- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim ki sürekli yanımızda beşiğinde yattığını görmüyorum yol yakın ken alıştırma ne sen ne eşin sürekli yorgun kalkmak istemiyorsanKızlar benim oğlan yanımda yatmak istiyor daha doğrusu yatağımızda halbuki kendi yatağıda rahat. Eşim sabah söyleniyor aramıza gelip duruyor diye.uyuyunca yerine alıyorum ama tabii babayı uyandırıyor
Merhaba canım 8 dişi var iki göğsümde iz gibi kesik kaldı kapandı şu an şükür .fazla acıtmaz inşallahMerhabalar herkese, sağlıklı günler diliyorum
Kızımın altta 3, üsttede bir dişi var ve emerken göğsümü inanılmaz acıtıyor, memeyede çok düşkün , diğer dişler çıkınca napacağım acaba diye kara kara düşünmeye başladım
Aynı bizde sizin gibiyiz.ramazan bende de rahat geçiyor.hayırlı ramazanlar kızlar ben emziriyorum oruç da tutuyorum çok rahat@geviyor evdeyiz eşim de evde o bakıyor biraz ben uyuyorum sonra ben bakıyorum o uyuyor derken yorulmadan vakit geçiyor Allah kabul etsin
Ben de oruç tutuyorum canım eşim de evde sıkıntısız geçiyor çok şükür büyük oğlum biraz zorluyor:))hayırlı ramazanlar kızlar ben emziriyorum oruç da tutuyorum çok rahat@geviyor evdeyiz eşim de evde o bakıyor biraz ben uyuyorum sonra ben bakıyorum o uyuyor derken yorulmadan vakit geçiyor Allah kabul etsin
Kaç kez emziriyorsunuz sütünüz azalıyormuhayırlı ramazanlar kızlar ben emziriyorum oruç da tutuyorum çok rahat@geviyor evdeyiz eşim de evde o bakıyor biraz ben uyuyorum sonra ben bakıyorum o uyuyor derken yorulmadan vakit geçiyor Allah kabul etsin
Artık emzirmek karın doyurmak için değil.zaten yemeklerden yiyor.bizimki istediğinde her an emiyor.sıkıyırum memeleri süt çıkıyor ama miktarı ne kadar bilmiyorum.Kaç kez emziriyorsunuz sütünüz azalıyormu
Ben şuan oruç tutmak için müsait değilim ama tutup tutmamak ta karar veremedim henüz o yüzden sordum halsizlik olur mu çünkü bizim ki çok emiyor el gıda da alıyo ama benim gündüz uyuma gibi bi şansım yok kiArtık emzirmek karın doyurmak için değil.zaten yemeklerden yiyor.bizimki istediğinde her an emiyor.sıkıyırum memeleri süt çıkıyor ama miktarı ne kadar bilmiyorum.
Yemekten sonra emdiğinde göğüsler sızlıyor.
Sarsılıyor gibi oluyorsun.bügün üçüncü günüm biraz daha alıştım.çocuk uyuyunca bende uyuyorum gündüz. Ben eşimden yana şanslıyım.uyanıkken oda bakıyor ben rahat ediyorum.Ben şuan oruç tutmak için müsait değilim ama tutup tutmamak ta karar veremedim henüz o yüzden sordum halsizlik olur mu çünkü bizim ki çok emiyor el gıda da alıyo ama benim gündüz uyuma gibi bi şansım yok ki
Bizimki öyle bişey yapmazSarsılıyor gibi oluyorsun.bügün üçüncü günüm biraz daha alıştım.çocuk uyuyunca bende uyuyorum gündüz. Ben eşimden yana şanslıyım.uyanıkken oda bakıyor ben rahat ediyorum.
