Halimizİ özetledinAllah sonumuzu hayr eyleye... Akıl sağlığını korumak çok zor son günlerde. İnsanlar biraz da moral bozukluğundan yükleniyor yemeye. Önceden çok bunalınca bir hava almaya çıkılırdı en azından. Bir yerlere gidilir kafa dağıtılırdı. Bu sürecin sonunda en kârlı psikologlar ve psikiyatırlar olacak herhalde . Bir de diyetisyenler tabigülüyoruz ağlanacak halimize. Ama ağlamak da çare değil ki yapıp eden Allah. Başladığım gibi bitireyim şu efkarlı mesajımı madem. Allah sonumuzu hayr eyleye
Canım çok geçmiş olsun Allah'ım evladını korusun inşallah önemli bir şey yoktur müsait olduğunda bizi de haberdar et güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar oğlum merdivenlerden düştü hastanedeyiz dua edin olur mukarapisso A asitane161719 leylunehar dualarınızı bekliyorum
.Kızlar oğlum merdivenlerden düştü hastanedeyiz dua edin olur mukarapisso A asitane161719 leylunehar dualarınızı bekliyorum
Canım Allah razı olsun tomografi çekildi çok şükür temiz çıktı evdeyiz bi sorun yok inşallah bi sorun da çıkmaz gözlem altında tutun dedilerCanım çok geçmiş olsun Allah'ım evladını korusun inşallah önemli bir şey yoktur müsait olduğunda bizi de haberdar et güzel haberlerinizi bekliyoruz
Kızlar oğlum merdivenlerden düştü hastanedeyiz dua edin olur mukarapisso A asitane161719 leylunehar dualarınızı bekliyorum
Allah razı olsun canım çok şükür bişey çıkmadı şimdi uyuyor Allah'ım evlatlarımızı korusunÇok üzüldüm hifa çok geçmiş olsun. Bebeklerin kafatası büyüdüğü için düşsede bi kırık çatlak olmaz inşallah. Maşallah bişeyde çıkmamış. Allah korusun. Sen gene takip edersin.
Hamdolsun canım çok sevindim. Kızım da iki kez düştü şimdiye dek biri koltuktan biri yataktan. Senin durumunla boy ölçüşemez ama nasıl bir korku tahmin edebiliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah sonrasında da bir şey olmaz.Canım Allah razı olsun tomografi çekildi çok şükür temiz çıktı evdeyiz bi sorun yok inşallah bi sorun da çıkmaz gözlem altında tutun dediler
Hamdolsun canım çok sevindim. Kızım da iki kez düştü şimdiye dek biri koltuktan biri yataktan. Senin durumunla boy ölçüşemez ama nasıl bir korku tahmin edebiliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah sonrasında da bir şey olmaz.
Doğru dedin inan ki kızımda birçok ilki yaşadığını için iki kazada ansizint buldu beni. Bizimki uykusunda çok sağa sola döner. Birinde öyle düştü . Diğerinde yanında yastık vardı aşamaz demiştim birkaç ay önce onda da öyle düştü. Şu aralar bazen otururken yerinde duramıyor geriye düşüyor . Neyseki bir şey olmuyor hamdolsun. Rabbim hepsini korusun
Allah a şükür iyi canım başında hafif bi şişlik var sabaha kadar mızıldadı hem korktu hem diş çıkartıyor ona bağladım bndeHamdolsun canım çok sevindim. Kızım da iki kez düştü şimdiye dek biri koltuktan biri yataktan. Senin durumunla boy ölçüşemez ama nasıl bir korku tahmin edebiliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah sonrasında da bir şey olmaz.
Ay cidden nasıl oldu bilmiyorum giyinme odasında çamaşır yerleştiriyordum üst katta sıpam yanımdaydı hangi ara gitti bilmiyorum merdiven başında kapımız var kilitli durur kızım kapıyı açmış elimi yıkıcam diye bi anfa gürültü sesine koştum ki 10 basamak aşağıda baş aşağı üstünde de yürüteç nasıl kaldırdım soğuk suyla elini yüzünü yıkadım çok ağladı ambulansı aradım hemen Allah'tan bişey çıkmadı aklım uçtu resmenAnamın ilki olacağıma dağdaki tilki olayım demişler. Ben ilk bebeğimi bir kaç kez düşürdüm. Çok erken emekledi yürüdü. Ve inanılmaz hateketliydi uyurken bile .. maşallah kızlarımı hiç düşürmedim. Daha az dönüyorlar uyurken ve oğlumdan tecrübe edindim. Oluyor öğreniyoruz, bazen ilk kez yapıyorlar hiç yapmadıkları bir hareketi ve bi bakmışız hopa düşmüş. Bi kez oğlum gözümün önünde düştü. Kapının önüne mermer kısmına denk geldi. İçim yanmıştı. Allah korusun hepsini. Uzun uzun Yazacağım tuttu benimde
İyi sağlıklı geceler herkese.
