2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Kızlar nolur dua edin benim sıpalar hastalanıyor hastalanmasınlar hastane ihtiyacı çıkmasın bize ensar grip oluyor gibi kızımda bulantısı var napcağımı şaşırıyorum bana akıl verin
Canım Rabbim şifa versin. Basit grip soğuk algınlığı ilaçlarını elinin altında bulundur. Ateş düşürücü öksürük şurubu vs. Doktora gitsen de aynı ilaçları yazıyorlar çoğu zaman. Başa çıkılamayacak bir durum yaşanmadığı sürece ki inşallah yaşanmaz tecrübelerin doğrultusunda kullanırsın. Evde biri hasta oldu mu herkesi dolaşıyor o hastalık. Sen kendine de dikkat et. Bol sıvı almalarını sağla. Üşümelerine ve terlemelerine sık kontrol ederek engel olmaya çalış. Kızım ateşlendiği zaman ilk gün direndim ikinci gün mecbur gittim bir şey de yapmadılar üstelik ateş düşürücü vermek dışında. Onu ben zaten ilk günden beri yapıyordum. Yani kısaca basit sıradan bir çocuk hastalığı ise evde bunları deneyebilirsin.

Dün aldım canım iburamin zero verdi eczane az da aferin var pedifen calpol parol var hemen ilaç vermek de istemiyorum ama vercem galiba ensar ı böyle hallederim de kızımın bulantısı serumsuz geçmiyor ona da metpamid şurup verdim başka napcam hiç bilmiyorum bol su veriyorum birazdan da portakal sıkıp ıhlamur demlicem

Bir iki gün dişini sık canım çocukların hastalıkları en yoğun ilk günlerde yaşanıyor biliyorsun. İnşallah daha kötü olmazlar. En son çare tabiki hastaneye başvurmak ama inşallah buna gerek kalmaz .

İnşallah canım sabah kötülerdi şimdi biraz daha iyiler çok şükür inşallah gerek kalmaz

Hifaa canım yavruların nasıl bugun?
Mide bulantısı için limonlu su iyidir. Kızına içirmeyé çalışsan az az kaşıkla.
Grip için bağışıklığını güçlendirmeye çalışmalısın. Benim bebeğim doğduoundan beri kaç kez ateşledi. İlaçsız atlattık. Bu şekilde vucudu güçlendi ve daha kısa zamanda atlatıyor bir dahaki hastalığı..
Hastalık muhakkak olacak. Olmasa Olmaz. Bunu bilmek bile insanı rahatlatıyor. O zaman bize düşen ilaçsız onları daHa güçlü bir bünye ile yetiştirmek.
Allah korusun başka büyük hastalıklardan. Bunlar geçici , kışın sonu bahadır inşallah ülke olarak atlatırız. Güzel günlere doğru elele...

A asitane161719 aynen kuzûm. Bizler alışkınız evlere. Şükürler olsun. İnşallah bu gunleri sağ salim kilo almadan atlatırız

Bende evel gün çocukların bahçeye marka inmesine izin verdim. banyO yapturdum sonra. Bundan sonra bizi nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum.

Bizim araba yeni. Havaların ısınmasını bekliyorduk gezmek için. Diyorum nasipten öte köy yokmuş
Rabbim can sağlığı versin inşallah herşey zamanını bekliyor.

Kızım sabaha kadar ateşliydi 3 gündür idare ediyordum ama bu sabah aile hekimine gittik mecbur gelince eşikte soydum ikisini de kendim de orda çıkardım üstümü oturma odasına öyle çıktık doktor da limonlu su önerdi ama evde limon bi tane varmış oda bitti gece sabaha kadar ayaklarını ovdum limonla
Ensar iyi onun sadece burnu ve genzi akıyor ona da limonlu ılık su içir dedi doktorum bakalım sağ salim atlatırız inşallah

Ayaklarını limonla ovMan çok iyi olmuş. Ben göğsüne sırtına kantaron yağı sürüyorum. Ayağının altına viks az bişey. Nefesini açıyor rahat rahat uyuyor hastayken.

Hamdolsun iyiyiz. An itibariyle 11 aylık olduk biz. Yaşımıza son 1 ay kaldı :) sizler nasılsınız

Bizde 11e girdik ama dolu dolu 10 aylık sayılıyoruz. :) Bizde iyiyiz şükür
Bebişiniz kız mı erkek mi :)
Aralık annesi eylül annesi ve mayıs annesi olarak elhamdülillah çok şükür evde huni takmış iş güç yapıyorum sen nasılsın ?
Maşallah allah kolaylık versin benim daha ilk bebeğim:) gerçekten çok enerji lazım size :)

Bizde 11e girdik ama dolu dolu 10 aylık sayılıyoruz. :) Bizde iyiyiz şükür
Bebişiniz kız mı erkek mi :)

Maşallah allah kolaylık versin benim daha ilk bebeğim:) gerçekten çok enerji lazım size :)

Elhamdülillah enerjimiz yetiyor , ah şu kavgaları sürekli ağlamaları olmasa.

Kızlar en sonunda dayanamadım bugün hastaneye gönderdim kızımı babasıyla kanda enfeksiyonu varmış normal 5 de olmaso gereken değer 100lere çıkmış düşmüyordu ateşi bu yüzdenmiş

Kızlar en sonunda dayanamadım bugün hastaneye gönderdim kızımı babasıyla kanda enfeksiyonu varmış normal 5 de olmaso gereken değer 100lere çıkmış düşmüyordu ateşi bu yüzdenmiş
Çok geçmiş olsun tatlım. Neden enfeksiyon olmuş peki bişey demişmi doktor. Sebebi neymiş. Çok geçmiş olsun ya üzüldüm

Çok geçmiş olsun tatlım. Neden enfeksiyon olmuş peki bişey demişmi doktor. Sebebi neymiş. Çok geçmiş olsun ya üzüldüm
Allah razı olsun canım
Kanda enfeksiyon değerleri yükselmiş demiş açıklama yapmamış başka 3 antibiyotik iğne yazmış bide antibiyotik şurup yazmış daha kendine geldi çok şükür

Allah razı olsun canım
Kanda enfeksiyon değerleri yükselmiş demiş açıklama yapmamış başka 3 antibiyotik iğne yazmış bide antibiyotik şurup yazmış daha kendine geldi çok şükür

Geçmiş olsun tekrar. Kuzucuk kendine gelmiştir

Uyuyor bol bol işte canım
Siz nasılsınız çocuklar sıkılmıştır evde

Elhamdülillah daha iyiler alıştık eve
Bol bol etkinlikler oyunlar , ders derken geçiyor zaman. Psikolojik insanoğlu evin daha güvenli olduğunu bilince şükürle evinde sıkılmıyor. Bizimkileré yemek hazırla evi derlé topla derken gece oluyor. Tek sorun enerjileri saklı kalıyor uykuları gelmiyor uyutma sıkıntımız var. İnşallah bu günler can sağlığı ile geçer , yazın ortalarında biter bu salgın en azından yazın sonunda rahat ederiz.
A asitane161719 sesin soluğun çıkmıyor iyimisiniz ?

Canım geçmiş olsun şu anda nasıl kızın iyileşmiştir inşallah ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…