2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Ya o niye ki anayız biz acıkabiliriz şahsen ben sofradan 3,5,7 defa kalkmak zorunda kalınca ne doyduğumu biliyorum ne yediğimi biliyorum benimkiler uyanık şimdi banyo ettirip uyutcam kızım bugün boya saati yaptı da kendini kardeşini +1de halıyı boyamış rengini beğenmiyormuş da kendisi

Yaa Allah'ım kolaylık versin çocuklar yetmiyor bir de temizlik giriyor araya. Yalnız mazeretini beğendim demek halının rengi güzel değil yine de nasıl sabrettin takdir ediyorum. Kızım yemeğini üstüne başına sürünce çok sinirleniyorum ben nedense zamanla mı alışıyor insan yoksa. İnşallah alışırım

Valla iki günlük dünya eşyalr benle yaşamayacak diyorum sabrediyorum çok şükür bnm kv tek bu huyumu seviyor eltim bu sebepten çok eziyet ediyor çocuklarına da

Valla iki günlük dünya eşyalr benle yaşamayacak diyorum sabrediyorum çok şükür bnm kv tek bu huyumu seviyor eltim bu sebepten çok eziyet ediyor çocuklarına da
Şu rahatlıktan ben de istiyorum ben de öyle eşya meraklısı değilim hatta halının eli yüzü değişti lekeden. Ama özellikle yemek yedirirken ağzından çıkarıp üzerini kirletmesine çok sinirleniyorum. Bence kızımın yemekle arası iyi olmadığı için sinirleniyorum bak seninle yazışırken konunun kaynağına indim sorunu buldum.

Kıız benimki de öyle ağzına yemek veriyorum eline alıyor bakıyor mıncıklıyor geri ağzına alıyor sonra beğendiyse yemeye devam ediyor beğenmediyse aynısını yapıyor hep bide doyduğunda puff diye tükürüyor eşşolusu
Ay bende sinir oluyorum çıldırıyorum ama yapacak bişey yok dişimi sıkıyorum diş kalmadı ağzımda siliyorum temizliyorum felan amma hep dönüyor başa bende koyverdim artık yeter dedim yani

Ben kızıma yemek yedirirken ne taklalar atıyorum bir bilsen önümde zeka kartları aaaaa bak kedi miyaaaav derken bir kaşık. Aaaa bak bu da köpek hav hav hav derken bir kaşık daha... Tabi boş durur mu elimdeki kartları alıp yemek yerine onları yemeye çalışıyor. Kartlara da mukayet olmaya çalışıyorum bir yandan. Bazen yemeği beğenmiyor. Sırf vitamin alsın diye aralarda yoğurt verip kandırıyorum resmen . Bunca çabaya rağmen yediği iki yemek kaşığı etmez

Allah'tan yemek konusunda şansım var her bulduğunu yiyor çok şükür bu zamana kadar tek yemediği peynir onuda patatese yumurtaya katıyorum diri gelirse ağzına onu bile çıkartıyor onun haricinde sıkıntı yok bizde sofraya el atmasın diye dikkat dağıtmaya çalışıyoruz ya çorbayı avuçlar ya yoğurdu geçen gün patates yemeğine oturdu başka sorun yok Allah'tan bu aralar kızım yemek yemiyor onuda serbest bıraktım böyle daha iyi oldu

Gerçekten büyük avantaj . Yiyorsa bence sorun yok çorbayı avuçlayıp patates yemeğine istediği kadar oturabilir ben yediklerimizi saydam çok çabuk biter. Canları sağolsun yoruyorlar bizi fakat külfetsiz nimet de olmuyor

Merhaba Kızlar bana bildirim gelmiyor bende Mayıs anneleri artık yazışmıyor galiba diyordum 2 hafta önce işe başladım anca bakma fırsatım oldu kaç sayfa olmuş... Bu dönemde işe gitmek çok zor insanların yoğun olduğu bi yerde çalışıyorum önlemlerimizi aldık ama eve gelince kızımın yanına gelmek yarım saatimi alıyor en çok bu zorluyor bi de hastalığı kapmış ihtimali olmak doya doya öpememek bu günlerde geçer inşallah Rabbim herkese sağlık versin...

Allah'ım kolaylık versin canım Allah'ım korusun seni aileni ve tüm çalışmak zorunda olanları

Aynen canım valla varlıklarına bin şükür rabbim acılarını göstermesin onları bize bizi onlara bağışlasın

Amin canım Allah razı olsun...

