2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Ev içinde o dengeyi sağlamak hem zor hem de gerekli. Çabanın büyüğü bizlere düşüyor canım. Çalışanların çoğu birden böylesi bir sebeple ev hayatına mecbur edilince adapte olmakta güçlük çektiler. Genel olarak gergin bir hava hakim zaten hepimizin üzerinde. İşin içine bir de evdeki huzuru düzeni muhafaza etme gayreti eklendi. Allah yardımcımız olsun.

Aynen ya aynen. Herkes aynı olunca biraz daha rahatlıyorum en azından ben yalnız değilim diyorum. Şükür her halimize. Bugünler geçince güzel anılar hatırlayalım istiyorum. Bu 3.hafta biraz zorladı işte. Oğlum geçen diyor oh mis ne güzel evdeyim. Çok ilgilenmek istiyorum ama olmayınca üzülüyorum annelik delilik işte.

Seni çok iyi anlıyorum canım valla bnm eşimde aynı 4 yaşındaki çocukla itişip çekilip duruyor sus demekten bıktım çocuk odadan çıksa kıyamet koparıyor ev sobalı ama oda dışındaki yerlerde de tipi yok yani ben bırakıyorum çocukları dam bırakmıyor bıktım artık bide gece çalışıyor gün boyu evde tam cinnetlik ben 3 çocuğum var gibi diyorum bozuluyor sonra

Allah yardımcın olsun, sen daha iyi bilirsin tabi dışarısı çocuk için çok soğuk olsa bırakmazsın. İşte oda evhamlıymış napcan idare etcen :)
Bizim evde minik bir balkon var havayı az ılık görünce hemen balkona çıkıyorlar , seneye senin oğlan büyür ablası ile oyunlar oynarlar. Ben çok rahat ettim oğlum arkadaş istemiyor şükür. Ama kavgalarıda bitmiyor oda tuzu biberi :KK70:

Şükürler olsun her halimize. Pencereden bahçeyi görüyorum, çocuklar inerdi ben evden takip ederdim onları çok büyük nimet hep şükrettim , bu aralar dahada farkındayım elimdeki nimetleri. İnşallah en kısa zamanda geçer. Çocukların huyu değişti çok mızmız oldular. Geçen kızım krize girdi ağla ağla en sonunda , arkadaşını özlediğini söyledi. Gel gitli günler yaşıyoruz. Yoksa evde oturmak kalmak sıkıntı değil şükür sebebi. Evimiz var yuvası olmayanları düşünemiyorum :KK43:
Halimize binlerce şükür canım Benim tek çocuğum var ama hergün dışarı çıkardık alışmış evde durmak istemiyor emekliyor kapıya gidip vuruyor seninkiler büyük bir de onlar için daha zordur İyi ki varlar...

Allah yardımcın olsun, sen daha iyi bilirsin tabi dışarısı çocuk için çok soğuk olsa bırakmazsın. İşte oda evhamlıymış napcan idare etcen :)
Bizim evde minik bir balkon var havayı az ılık görünce hemen balkona çıkıyorlar , seneye senin oğlan büyür ablası ile oyunlar oynarlar. Ben çok rahat ettim oğlum arkadaş istemiyor şükür. Ama kavgalarıda bitmiyor oda tuzu biberi :KK70:
Kavgaları farz artık çok normal 🤭 bizimde terasımız var baya büyük çıkıyoruz hava güzelken ama bu ara yağmur yağıyor çıkamıyoruz bende açıyorum her yeri yayla gibi ev oynayın diyorum her yeri döküyorlar :KK70:

Kavgaları farz artık çok normal 🤭 bizimde terasımız var baya büyük çıkıyoruz hava güzelken ama bu ara yağmur yağıyor çıkamıyoruz bende açıyorum her yeri yayla gibi ev oynayın diyorum her yeri döküyorlar :KK70:

Ahhh ne güzel yayla gibi ev. Hayalimdeki ev desene , güzel günlerde oturun can sağlığı ile. Bizim ev baya küçük güya geniş eve taşınacaktık temmuz gibi , inşallah olaylar durulur bizde evimize geçeriz.

Halimize binlerce şükür canım Benim tek çocuğum var ama hergün dışarı çıkardık alışmış evde durmak istemiyor emekliyor kapıya gidip vuruyor seninkiler büyük bir de onlar için daha zordur İyi ki varlar...

Elhamdülillah çok şükür :)

Kandiliniz mübarek olsun kızlar.
İnşallah bu gece bütün hayırlı dualarımız kabul olur. Herkesin gönlünde ne varsa Rabbim kabul etsin.
Ülkemize bütün insanlığa şifa versin Rabbim.

