- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
bizde kan uyusmazligi yok tsh yuksekti o düştü şükür sadece alp yüksek nedense
Bizim de hafif yüksekti tsh bi ara düştü Allahtan
Alp neymiş acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde kan uyusmazligi yok tsh yuksekti o düştü şükür sadece alp yüksek nedense
alkalen fosfataz karacigerle ilgili bi değerBizim de hafif yüksekti tsh bi ara düştü Allahtan
Alp neymiş acaba
Aynen ya bazen konuşuyor gibi geliyor değişik kelimeler çıkarıyor gülüyor her şeyin farkında gibiKizlar yuzumuzdeki sivilceler gecmeye basladi ama bu sefer se bogaz altinda ve boynunda var.
Artik bana tepki.veriyor. tatli tatli gülüyor. Ses cikarmak istiyor ama daha basaramiyor. Cok sirin olmaya basladi.
Kizlar yuzumuzdeki sivilceler gecmeye basladi ama bu sefer se bogaz altinda ve boynunda var.
Artik bana tepki.veriyor. tatli tatli gülüyor. Ses cikarmak istiyor ama daha basaramiyor. Cok sirin olmaya basladi.
Emzik vermeyi dusundun mu. Belki seni rahatlatir.Günaydın kızlar ben delirmek üzereyim bebeğim hiç uyumuyor sadece geceleri 3 saat okadar sürekli memede bıraktığım an ağlıyor benden başkasında durmuyor artık uykusuzluktan mahvoldum büyük oğlumla hiç ilgilenmiyorum ve vicdanım hiç rahat değil en çok ona üzülüyorum
doymuyor olabilir miGünaydın kızlar ben delirmek üzereyim bebeğim hiç uyumuyor sadece geceleri 3 saat okadar sürekli memede bıraktığım an ağlıyor benden başkasında durmuyor artık uykusuzluktan mahvoldum büyük oğlumla hiç ilgilenmiyorum ve vicdanım hiç rahat değil en çok ona üzülüyorum
bizimkide bi cirlamalar bi gulmelr kendince bi hareketler eliyle oynayıp eline gulmeler konusmaya calisiyor inga diye agliyor anneee gibi bi sey cikarmalar ama bu ara bi yandan da aksamlari huysuz aglamaya calisiyor :)Kizlar yuzumuzdeki sivilceler gecmeye basladi ama bu sefer se bogaz altinda ve boynunda var.
bence ya sutun oraya aktigindan degdiginden ya da sıcaktan :)Kizlar yuzumuzdeki sivilceler gecmeye basladi ama bu sefer se bogaz altinda ve boynunda var.
çok uğraştım ama tutmuyor canım emziğiEmzik vermeyi dusundun mu. Belki seni rahatlatir.
ilave mama veriyorum doysa bile illa memede duracak yoksa ağlıyo hepdoymuyor olabilir mi
bizimkide sürekli kucakta bu aralar bence atak geçiriyorlar seninki memede rahat ediyo demekki... yapacak bişey yok canım sabredeceğiz..çok uğraştım ama tutmuyor canım emziği
ilave mama veriyorum doysa bile illa memede duracak yoksa ağlıyo hep
bizimkide enseden terliyor uyurken emerken falan.. bizim evde gündüz çok güneş aldığı için çok sıcak malesef.. havalar ısınıyo artık gerçi bu hafta düşecek sıcaklar ama normal bence..Kızlar bebeği terleyen var mı ya? Bizim giyindiğimiz gibi giydiriyorum. Kat kat falan değil. Kalın battaniye falan da örtmüyorum. Oda 23 24 derece kombi kapalıyken de. Daha düşük olmuyor malesef. Doktora sorcam ama daha var gitmemize. Özellikle emerken ter içinde kalıyor
Ben sabrederim ama büyük oğlumu çok boşluyomusum gibi geliyor inşallah çabuk geçer bu dönembizimkide sürekli kucakta bu aralar bence atak geçiriyorlar seninki memede rahat ediyo demekki... yapacak bişey yok canım sabredeceğiz..
bizimkide sürekli kucakta bu aralar bence atak geçiriyorlar seninki memede rahat ediyo demekki... yapacak bişey yok canım sabredeceğiz..
bizimkide enseden terliyor uyurken emerken falan.. bizim evde gündüz çok güneş aldığı için çok sıcak malesef.. havalar ısınıyo artık gerçi bu hafta düşecek sıcaklar ama normal bence..
kızlar aranızda göğüs ucu gömülü olan varmı.
benim maalesef öyle bu şekilde olup sonradan çıkarmı, sanki şimdiden içinde beyaz birikintiler var .kurumuş süt gibi
sizlerden de geliyormu bu şekilde
Ben 1 hafta oldu. Daha bitmedi az az geliyor. Yogun bir sekilde olurum diyordum ama. Az az.Merhaba dun adet oldum. Emzirirken geç olur demişlerdi. Oldunuz mu siz de