2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öyle olan çok insan var canım dur hemen üzülme.. doktor ne dedi hayatını nasıl etkileyecekmiş.. yada biraz daha büyüsün birdaha ultrasona girsin inşallah vardırda görünmemiştir.. ama yoksada hemen kötüyü aklına getirme ..
Doktor bu şekilde ömür boyu yaşanabilir bir sıkıntı olmaz diyor sadece biraz dikkat gerekiyor

Allahım bende gebelikten çok korkanlardanım daha açılış yapmadık 45 gün olmasına rağmen.. Allaha şükür 2 oğlum oldu Allahım onlara ömür versin önümüzdeki 6-7 seneyi boş geçmek istiyorum ama şu korunma işi çok canımı sıkıyor..

Allahım bende gebelikten çok korkanlardanım daha açılış yapmadık 45 gün olmasına rağmen.. Allaha şükür 2 oğlum oldu Allahım onlara ömür versin önümüzdeki 6-7 seneyi boş geçmek istiyorum ama şu korunma işi çok canımı sıkıyor..
Aynen benimde canımı sıkıyor ya çok zormuş korunmak günleri de kestiremiyorum ne zaman yumurtlama ne zaman adet olucam iyice karıştı

zaten danışmana gidersen kesinlikle biberon yasak canım onlar fincanla içirmeyi öğretiyorlar ama ben beceremedim çay bardağıyla içirmeye çalışıyorum öğrenene kadar döke saça artık.. orda bir çift vardı ikizlerin sütü yetmediği için bizim gibi danışmana gelmişlerdi.. babası o kadar güzel içiriyordu ki prematüre bebeklerine şaştım kaldım vallahi.. demekki içebiliyorlar..
Masallah onlara. Ben kolaya kaciriyorum galiba. Mama da veriyorum diye hemen biberona sarildim. Ben de azaltayim en iyisi. Yoksa sütüm artmayacak.

kizlar oğlum 50 günlük sarılık değerleri dusmemis hala az da olsa yüksek ama alp diye bi degeri cok yüksek neden olduğu belli degil inşallah saglikli olur oğlum

Aynen benimde canımı sıkıyor ya çok zormuş korunmak günleri de kestiremiyorum ne zaman yumurtlama ne zaman adet olucam iyice karıştı
emzirme boyunca düzensiz olacak malesef hep aklımızda acabalarla bakalım kaç kez korkcaz.. biz elimizden geleni yapalımda korunma olarak gerisi takdiri ilahi :)

Benimde şüphelerim var ben istiyorum ama tövbe estafullah minigim 2 aylıkken degildegil

Arkadaslar meme reddi denilen olayda bebek memeye hic yanasmiyormu yoksa memeyi emiyor ama yutmuyor/sıkılıp cabuk birakiyor ve meme bosalmiyor mu? Bizde 2.durum var da biberon yuzundenmi bilemedim

Arkadaslar meme reddi denilen olayda bebek memeye hic yanasmiyormu yoksa memeyi emiyor ama yutmuyor/sıkılıp cabuk birakiyor ve meme bosalmiyor mu? Bizde 2.durum var da biberon yuzundenmi bilemedim
önce sıkılıp bırakıyor ağzında geveliyor sonra hiç almıyor canım.. hatta uyurken bile almıyor bir süre sonra her iki oğlumdada yaşadım bu durumu.. şuan memeye döndürme çabasındayım ve yine biberon yüzünden ilk oğlumda akıllanmamışım demekki bu mereti yine kullandım ve sonuç memeyi reddeden bir bebek

Kızlar herkesese iyi akşamlar 40 gün olmuş foruma girmeyeli.ben emziricem diye direttim sezaryen doğum bu arada sütüm de geldi mama vermedim çiş kaka yapıyor bir de emiyordu.çıkacağımız gün 400 gr kaybetti diye tahlil yapıldı sıvı kaybı diye küveze aldılar hastanede yattım kalktım resmen 2 gün o kadar kötü ki Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.serviste yatarken nasıl ilgiliyse hemşirelerim bebek yoğun bakımdaki hemşireler bir o kadar kötüydü.36 yıldır kimseye çekmediğim eyvallahı onlara çektim psikolojim bozuldu.dikişlerimmiş lohusaymışım hiçbişey görmedi gözüm yavrunu 3 saatte bir görmek başkalarının emirleriyle hareket etmek çok kötü bişey Rabbim kimseye yaşatmasın bende tramva oluşturdu.yoğun bakımda mamaya başladılar eve çıkınca da devam ettik günde 1-2 ye düşürdüm 1 aylık aşısında ebe kilo alımı fazla olmuş dedi mamayı bıraktık ama oğlum sürekli emmek istiyor kucak istiyor hastaneden çıkınca kucağımdan bırakamadım haliyle iş güç kalıyor :) 40 ımız dün çıktı çok şükür.35 gün kanamam sürdü 36. Gün adet oldum bitmek üzere eşimle hala kankayız :) bende hamile kalmaktan korkuyorum ki ilk doğumdan sonra başıma geldi ama 10 haftalıklen kalp atışları durdu kürtaj oldum.neyse uzun yazdım herkes bebeğini güle güle büyütsün sağlıkla.

X