Kandiliniz mübarek olsun kızlar.
İnşallah bu gece bütün hayırlı dualarımız kabul olur. Herkesin gönlünde ne varsa Rabbim kabul etsin.
Ülkemize bütün insanlığa şifa versin Rabbim.
Aminn canım. Hepimizin kandili mübarek olsun. Duaların kabul olduğu günahlarımızın bağışlandığı bir gece olsun Allah'ın izniyle.

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız ?
Bebişlerin aşıları yaklaştı. Bizim haftaya aşımız var ama sokağa çıkma yasağı da var bebeklere. Ne yapacağım bilmiyorum. Şimdilik aklımda gitmeden önce sağlık ocağını aramak var. İnşallah sağ salim şu aşı sürecini atlatırız. Sonra 6 ay daha aşı yok.

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız ?
Bebişlerin aşıları yaklaştı. Bizim haftaya aşımız var ama sokağa çıkma yasağı da var bebeklere. Ne yapacağım bilmiyorum. Şimdilik aklımda gitmeden önce sağlık ocağını aramak var. İnşallah sağ salim şu aşı sürecini atlatırız. Sonra 6 ay daha aşı yok.
Aynı soru benim de aklımda bizim aşıya daha 1 aydan fazla var ama ben de o u düşünüyorum bizim yumurta alrrjisinden dolayı bu aşısını çocuk doktorumuz yapacaktı ama şimdi ne yaparız bilmiyorum. Yarım saat hastanede kalmamız gerekiyor. Gerçi şu anda 11 aylık oldu ve sanırım alerjisi yavaş yavaş geçiyor gibi ama ben yine de temkinli olacağım. Acaba aşı ertelenebilir mi hemen mi yapılması gerekir bilemedim. Umarım her şey yoluna girer de bebeklerimizi sağlıkla güzel günlerde büyütebiliriz.

Aynı soru benim de aklımda bizim aşıya daha 1 aydan fazla var ama ben de o u düşünüyorum bizim yumurta alrrjisinden dolayı bu aşısını çocuk doktorumuz yapacaktı ama şimdi ne yaparız bilmiyorum. Yarım saat hastanede kalmamız gerekiyor. Gerçi şu anda 11 aylık oldu ve sanırım alerjisi yavaş yavaş geçiyor gibi ama ben yine de temkinli olacağım. Acaba aşı ertelenebilir mi hemen mi yapılması gerekir bilemedim. Umarım her şey yoluna girer de bebeklerimizi sağlıkla güzel günlerde büyütebiliriz.
Alerjisi büyüdükçe azalır canım. İnşallah sorunsuz atlatırız bu süreci. Ben bir bilgi alabilirsem buraya da yazarım. Benim gibi asm de yaptıracak olursa fikir olur belki. Aşı günümüz Perşembe bizim. Hafta başında arayıp bilgi almaya çalışacağım.

Biz bir yaş aşımızı olduk. Gitmeden iki üç gün önce arayıp bilgi aldım. Aşıların eskisi gibi aynen yapılmaya devam ettiğini belirttiler. En kısa sürede aşımızı olup döndük. Allah cümlemize sağlık afiyet versin.

2 ay bugün bitti canım. Benim arkada bı şişlik vardı orası için dedi, doğumdan 5 gün sonra gittiğimde kapanmasi lazımdı 1 aylık kontrolde kapanmazsa arastiririz demişti. Farklı doktora gittim 1. Ayında ve o doktor sorun değil 3-4 ayı bulabilir kapanması normal dedi. Yarın ilk gittiğim doktora gidicem, oğlumun yine arkasinda aynı şekilde şişlik duruyor. D vitaminini düzenli kullanıyorum ama bilemedim. Birde 1 yılda kapanan bıngıldak oluyomus, benim dediğim doğumdan kısa zamanda birkaç gün yani kapanması gereken tepe arkada biyer. Amin canım,Allah sağlık versin evlatlarımıza insallah
merhaba bende 2020 nisan annesiyim.şu arka bıngıldaktan benim kizda da var.acaba ne kadar sürede kapandı sizin?

Merhaba bayanlar bende mayıs 2019 da doğum yaptım.Burda çoğu arkadaşla heyecanalrımızı paylaştık ama ben uzun suredir bakamadm siteye. Sizden fikir almak istiyorum konu actim ama cvp alamadım. Kızım 8.ayda emmeyi birakti ben aralık 9nda ilk adetimi oldum. İlk adetten 37 gun sonra tekrar adet oldum sonra iki ay duzenli 30 gun periyotla adet oldum. Ama şuan 4 gün geçti sormak istediğim emzirmedigim halde doğum sonrası düzensizlik yaşamam normalmi acaba. İlişki de korunuyoruz. Birde adeti beklediğim gun Aferin forte ilac ictim rahatsızdm ilac gecikme yaparmı?