Nilayyy evdesin değilmi ? Durumunuz nasıl haber verin iyiyiz diye.
leylunehar sen nasılsın ?
@KEVOK @rkndmt @Pisikedii @tugce212121
Diğer kızlar hepinize duacıyız inşallah bu yaza güzel sağlıklı şekilde gireriz. Bu virüs geçer gider , çok zor çok.
Hifaa çok geçmiş olsun canım. Bizimkide çok meraklı ayağa kalkmaya arkamı döndüğüm an ne varsa kanepe koltuk hiç bişey bulamazsa duvara tutunup kalkıyor sonra yürümeye çalışıyor. Düştüğü de çok oluyor. Rabbim korusun artık napalım. Yetiştiğim kadarıyla başından hiç ayrılmıyorum ama hiç hiç oturma yok sürekli bir ayakta kalma ve yürüme merakı.. Bende yerde yatırıyorum ne zamandır. Uyanıp geliyor çünkü. Elimizden geldiğince dikkat edelim Rabbime emanet olsunlar. karapisso cumm ek gısa bizde de fiyasko. Yoğurt ve yoğurtlu şeyleri kendi isteğiyle yiyiyor bi kaç kaşık onun dışında yumurta veya çorba gibi şeyleri genelde telefondan video izleterek yediriyorum Allah affetsin Bazen de birşeylerle oyalayarak falan.. Onun dışında tv hiç açılmıyor ve başka bişey izlettiğimiz de hiç olmuyor ama eğer gün içinde bi öğün bile yedirememişsem açıp izleterek yediriyorum.O besinleri de alması lazım büyüdüler artık...
karapisso bugün girdim ancak buraya iyiyiz çok şükür evdeyiz hiç çıkmadık eşim markete vs gidiyor sadece ondan bile korkuyorum. Allah çalışmak zorunda olanlara yardım etsin. Bu salgın herkese elindekilerin kıymetini bilmeyi gösterdi. Ailemi görmek bile çok büyük nimetmiş kimseyi göremiyorum uzaktan görüntülü konuşuyoruz her gün. Allah tüm sevdiklerinize sağlık versin 2 hafta bitti ilk zamanlar şokun da etkisiyle sıkıntılıydım ama insan alışıyor her duruma. Şimdi evde ekmek yapmaya başladım ben de herkes gibi:) Tek tememnim bugünleri bir an önce atlatmamız. Herkese sağlık diliyorum. Sen de iyisindir umarım.
Canım çok iyi çok şükür bişey olmadıKızlar herkese Merhabalar.
Nasılsınız evde durumlar nasıl ?
Ben şimdi kızımı uyutuyorum , sonra ev toparlamaca iş güç.
Hifaa paşan nasıl oldu ?
Hamdolsun canım iyiyiz bizde. Dediğin gibi sürekli bir iş güç hali. Kızımı uyuttum şimdi uyanmazsa eğer kaç gündür yollarımı gözleyen üç sepet çamaşırı katlayacağım inşallah. Sonra da yatarım belki. Size de oluyor mu çocuklar uyuyunca yorgun bile olsam kendime zaman ayırmak istiyorum.Kızlar herkese Merhabalar.
Nasılsınız evde durumlar nasıl ?
Ben şimdi kızımı uyutuyorum , sonra ev toparlamaca iş güç.
Hifaa paşan nasıl oldu ?
Bende aynı uyku zaten tutmuyor da yine de kendi kendime kalmak rahatlatıyor radyo açıp kfa dağıtıyorum kendime kahve yapıyorum kızım içiyor o uyuyunca yapcam bir dahaHamdolsun canım iyiyiz bizde. Dediğin gibi sürekli bir iş güç hali. Kızımı uyuttum şimdi uyanmazsa eğer kaç gündür yollarımı gözleyen üç sepet çamaşırı katlayacağım inşallah. Sonra da yatarım belki. Size de oluyor mu çocuklar uyuyunca yorgun bile olsam kendime zaman ayırmak istiyorum.
Ohhh sefamiz olsunBende aynı uyku zaten tutmuyor da yine de kendi kendime kalmak rahatlatıyor radyo açıp kfa dağıtıyorum kendime kahve yapıyorum kızım içiyor o uyuyunca yapcam bir daha