Mereycan nerelerdesin canım. Halini yazmışsın gerçekten çok çok zor ve Rabbim sana ve senin gibi çalışmak zorunda olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun. İnşallah bağışıklığın için takviye al . Çörekotu yağı iç işe giderken aç karnına evegelince yemekten 30 dk evvel aç karnına. Umarım en kısa zamanda ülkemiz eski haline döner.
Bende 4 haftadır çıkmadım evden
3 çocuk zor oluyor tabi . Yetişemiyorum hepsi ayrı ayrı ilgli istiyor. Bebeğim hep benimle onlarla uyutunca etkinlik oyunlar oynuyorum.
Kendimi unuttum inan.

A asitane161719 kendime zaman ayırmayı çok seviyorum. Benim işler artık oturdu yerine. Temizlik yaptım geçen hafta havalar güzeldi. Koltukları sildim , çamaşırları koyacak yerim yok , kurudupu gibi katlıyorum oda avantaj hemen bitiyor iş kalmıyor sonraya.

2 haftadır eşim yıllık izne çıkarıldı zorunlu olarak. onun evde olması işime çok yarıyor .

Puzzle merak sardım alıp yaparım diyorum uyufukalrı zaman akşamları. 10 gibi uyuyorlar
Buda kendime zaman ayırmak için düşündüğüm bir aktivite.

Hifaa kızının fikri hoşuma gitti demek halının rengini beğenmemiş fıstık

Şifa olsun yedikleri. Allahım güzel günlerini görmeyi nasip etsin.

Hey maşallah tadımız tuzunuz daim yerinde olsun. Eşimin evde oluşuyla birlikte bizde de bir düzen oturdu fakat bu düzen içinde bana ait anlar yok denecek kadar az. Ve ilginç bir şekilde güne erken başlamamıza rağmen öyle çabuk geçiyor ki zaman ne ara akşam olmuş anlayamıyorum. Bizim evde uykuya 11 den önce geçilmiyor öyle olunca benim de uykum geliyor çoğunlukla ama ona rağmen direnip bir şeyler yapıyorum. Kısa süreli yalnızlık iyi geliyor

Allah razı olsun canım Evde çörekotu yağı vardı iyi hatırlattın... Evde 3 çocukla zor oluyordur hepsi ayrı ilgi ister , bunalır. Allah size de kolaylık versin inşallah... Bugünler de geçecek Allah’ın izniyle...

Bazen çok zorluk çekiyorum, eşim alışkın değil sabahtan akşama 3 bebeyle uğraşmaya. İnan benden daha tahammülsüz. Benide etkiliyor sürekli bi hakem gibiyim , çok yoruldum ruhen. Konuşmak istemiyorum gün içinde o kadar.

Şükürler olsun her halimize. Pencereden bahçeyi görüyorum, çocuklar inerdi ben evden takip ederdim onları çok büyük nimet hep şükrettim , bu aralar dahada farkındayım elimdeki nimetleri. İnşallah en kısa zamanda geçer. Çocukların huyu değişti çok mızmız oldular. Geçen kızım krize girdi ağla ağla en sonunda , arkadaşını özlediğini söyledi. Gel gitli günler yaşıyoruz. Yoksa evde oturmak kalmak sıkıntı değil şükür sebebi. Evimiz var yuvası olmayanları düşünemiyorum

Ev içinde o dengeyi sağlamak hem zor hem de gerekli. Çabanın büyüğü bizlere düşüyor canım. Çalışanların çoğu birden böylesi bir sebeple ev hayatına mecbur edilince adapte olmakta güçlük çektiler. Genel olarak gergin bir hava hakim zaten hepimizin üzerinde. İşin içine bir de evdeki huzuru düzeni muhafaza etme gayreti eklendi. Allah yardımcımız olsun.

Seni çok iyi anlıyorum canım valla bnm eşimde aynı 4 yaşındaki çocukla itişip çekilip duruyor sus demekten bıktım çocuk odadan çıksa kıyamet koparıyor ev sobalı ama oda dışındaki yerlerde de tipi yok yani ben bırakıyorum çocukları dam bırakmıyor bıktım artık bide gece çalışıyor gün boyu evde tam cinnetlik ben 3 çocuğum var gibi diyorum bozuluyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…