dahi düşündüm senin gibi. Ama çok şükür bir süre sonra azalttı. Bir de meme ısırma durumumuz var bizi. Ağladığım da oldu acıdan kanadığı da... Rızkı diye sabrediyorum.

Bazı bebeler gerçekten ne yaparsan yap kilo almıyor. Yapısı öyle çünkü. Kızıma hamileyken de minyondu. Doğsun ben ona yedirin dedim ama yok. Hakkını yemeyeyim bazen normalden iyi yediği de oluyor ama kilo tutmuyor. Ben de artık vitaminsiz kalmasın da varsın zayıf olsun diyorum.

Hele sabredelim kuzum illa ki büyüyecekler bazı sorunlar duzelirken yerini yenilerine bırakacak biz de alışacağız mecburen Allah sağlık sıhhat afiyet versin kuzulara .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…