canım sabah kalkınca bir emiyor 7 gibi sonra öğlen emiyor uykuya dalmadan ikindi emiyor akşam yatmadan emiyor genelde böyle tabi değişebiliyor genelde uykuya yatmadan emiyor.. Emzirmek çok zorlamıyor uykusuzluk zorlardı çalışıyor olsaydım iş zorlardı ama şöyle yapıyoruz sabah ben bebekle kalkiyorum 7den 9 a kadar felan ilgileniyorum sonra eşim kalkıyor o da bir saat ilgilenip uyutuyor ben de 9dan 12 ye kadar uyuyorum çok iyi geliyor sonrasında yemek yapıyorum eşim çocuklarla oynuyor veya tam tersi eşim home-office çalışıyor ama 4 gün tatildi rahat ettik yarından itibaren bilgisayar başında olacak bu kadar ilgilenemez bakalım nasıl olcakKaç kez emziriyorsunuz sütünüz azalıyormu
Ayyy resmen özendim şöyle bi günün geçse neler vermem sabah 7 de kalkıyoruz kızım emerek uyanır zaten altını değiştiririm yine emer eşim 11 e kadar uyuyo biz kızımla kahvaltı yapıyoruz sahur bulaşıklarını felan hallediyorum sonra yine emer sonra kızımla oynuyoruz 12 ya da 13 e kadar sonra kızımı uyutuyorum emzirerek mesela bgun 1 saat uyudu en fazla 1.5 saat uyur o ara kızıma çorba yada yemek yaparım kendimde bişeyler yer akşam için hazırlanması gerekenleri hazırlarım yine mutfakta geçer vaktim kızım kalkar yine emer sonra çorba içirim zor bela saat 3 yada 4 olur ütü varsa ütü yoksa çamaşır felan illaki bi iş çıkar sonra yine bizimki peşimde emer sonra iftara yemek hazırlarken babası bakar kızıma ama bakmaksa sürekli yatar yattığı yerden komut verir kız sürekli bi yerde yada mutfağa gelir benim yanıma sonra hazırlanan yemekten kızımla birlikte yer iftar sofrasını hazırlarım sonra gelir yine emer bizim kız, oynat altını değiştir felan saat 8.30 olur ,uyuturum emzirerek sonra tekrar mutfağa iftar bulaşığı ve çay koymak için sonra kız kalkar 2 saate yine emzir falan filan çok zor eşim ilk çocuktan koyverdin kendini diyo ama akşama kadar kızım kızım der bakmaya gelince yattığı yerden emir verircanım sabah kalkınca bir emiyor 7 gibi sonra öğlen emiyor uykuya dalmadan ikindi emiyor akşam yatmadan emiyor genelde böyle tabi değişebiliyor genelde uykuya yatmadan emiyor.. Emzirmek çok zorlamıyor uykusuzluk zorlardı çalışıyor olsaydım iş zorlardı ama şöyle yapıyoruz sabah ben bebekle kalkiyorum 7den 9 a kadar felan ilgileniyorum sonra eşim kalkıyor o da bir saat ilgilenip uyutuyor ben de 9dan 12 ye kadar uyuyorum çok iyi geliyor sonrasında yemek yapıyorum eşim çocuklarla oynuyor veya tam tersi eşim home-office çalışıyor ama 4 gün tatildi rahat ettik yarından itibaren bilgisayar başında olacak bu kadar ilgilenemez bakalım nasıl olcak
Bizim düzenle aynı.şuan ben başındayım.bşrzdan kahvaltısını yaptırırım.11.30 ya da 12gibi uyur sonra bende.eşim ilgilenir uyanırcanım sabah kalkınca bir emiyor 7 gibi sonra öğlen emiyor uykuya dalmadan ikindi emiyor akşam yatmadan emiyor genelde böyle tabi değişebiliyor genelde uykuya yatmadan emiyor.. Emzirmek çok zorlamıyor uykusuzluk zorlardı çalışıyor olsaydım iş zorlardı ama şöyle yapıyoruz sabah ben bebekle kalkiyorum 7den 9 a kadar felan ilgileniyorum sonra eşim kalkıyor o da bir saat ilgilenip uyutuyor ben de 9dan 12 ye kadar uyuyorum çok iyi geliyor sonrasında yemek yapıyorum eşim çocuklarla oynuyor veya tam tersi eşim home-office çalışıyor ama 4 gün tatildi rahat ettik yarından itibaren bilgisayar başında olacak bu kadar ilgilenemez bakalım nasıl olcak
öyle şey mu olur gerçekten bu çocuğun sorumluluğu ikinizin eskileri hiç örnek vermesinler eskiden konu-komşu teyze yenge hala babaanne birlikte buyuturmus ya birlikte oturuldugundan ya evler yakınmış çocuklar biraz büyüdüğünde de sokağa zaten ben hatırlıyorum akşam ezanına kadar sokakta oynardık şimdi bırakamazsın sürekli çocukla birebir ilgilenmem gerek e evinde sorumlulukları hele çalışıyorsan bir de iş eee babanın sorumluluğu ne sadece iş bu adelet mi çok kızıyorumAyyy resmen özendim şöyle bi günün geçse neler vermem sabah 7 de kalkıyoruz kızım emerek uyanır zaten altını değiştiririm yine emer eşim 11 e kadar uyuyo biz kızımla kahvaltı yapıyoruz sahur bulaşıklarını felan hallediyorum sonra yine emer sonra kızımla oynuyoruz 12 ya da 13 e kadar sonra kızımı uyutuyorum emzirerek mesela bgun 1 saat uyudu en fazla 1.5 saat uyur o ara kızıma çorba yada yemek yaparım kendimde bişeyler yer akşam için hazırlanması gerekenleri hazırlarım yine mutfakta geçer vaktim kızım kalkar yine emer sonra çorba içirim zor bela saat 3 yada 4 olur ütü varsa ütü yoksa çamaşır felan illaki bi iş çıkar sonra yine bizimki peşimde emer sonra iftara yemek hazırlarken babası bakar kızıma ama bakmaksa sürekli yatar yattığı yerden komut verir kız sürekli bi yerde yada mutfağa gelir benim yanıma sonra hazırlanan yemekten kızımla birlikte yer iftar sofrasını hazırlarım sonra gelir yine emer bizim kız, oynat altını değiştir felan saat 8.30 olur ,uyuturum emzirerek sonra tekrar mutfağa iftar bulaşığı ve çay koymak için sonra kız kalkar 2 saate yine emzir falan filan çok zor eşim ilk çocuktan koyverdin kendini diyo ama akşama kadar kızım kızım der bakmaya gelince yattığı yerden emir verir