Merhaba bayanlar bende mayıs 2019 da doğum yaptım.Burda çoğu arkadaşla heyecanalrımızı paylaştık ama ben uzun suredir bakamadm siteye. Sizden fikir almak istiyorum konu actim ama cvp alamadım. Kızım 8.ayda emmeyi birakti ben aralık 9nda ilk adetimi oldum. İlk adetten 37 gun sonra tekrar adet oldum sonra iki ay duzenli 30 gun periyotla adet oldum. Ama şuan 4 gün geçti sormak istediğim emzirmedigim halde doğum sonrası düzensizlik yaşamam normalmi acaba. İlişki de korunuyoruz. Birde adeti beklediğim gun Aferin forte ilac ictim rahatsızdm ilac gecikme yaparmı?
Merhaba.. Hatırladım seni nasılsın bebeğin nasıl 😊 soruna gelecek olursak normalde adetlerin düzenli midir ? Emzirmenin koruyucu olduğu söyleniyor ama iki kere doğum yaptım ikisinde de çocuklarım iki aylıkken adet gördüm. Ki kızımı hala emziriyorum ona rağmen. Üstelik düzensizimdir ben. Benim de olması gerekenden daha fazla geciktiği oluyor. Bu ay senin gibi korktum mesela. Ama çok şükür hamilelik yokmuş. İlaç etki eder mi bilemiyorum ama stresin kesinlikle etkisi var.

Merhaba.. Hatırladım seni nasılsın bebeğin nasıl 😊 soruna gelecek olursak normalde adetlerin düzenli midir ? Emzirmenin koruyucu olduğu söyleniyor ama iki kere doğum yaptım ikisinde de çocuklarım iki aylıkken adet gördüm. Ki kızımı hala emziriyorum ona rağmen. Üstelik düzensizimdir ben. Benim de olması gerekenden daha fazla geciktiği oluyor. Bu ay senin gibi korktum mesela. Ama çok şükür hamilelik yokmuş. İlaç etki eder mi bilemiyorum ama stresin kesinlikle etkisi var.
Teşekkür ederim iyiyim 🙂şükür bebeğimde iyi sen nasılsın? Hamile kalmadan oncede bazen 28 bazen 35 gunde oluyordm duzensizdi yani.Çok fazla stress yaptım anlatamam hatta su sokaga cıkma yasagı olmasaydı kan testine gidicektim.2 kızım var ve biri cok kucuk daha bilmiyorum ihtimal vermiyorum ama belirsizlik yedi beni.Birde ben cok zor hamile kalıyorum yani ilacla degil ama ilk kızmda zor kaldm 2. Kızımda ise hersey normal olmasına ragmen kalamdm 2,5-3 sene.

Teşekkür ederim iyiyim 🙂şükür bebeğimde iyi sen nasılsın? Hamile kalmadan oncede bazen 28 bazen 35 gunde oluyordm duzensizdi yani.Çok fazla stress yaptım anlatamam hatta su sokaga cıkma yasagı olmasaydı kan testine gidicektim.2 kızım var ve biri cok kucuk daha bilmiyorum ihtimal vermiyorum ama belirsizlik yedi beni.Birde ben cok zor hamile kalıyorum yani ilacla degil ama ilk kızmda zor kaldm 2. Kızımda ise hersey normal olmasına ragmen kalamdm 2,5-3 sene.
Hamdolsun ben de iyiyim teşekkür ederim.
İşte ne kadar az ihtimal de olsa acaba diyor insan. Emin olmadıkça da stres yapıyor. İmkanın var ise çubuk test yap aklında kalmasın. Şayet negatif çıkarsa hamile olmadığını bilir ve rahatlarsın. Bu da adet olmanı kolaylaştırır. 😊 Her ne kadar stresten uzak durulması gerektiğini bilsek de pek kolay olmuyor değil mi 😊😊 rahatlamak için çok geçerli bir neden arıyor insan 😁

Hamdolsun ben de iyiyim teşekkür ederim.
İşte ne kadar az ihtimal de olsa acaba diyor insan. Emin olmadıkça da stres yapıyor. İmkanın var ise çubuk test yap aklında kalmasın. Şayet negatif çıkarsa hamile olmadığını bilir ve rahatlarsın. Bu da adet olmanı kolaylaştırır. 😊 Her ne kadar stresten uzak durulması gerektiğini bilsek de pek kolay olmuyor değil mi 😊😊 rahatlamak için çok geçerli bir neden arıyor insan 😁
Valla öyle adapte olamıyorum kac gundur hiçbişeye eşim 12 den sonra gidip alcak test cok yıprttm kendimi

X