Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünnn o kadar çok temizlik yaptım ki tüm ev elimden geçti eşim işe gitmişti kızımla tek başına yaptım o kadar yoruldum ki anlatamam eşim geldi saat 6.30 gibi iftara yemek yapacağım sadece 20 dk bak dedim kendisi yatmış kız balkonun mermerine başını buz gibi bana sesleniyo kapıyı vurarak sonra ne oluyo dedim ben çok yorgunum şu çocuk da burda kalsın dedin o an frekans koptu ve çok kötü bi gece yaşadık kızımla bu insandan bana eş kızıma da baba olmaz sanırım allah hakkımızda hayırlısını versinöyle şey mu olur gerçekten bu çocuğun sorumluluğu ikinizin eskileri hiç örnek vermesinler eskiden konu-komşu teyze yenge hala babaanne birlikte buyuturmus ya birlikte oturuldugundan ya evler yakınmış çocuklar biraz büyüdüğünde de sokağa zaten ben hatırlıyorum akşam ezanına kadar sokakta oynardık şimdi bırakamazsın sürekli çocukla birebir ilgilenmem gerek e evinde sorumlulukları hele çalışıyorsan bir de iş eee babanın sorumluluğu ne sadece iş bu adelet mi çok kızıyorum
Hayırlısı olsun elbet. Böyle yapan eşleri anlayamıyorum.Dünnn o kadar çok temizlik yaptım ki tüm ev elimden geçti eşim işe gitmişti kızımla tek başına yaptım o kadar yoruldum ki anlatamam eşim geldi saat 6.30 gibi iftara yemek yapacağım sadece 20 dk bak dedim kendisi yatmış kız balkonun mermerine başını buz gibi bana sesleniyo kapıyı vurarak sonra ne oluyo dedim ben çok yorgunum şu çocuk da burda kalsın dedin o an frekans koptu ve çok kötü bi gece yaşadık kızımla bu insandan bana eş kızıma da baba olmaz sanırım allah hakkımızda hayırlısını versin
1.sorunu bilemicem. Yani çok mu katı.mesel bizimki ıkınmasını duyuyoruz ama katı değil. Onyüzden hiç düşünmedim.Kızlar size 2 sorum olacak
1.kızım 2 günde bir kaka yapiyo ve çok zorlanıyor süt ve yumurta sarışından olabilirmi ne önerirsiniz
2.kızım halen biz bıraktığımız yada karşılıklı gel gel dediğimizde yürüyo yani kendi başına yürümüyo ne yapmalıyım
Ama bizim ki bence çok uzattı 11 aylık ti bunları yapabilidğinde nerdeyse 14 olacağız yine baba faktörü giriyo işte ben yürütelim dedikçe boşver yürür dedi karşılıklı yürütmek bile zoruna gidiyo adamın yemesine de bırak yer zorlamı diyodu seni emiyo yeter diyodu ilk başlarda dinledim çocuğumu resmen aç bırakmışım son 2 haftadır dışı de çıkmasına rağmen zorda olsa yediriyorum ama pes etmiyorum onunda iştahı açıldı yürümeyi de kendim halletmek istiyorum önüne bişeyler felan koyunca gidiyo ama 1 kez 2.ye zorladığımda ayağa kalkmıyo diretip yere oturuyo1.sorunu bilemicem. Yani çok mu katı.mesel bizimki ıkınmasını duyuyoruz ama katı değil. Onyüzden hiç düşünmedim.
2 sorun annemin bir lafı var denizi geçmiş yürüyor merak etme zamana ihtiyacı var.bizimki o durumdan bir ay sonra yürüdü.
