2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım selam beni hatırladın mı

Merhaba dun adet oldum. Emzirirken geç olur demişlerdi. Oldunuz mu siz de

Ben de oldum galiba eminde değilim çok az geliyor ve 1 hafta oldu bile halen devam ediyor

Kizlar oglum beni iyiden iyiye taniyor. Aglarken sadece bana bakiyor beni al uykum var aciktim der gibi. Aglamasindan ne demek istedigini anlar oldum. Cok dadli olmaya basladi.

Ayne benimki de öyle:)

askbahcem Allah senden razı olsun. Dun Behcet Uz'a gittik. Bu bebegin alerjisi yok bu bebek kolik. Yüzündekiler yenidoğan döküntüsü, kriz sebepleri de gazdan dediler. Emzirme uzmanına yönlendirdiler ve dediğin gibi o kadar ilgililerdi ki. Ben emzirmeyi bilmiyormuşum. Hiç bu kadar uzun emmiyordu daha önce oğlum ve uzun uzun uyumazdı. Dün emdikçe sakinleşti bebeğim ama aglama krizleri 4 aydan önce bitmezmiş.

Bu arada bestlaki öneren arkadaslara da teşekkür ederim. Sanki faydasi oluyor. Sağımda daha cok süt gelmeye başladı cok şükür.

Kizlar oglum beni iyiden iyiye taniyor. Aglarken sadece bana bakiyor beni al uykum var aciktim der gibi. Aglamasindan ne demek istedigini anlar oldum. Cok dadli olmaya basladi.
L
Senin adina cok sevindim canim. Bende emzirmeyi bilmiyirum aslinda ama bir sekilde emip doyuyoruz

çok uğraştım ama tutmuyor canım emziği
ilave mama veriyorum doysa bile illa memede duracak yoksa ağlıyo hep
Bende denedim onu. Mama verince eğer mamada doymuyırsa yine meme istiyor. Mamayı az arttırdım memede beş dk zaman geçirmeye başladı. Sadece rahatlamak için.

Emzirme uzmanı hangisi acaba?

çok çok sevindim sizin adınıza canım benim.. gün geçtikçe sakinleşecek emin ol.. bu arada bende ikinci çocuk olmasına rağmen bende emzirmeyi bilmiyormuşum.. bizde meme reddide olduğu için benimki hala tam olarak memeye dönmüş değil o yüzden birdaha gidicem oraya nasipse ta ki oğlum memeyi alana dek . hangi ilçedesin bu arada..

Bende denedim onu. Mama verince eğer mamada doymuyırsa yine meme istiyor. Mamayı az arttırdım memede beş dk zaman geçirmeye başladı. Sadece rahatlamak için.
Mamayı artırınca yemiyo canım hep memede duracak nasıl başa çıkcam bilmiyom ama bunada şükür sağlıklı olsunlarda

Kizlar biliyorum biraz erken olacak ama bu sezeryan göbeği gitmiyor çok üzülüyorum takmayayim sutum etkilenir diyorum ama elde değil
Yıllarca spor yapmış hatta ağır sporlar 48 kilo yu geçmemiş biri olarak alisamiyorum
Esimde çok fit yanında daha kötü oluyorum
Saolsun çok iyisin ele avuca geliyorsun daha hoşuma gidiyor diyor sanırım üzmemek icin

Mamayı artırınca yemiyo canım hep memede duracak nasıl başa çıkcam bilmiyom ama bunada şükür sağlıklı olsunlarda
Bende de bir ara öyle bir dönem geçti. Çk gazlı olduğu dönemlerde daha çok oluyor. Çok zordu biliyorum. Gerçi ara ara yine oluyor mesela Pazar günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…