2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar yuzumuzdeki sivilceler gecmeye basladi ama bu sefer se bogaz altinda ve boynunda var.
Artik bana tepki.veriyor. tatli tatli gülüyor. Ses cikarmak istiyor ama daha basaramiyor. Cok sirin olmaya basladi.
Aynen ya bazen konuşuyor gibi geliyor değişik kelimeler çıkarıyor gülüyor her şeyin farkında gibi

Kizlar yuzumuzdeki sivilceler gecmeye basladi ama bu sefer se bogaz altinda ve boynunda var.
Artik bana tepki.veriyor. tatli tatli gülüyor. Ses cikarmak istiyor ama daha basaramiyor. Cok sirin olmaya basladi.

Aynen bizimki de :) sivilceler gecse de yine cıkıyor ertesi günü bizim

Günaydın kızlar ben delirmek üzereyim bebeğim hiç uyumuyor sadece geceleri 3 saat okadar sürekli memede bıraktığım an ağlıyor benden başkasında durmuyor artık uykusuzluktan mahvoldum büyük oğlumla hiç ilgilenmiyorum ve vicdanım hiç rahat değil en çok ona üzülüyorum

Günaydın kızlar ben delirmek üzereyim bebeğim hiç uyumuyor sadece geceleri 3 saat okadar sürekli memede bıraktığım an ağlıyor benden başkasında durmuyor artık uykusuzluktan mahvoldum büyük oğlumla hiç ilgilenmiyorum ve vicdanım hiç rahat değil en çok ona üzülüyorum
Emzik vermeyi dusundun mu. Belki seni rahatlatir.

doymuyor olabilir mi

bizimkide bi cirlamalar bi gulmelr kendince bi hareketler eliyle oynayıp eline gulmeler konusmaya calisiyor inga diye agliyor anneee gibi bi sey cikarmalar ama bu ara bi yandan da aksamlari huysuz aglamaya calisiyor :)

Kızlar bebeği terleyen var mı ya? Bizim giyindiğimiz gibi giydiriyorum. Kat kat falan değil. Kalın battaniye falan da örtmüyorum. Oda 23 24 derece kombi kapalıyken de. Daha düşük olmuyor malesef. Doktora sorcam ama daha var gitmemize. Özellikle emerken ter içinde kalıyor

Kızlar bebeği terleyen var mı ya? Bizim giyindiğimiz gibi giydiriyorum. Kat kat falan değil. Kalın battaniye falan da örtmüyorum. Oda 23 24 derece kombi kapalıyken de. Daha düşük olmuyor malesef. Doktora sorcam ama daha var gitmemize. Özellikle emerken ter içinde kalıyor
bizimkide enseden terliyor uyurken emerken falan.. bizim evde gündüz çok güneş aldığı için çok sıcak malesef.. havalar ısınıyo artık gerçi bu hafta düşecek sıcaklar ama normal bence..

bizimkide sürekli kucakta bu aralar bence atak geçiriyorlar seninki memede rahat ediyo demekki... yapacak bişey yok canım sabredeceğiz..

Aynen benimki de öyle coştu bugün çok az uyudu bütün gün kucaktan inmedi

bizimkide enseden terliyor uyurken emerken falan.. bizim evde gündüz çok güneş aldığı için çok sıcak malesef.. havalar ısınıyo artık gerçi bu hafta düşecek sıcaklar ama normal bence..

Bizim sıcaklık iyi de ondan dolayı takıldım aslında. Şimdi böyleyse sıcak havada ne yapacağız bilmiyorum

kızlar aranızda göğüs ucu gömülü olan varmı.
benim maalesef öyle bu şekilde olup sonradan çıkarmı, sanki şimdiden içinde beyaz birikintiler var .kurumuş süt gibi
sizlerden de geliyormu bu şekilde

Merhaba benim de sizin gibi yani normalde göğüs ucum içe dönüktü elimle sıkınca çıkıyor sadece. Benim de uçlarınsa katı beyaz şeyler var. Acaba doğumda ne yaptınız o uçtaki beyazlıklar ne oldu temizlediniz mi emzirme de sıkıntı yaşadınız mı?

Merhaba dun adet oldum. Emzirirken geç olur demişlerdi. Oldunuz mu siz de

X