2 gun de bir normal ama eğer cok katıysa ve zorlanırsa kefirdanem markasının kefirini öneririm. Bağırsakları düzenlemede yardımcı probiyotik olarak kullanabilirsin. Ben kızımda kullanıyorum cok işe yarıyor. Ayrıca avokado da kızıma iyi geliyor sert olmuyor kakası ve aynı gün içinde yapıyor. Veya ben bazen elma,armut,kayisi,erik kurularini kaynatip posasını süzgeçten geçiriyorum. Suyunu esimle ben iciyoruz bazi zamanlarda kizima kahvaltı da iciriyorum. Süzgeçten gecirdigim Posasinin Içine birazda pekmez koyuyorum mis gibi meyve püresi oluyor hemde çok rahat kaka yaptırıyor. Ama bunlara ragmen duzelme olmazsa sut urunleri de kabizlik yapabilir yeğenimden biliyorum 4 yaşıma girdi sadece sütü yasakladı doktoru haftada en fazla 1 kez içebilir yoksa tuvaletini yapamıyor.icmedigi günler cok rahat.Kızlar size 2 sorum olacak
1.kızım 2 günde bir kaka yapiyo ve çok zorlanıyor süt ve yumurta sarışından olabilirmi ne önerirsiniz
2.kızım halen biz bıraktığımız yada karşılıklı gel gel dediğimizde yürüyo yani kendi başına yürümüyo ne yapmalıyım
İnşallah süt değildir kızım sütü çok sevdi normalde yumurta yediremiyordum son 2 haftadır labne ile karıştırıp veriyorum yiyor sanki ından sonra böyle oldu gibi geliyo. kefiri deniyecem . Kayısıve üzüm bende yapıyorum ama suyunu içiriyordum kuru üzümü de sıcak su ile yıkayıp verdiğimde yiyor bide ben medine hurması veriyorum yaklaşık her gün 1 tane .2 gun de bir normal ama eğer cok katıysa ve zorlanırsa kefirdanem markasının kefirini öneririm. Bağırsakları düzenlemede yardımcı probiyotik olarak kullanabilirsin. Ben kızımda kullanıyorum cok işe yarıyor. Ayrıca avokado da kızıma iyi geliyor sert olmuyor kakası ve aynı gün içinde yapıyor. Veya ben bazen elma,armut,kayisi,erik kurularini kaynatip posasını süzgeçten geçiriyorum. Suyunu esimle ben iciyoruz bazi zamanlarda kizima kahvaltı da iciriyorum. Süzgeçten gecirdigim Posasinin Içine birazda pekmez koyuyorum mis gibi meyve püresi oluyor hemde çok rahat kaka yaptırıyor. Ama bunlara ragmen duzelme olmazsa sut urunleri de kabizlik yapabilir yeğenimden biliyorum 4 yaşıma girdi sadece sütü yasakladı doktoru haftada en fazla 1 kez içebilir yoksa tuvaletini yapamıyor.icmedigi günler cok rahat.
2. Sorun icin de bence acele etme, her bebeğin gelişimi farklıdır. Bebeklerin yürümesi için 15. Ay i daha çok duyuyorum. Benim kızımda 3 -4 hafta biz cagirdikca yürüdü sonra kendi kendine bir baktık mesafeyi uzatarak yürümeye başladı. Şimdi tutamıyorum
Bence çok iyi maşallah. Bizimki ufacık tefecik.Hayirli sahurlar anneler bebeklerinizin ozellikle erkek anneleri boy kilo durumu nasil gidiyor 78 cm 12 kilo suan oglum boyu cok yavas uzuyor oysa amca dayi baba herkes uzun
Benim ki hala düzene girmedi bazen 2 ay düzenli oluyo sonra geri 10 gün gecikiyo biraz bekle bakalim hayırlısıAhh kızlar ben bittim galiba adet olamıyorum. Adete 6gün kala eşime izin vermiştim adetlerim düzenli diye.dünden beri bekliyorum yok.
Belki buraya yazarsam gelir.allahım neler düşünüyorum.
Maşallah kilosu çok iyi boyu da fena değil ama sana tavsiyem biraz masaj , kollara ve bacaklarada spor yaptır bişeylere uzamasını sağla bizim de boy iyi ama kilo sıkıntı bakalim yeni yeni yemeye başladı alıyo gibiHayirli sahurlar anneler bebeklerinizin ozellikle erkek anneleri boy kilo durumu nasil gidiyor 78 cm 12 kilo suan oglum boyu cok yavas uzuyor oysa amca dayi baba herkes uzun
Canım hayırlısı olsun tabi Ama bence sikma canini benimde kırkım çıktığından beri düzenli bi kaç kez sadece 1 haftaya yakın olmadığı oldu.Ahh kızlar ben bittim galiba adet olamıyorum. Adete 6gün kala eşime izin vermiştim adetlerim düzenli diye.dünden beri bekliyorum yok.
