Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk oğlumda çok terlerdi su gibi olurdu yazın klimayıda zor acarız gibiAynen benimki de öyle coştu bugün çok az uyudu bütün gün kucaktan inmedi
Bizim sıcaklık iyi de ondan dolayı takıldım aslında. Şimdi böyleyse sıcak havada ne yapacağız bilmiyorum
valla ben oldum mu olmadım mi oluyor muyum hic anlamadim bisi dogumdan beri hep lekelenme kanama varMerhaba dun adet oldum. Emzirirken geç olur demişlerdi. Oldunuz mu siz de
Canım selam beni hatırladın mıSelam kızlar tek tek yazamaycam malum iki bebeli olduk hepinize çoook teşekkür ederim allah razı olsun duanızı eksik etmemişsiniz 6 martta doğumum oldu çok şükür rabbime sağlıkla çıktık hastaneden oğluşumda iyi şükür bugün 15 günümüz rabbim hepimize sağlıcakla büyütmeyi nasip eder inş bol bol sütlerimiz olsun bebelerimiz doysun bol su için kızlar birde düzenli beslenin uykunuzuda ihmal etmeyin elinzden geldiğince yeşil soğan tavuklu bulgur çorbası komposto emzirme çayı birde tatlı yiyin ama aşırı değil tatlıyı susayın bol su için diye yediriyolarmış bilginize doktorum bana vitamin verdi onları içiyorum 40 tan sonra kontorle gidecz inş rabbim hepimizi bian önce iyi etsin evlatlarımızın başında olalım inş görümcem geldi kalıyor bizde bu hafta sonu gidecek iyim şükür sizde kimler var
evet bende 3 gün önce olmuştum bitmek üzere.Merhaba dun adet oldum. Emzirirken geç olur demişlerdi. Oldunuz mu siz de
iyi misiniz? merak ettim gorunce umarim geçmiştirMerhaba arkadaslar 10 gunluk bebegimin dunden beri damagi ve dudal cevresi morardi gecmedi. Cok agliyor uyaninca ve altini degistirirken sizdede boyle bi durumla karsilasan var mi acaba
Merhaba dun adet oldum. Emzirirken geç olur demişlerdi. Oldunuz mu siz de
Kizlar oglum beni iyiden iyiye taniyor. Aglarken sadece bana bakiyor beni al uykum var aciktim der gibi. Aglamasindan ne demek istedigini anlar oldum. Cok dadli olmaya basladi.
LKizlar oglum beni iyiden iyiye taniyor. Aglarken sadece bana bakiyor beni al uykum var aciktim der gibi. Aglamasindan ne demek istedigini anlar oldum. Cok dadli olmaya basladi.
Senin adina cok sevindim canim. Bende emzirmeyi bilmiyirum aslinda ama bir sekilde emip doyuyoruzaskbahcem Allah senden razı olsun. Dun Behcet Uz'a gittik. Bu bebegin alerjisi yok bu bebek kolik. Yüzündekiler yenidoğan döküntüsü, kriz sebepleri de gazdan dediler. Emzirme uzmanına yönlendirdiler ve dediğin gibi o kadar ilgililerdi ki. Ben emzirmeyi bilmiyormuşum. Hiç bu kadar uzun emmiyordu daha önce oğlum ve uzun uzun uyumazdı. Dün emdikçe sakinleşti bebeğim ama aglama krizleri 4 aydan önce bitmezmiş.
Bu arada bestlaki öneren arkadaslara da teşekkür ederim. Sanki faydasi oluyor. Sağımda daha cok süt gelmeye başladı cok şükür.
Bende denedim onu. Mama verince eğer mamada doymuyırsa yine meme istiyor. Mamayı az arttırdım memede beş dk zaman geçirmeye başladı. Sadece rahatlamak için.çok uğraştım ama tutmuyor canım emziği
ilave mama veriyorum doysa bile illa memede duracak yoksa ağlıyo hep
askbahcem Allah senden razı olsun. Dun Behcet Uz'a gittik. Bu bebegin alerjisi yok bu bebek kolik. Yüzündekiler yenidoğan döküntüsü, kriz sebepleri de gazdan dediler. Emzirme uzmanına yönlendirdiler ve dediğin gibi o kadar ilgililerdi ki. Ben emzirmeyi bilmiyormuşum. Hiç bu kadar uzun emmiyordu daha önce oğlum ve uzun uzun uyumazdı. Dün emdikçe sakinleşti bebeğim ama aglama krizleri 4 aydan önce bitmezmiş.
Bu arada bestlaki öneren arkadaslara da teşekkür ederim. Sanki faydasi oluyor. Sağımda daha cok süt gelmeye başladı cok şükür.
çok çok sevindim sizin adınıza canım benim.. gün geçtikçe sakinleşecek emin ol.. bu arada bende ikinci çocuk olmasına rağmen bende emzirmeyi bilmiyormuşum.. bizde meme reddide olduğu için benimki hala tam olarak memeye dönmüş değil o yüzden birdaha gidicem oraya nasipse ta ki oğlum memeyi alana dek . hangi ilçedesin bu arada..askbahcem Allah senden razı olsun. Dun Behcet Uz'a gittik. Bu bebegin alerjisi yok bu bebek kolik. Yüzündekiler yenidoğan döküntüsü, kriz sebepleri de gazdan dediler. Emzirme uzmanına yönlendirdiler ve dediğin gibi o kadar ilgililerdi ki. Ben emzirmeyi bilmiyormuşum. Hiç bu kadar uzun emmiyordu daha önce oğlum ve uzun uzun uyumazdı. Dün emdikçe sakinleşti bebeğim ama aglama krizleri 4 aydan önce bitmezmiş.
izmirde misin.. evet behçet uz sosyal pediatri.Emzirme Danışmanlık Behçet uzda mı acaba
Yok değilim ama İzmirliyim sürekli giderim ondan sordumizmirde misin.. evet behçet uz sosyal pediatri.
Mamayı artırınca yemiyo canım hep memede duracak nasıl başa çıkcam bilmiyom ama bunada şükür sağlıklı olsunlardaBende denedim onu. Mama verince eğer mamada doymuyırsa yine meme istiyor. Mamayı az arttırdım memede beş dk zaman geçirmeye başladı. Sadece rahatlamak için.
Evet hemde 25. Gün kanama bitti 43. Gün adet oldumMerhaba dun adet oldum. Emzirirken geç olur demişlerdi. Oldunuz mu siz de
Bende de bir ara öyle bir dönem geçti. Çk gazlı olduğu dönemlerde daha çok oluyor. Çok zordu biliyorum. Gerçi ara ara yine oluyor mesela Pazar günü.Mamayı artırınca yemiyo canım hep memede duracak nasıl başa çıkcam bilmiyom ama bunada şükür sağlıklı olsunlarda