- 2 Haziran 2012
- 1.352
- 853
antibiyotik kullanimi da yukseltirmis degeri ondan sordum canimhamileyken emr nedeniyle hem damardan hem ağızdan antibiyotik aldim neden sordun ki canım. pazartesi tekrar kan verecekmişiz çarşamba da sonuc gostercez bakalım ne diyecekler
yapan hastaneler var tabiki ama o kişinin vicdanına kalmış..Ya varsa allah korusun aldırma ihtimali olurmu ki
Yok öyle değil ben bebisimi zor bulmuş biri olarak asla aldırmak tercihim değilyapan hastaneler var tabiki ama o kişinin vicdanına kalmış..
neden doğmasın canım sonuçta 1 tane sağlıklı evladın var çok şükür.. zaten hamile kalan arkadaşlarda sezeryanlıydı doktorları biraz zorlanırsın ama sıkıntı olmaz demişti doğum açısından..Yok öyle değil ben bebisimi zor bulmuş biri olarak asla aldırmak tercihim değil
Evimi arabamı satar gene bakarım
Sağlıksız olurmu doktor almalisin dermi
Arkadaslar meme reddi denilen olayda bebek memeye hic yanasmiyormu yoksa memeyi emiyor ama yutmuyor/sıkılıp cabuk birakiyor ve meme bosalmiyor mu? Bizde 2.durum var da biberon yuzundenmi bilemedim
Arkadaşlar emzik kullanan bebeklerde emme hareketi olduğu için farklı bir hormon salgılanıyor,bu hormon da tok hissettiriyor bebekleri. Tok olan bebekde anne memesini emmeye ihtiyaç duymuyor dolayısıyla daha az uyarılan meme daha az süt üretimi mecburen verilen daha çok meme derken bebeğinizi anne sütünden mahrum bırakmış oluyorsunuz. Emmek için sizin memenizden başka alternatif sunmayın bebelere ki sizden vazgeçemesin.
kizlar oğlum 50 günlük sarılık değerleri dusmemis hala az da olsa yüksek ama alp diye bi degeri cok yüksek neden olduğu belli degil inşallah saglikli olur oğlum
Arkadaslar damlanin adini yazar misiniz. Cok sukur biz doyuyoruz.arkadas icin
Emzirme pozisyonunu değiştirmeyi denedin mi? Kucağımda bir süredir dediğin gibi iki çekip ağlıyordu devamlı. Ben yatarak emzirmeye başladım. Hiç bırakmadan doyasıya emiyor. Hafif yan çevirip arkasından yastıkla veya katladığım battaniyesi ile destek veriyorum. Ama uyuyakalmamak lazım tabi. İnternetten değişik pozisyonları izleyip deneyin bakalım. Benim kızım ters beşik pozisyonunu da seviyor. Koltuk altı da güzel ama o şekilde yatırınca memeyi alasıya kadar ağlıyor.
Allah razi olsun cok tesekkur ederim canim. Uzun uzun yazmissin. Humana çayıyla rezeneyi her gun mutlaka iciyorum. Sagim da yapiyorum emzirdikten sonra ama cok az sut çıkıyor. Tavsiyelerini de deneyeceğim. Insallah artar da yeter ogluma.
biri 5 biri 1 di galiba sizinki kaçYaa bizim de sarılık hala gecmedi kaç sizin değer
doktor ne diyo peki neden geçmedi hala merak ediyorumYaa bizim de sarılık hala gecmedi kaç sizin değer
biri 5 biri 1 di galiba sizinki kaç
doktor ne diyo peki neden geçmedi hala merak ediyorum
Kızlar bebeğimden nefes alınca hırıltı geliyor uyuyunca da horlar gibi uyuyor hasta mı acaba neden öyle ses öıkıyır
bizde kan uyusmazligi yok tsh yuksekti o düştü şükür sadece alp yüksek nedenseBizim de 2 hafta önce 7ydi. Biraz daha düşmüştür diye düşünüyorum. Anne sütü sarılığı büyük ihtimalle. Bide kan uyuşmazlığımız var o da tetikliyormuş.
Tahlillerde sarılığı artıran bir şey çıkmadı enzimler tiroid vs normal.
Bizimde ozellikle sabaha karsi ve aksam oluyor. Serum fizyolijik damlatiyorum cok doluysada burun aspiratoruyle temizliyorum.Kızlar bebeğimden nefes alınca hırıltı geliyor uyuyunca da horlar gibi uyuyor hasta mı acaba neden öyle ses öıkıyır