Belki buraya yazarsam gelir.allahım neler düşünüyorum.
Benim ki hala düzene girmedi bazen 2 ay düzenli oluyo sonra geri 10 gün gecikiyo biraz bekle bakalim hayırlısı
İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar.Canım hayırlısı olsun tabi Ama bence sikma canini benimde kırkım çıktığından beri düzenli bi kaç kez sadece 1 haftaya yakın olmadığı oldu.
Harika senin son çok sevindim. Canım ben biz ne yiyorsak onu yediriyorum.ama mutlaka bir çorbam oluyor.Kızlar ben hergün ne versem diye düşünmekten yoruldum artık neler yediriyorsunuz bebeklerinize şuan iştahı açıldı gibi ,fırsatı değerlendirmek istiyorum. Oruçta tutuyorum çünkü aç kalsın istemiyorum ama şu bi gerçek ki benim kızın gece uyumama sebebi aç kalmasıymış şuan az çok düzene girdi uykuları ve bugün bağımsız yürümeye başladı şükürler olsun
Gözün aydın masallah, ne bulursan yedir bence. Ben kıza kelle paça bile yedirdim bana misin demiyor ama zayif olmaya zayif. Hiic durmadigi icin ve gunde 3 kez kaka yapiyor yedigi midede durmuyor köfte tavuk, meyve gibi şeyleri kendisi yiyor. Gün içinde de mutlaka sabah yumurta peynir zeytin salata domates tahin pekmez. Sonra uyku öncesi emziriyorum. Öğlen çorba-yoğurt, meyve. Aksamda bizimle beraber ne varsa onu yiyor, gun icinde haftada 2- 3 kez süt muz ceviz bebe biskuvisi ve pekmez karışımım var ondan bir tatlı kaşığı koyup yediriyorum. Bazen bebe biskuvisi koymuyorum. Bazen farkli meyvelerle yapiyorum. Bunu yedigi zamanlar enerjisi daha da tavan yapiyor. Birde yemeklerinde mutlaka et,kiyma tavuk yoksa sularini kullanıyorum. Birde en önemlisi propolis ve polen karışımı yapıp veriyorum. Bağışıklık için alerjisi olmadığı için biz rahatca kullandıkKızlar ben hergün ne versem diye düşünmekten yoruldum artık neler yediriyorsunuz bebeklerinize şuan iştahı açıldı gibi ,fırsatı değerlendirmek istiyorum. Oruçta tutuyorum çünkü aç kalsın istemiyorum ama şu bi gerçek ki benim kızın gece uyumama sebebi aç kalmasıymış şuan az çok düzene girdi uykuları ve bugün bağımsız yürümeye başladı şükürler olsun
Maşşallah neler de veriyormusunuz bizim ki farklı bişey ağzına gelince çıkartıyo yeni alışıyor bakalimGözün aydın masallah, ne bulursan yedir bence. Ben kıza kelle paça bile yedirdim bana misin demiyor ama zayif olmaya zayif. Hiic durmadigi icin ve gunde 3 kez kaka yapiyor yedigi midede durmuyor köfte tavuk, meyve gibi şeyleri kendisi yiyor. Gün içinde de mutlaka sabah yumurta peynir zeytin salata domates tahin pekmez. Sonra uyku öncesi emziriyorum. Öğlen çorba-yoğurt, meyve. Aksamda bizimle beraber ne varsa onu yiyor, gun icinde haftada 2- 3 kez süt muz ceviz bebe biskuvisi ve pekmez karışımım var ondan bir tatlı kaşığı koyup yediriyorum. Bazen bebe biskuvisi koymuyorum. Bazen farkli meyvelerle yapiyorum. Bunu yedigi zamanlar enerjisi daha da tavan yapiyor. Birde yemeklerinde mutlaka et,kiyma tavuk yoksa sularini kullanıyorum. Birde en önemlisi propolis ve polen karışımı yapıp veriyorum. Bağışıklık için alerjisi olmadığı için biz rahatca kullandık