2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasilsiniz kilo isini ne yaptınız ben veremiyorum zaten sütüm de az kesilir diye korkuo diyette yapamiyorum
Bende veremiyorum Doğumdan sonraki kilomla kaldım ne alıyorum ne veriyorum sütünüz azsa düşünmeyin bile kiloyu biraz sabredicez

Kızlar göbekleriniz gitti mi ben sezeryan olmustum bebek 3 aylık oldu hala eskisi gibi olmadı hatta sarkiklik var gitmez mi bu hiç 😞

Kızlar göbekleriniz gitti mi ben sezeryan olmustum bebek 3 aylık oldu hala eskisi gibi olmadı hatta sarkiklik var gitmez mi bu hiç 😞
Gider canım dikkat edersen. Benim ilk sezeryandan sonra hic doğum yapmamış gibi olmuştum eski halime dönmüştüm, şimdide dikkat etsem yine olur

Misafir ağırlamaktan bitenler orda mııı...
Ben anneme ve kayinvalideme dedim su gün mevlid yapacagiz bekleriz diyin diye gelmek isteyenlere. Cumartesi günü kendi anne ve baba tarafıma annemin evinde yaptim. Ben uzakta oturuyorum herkes gelemez diye. Yaklasik 55-60 kisiye. Kuzenler vs herkes yardım etti ben elimi sürmeden ikramlar hazirlandi bütün akrabalarim görmüş oldu hemde kızımı, bu haftasonu da kendi evimde kayinvalidemin tarafına yapacağız. Ikramliklari kayinvalidem sipariş verdi bi tek ev silecegim. Ilk baslar bir kac arkadaş geldi o kadar. Sonra eşim askere gitti diye kimse gelmedi ramazan girdi derken dedim bayram sonrası hemen mevlidle herkesi toplayayım. Yaz ayında kendi keyfimize bakalim 😂😂

Günaydın kızlar nasilsiniz kilo isini ne yaptınız ben veremiyorum zaten sütüm de az kesilir diye korkuo diyette yapamiyorum
Canım vermeyi geçtim 4 kilo aldım 3 ayda yemeyince süt olmuyor mecbur yeniyor.doktor 6 ay düşünme yiceksin süt kalitesi için diyor ama ben abur cubur da yiyorum

Merhaba güzel anneler.bir şey soracağım bestlak damla geldi 3 defa 20 şer damla yazıyor.bir şişe suya yarım litreye mi damlatsam yoksa direk kaşıga damlatıp şurup gibi mi içsem yazmıyor bişe
Ben sut arttırdı laktamax ve humana stil tee kulla
Gider canım dikkat edersen. Benim ilk sezeryandan sonra hic doğum yapmamış gibi olmuştum eski halime dönmüştüm, şimdide dikkat etsem yine olur
Mesela canim nasıl dikkat yemeye mi

kızlar nasıl gidiyor bebeklerimizi büyüttük maşallahh çok giremiyoruz eskisi gibi artık
benim gibi 2 çocuklulara sesleniyorum delirmeme ramak kaldı vallahi kızlar çok zor yaa. şuan ikiside uyuyor ve daha yeni oturdum desem inanmazsınız.. kii daha akşam kargaşası var bizim evde 7 den sonra :) tek çocuk hiçmiş asıl maraton 2 çocukla başlıyormuş vallahi

Kızlar bebekleriniz neler yapabiliyor dönmeye falan başladılar mı benim kız dönemiyor daha ellerinide pek uzatıp bişey tuttuğu yok

Kızlar bebekleriniz neler yapabiliyor dönmeye falan başladılar mı benim kız dönemiyor daha ellerinide pek uzatıp bişey tuttuğu yok
Bence daha vakti var cnm stres yapma kardeşimin bebeği 4aya girdiği gün dönmeye başladı elleriyle de ancak tutmaya başladı şuan daha erken bence

X