2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ama sagmazsan da meme kalir ve zamanla kendini bsna fazla sute ihtiuac yok deyip azaltmaya baslar. ilk çocuğumda yasadigimdan bu durumuj ben sağıyorum gunde 1 kez eger icmezse cunku diger emmeye kadar 6 saat durur yoksa bence doğru degil 6 saat emmeden ya da sagmadan memenin durması.

Gunaydin kizlar. Yumusak memeyi gercekten oglum daha iyi emiyor. Yersem sut var yemezsem sut yok. Cok acikiyorum.tatli yiyorum sanki ben yememisim gibi.
Kizlar benim oglanin gunduz uykulari yok gibi yarim saati gecmiyor buzumle oturuyor kucakta bakıp duruyor.

Ben de bugünlerde yetip yetmediğine emin değilim nasış anlıyorsunuz yetmediğini? Kendini sık sık geri çekip ağlayıp tekrar devam ediyor ama gaz sancısı da cok fazla ayırt edemedim

Emzirme pozisyonunu değiştirmeyi denedin mi? Kucağımda bir süredir dediğin gibi iki çekip ağlıyordu devamlı. Ben yatarak emzirmeye başladım. Hiç bırakmadan doyasıya emiyor. Hafif yan çevirip arkasından yastıkla veya katladığım battaniyesi ile destek veriyorum. Ama uyuyakalmamak lazım tabi. İnternetten değişik pozisyonları izleyip deneyin bakalım. Benim kızım ters beşik pozisyonunu da seviyor. Koltuk altı da güzel ama o şekilde yatırınca memeyi alasıya kadar ağlıyor.

Dışarıya çıkmıyor musunuz temiz hava iyi geliyor bizimki 2-3 saat uyuyor bebek arabasında

Kızlar ya bu mesane sarkması dedikleri nasıl bişi bugün elime bir şey geldi aşağıya bir şey sarkmış gibi mesane mi acaba doktora gitmeli miyim geçici bir şey mi

Kızlar ya bu mesane sarkması dedikleri nasıl bişi bugün elime bir şey geldi aşağıya bir şey sarkmış gibi mesane mi acaba doktora gitmeli miyim geçici bir şey mi
Canim benim mesanemi yoksa bagirsak sarkmasi mi benim de aynib sorunum oldu. Benim ki bagirsak sarılması is malesef toparlanmazmis. Kosa kosa doktoruma gittim bu ne diye. Neyse ki senin 1.derece hafif sarkma dedi asiri ikinmadan dolayi olmus.dogumda.cok rahatsiz olursan ilerde ameliyat dedi.

cok teşekkür ederim canim verdiğin bilgiler icin. Behcet uz'un cok iyi oldugunu biliyorum. Yegenimin tedavisi de orada olmuştu 4 sene önce. Cok ilgililerdi. 3 senedir Izmir'den uzağız gorevimiz nedeniyle ama burada imkanlarimiz cok kısıtlı. Biraz kapana kısılmış gibi hissetmeye başladım. Ondan oglumu da alip gelmeyi koydum kafama. Cok cok teşekkür ederim sana. Allah sifa versin evlatlarimiza.

Allah razi olsun cok tesekkur ederim canim. Uzun uzun yazmissin. Humana çayıyla rezeneyi her gun mutlaka iciyorum. Sagim da yapiyorum emzirdikten sonra ama cok az sut çıkıyor. Tavsiyelerini de deneyeceğim. Insallah artar da yeter ogluma.

rica ederim ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu.. Allah korusun onları kuzucuklarımız onlar bizim..

bu arada emzirmeden sonra sağmayı danışman banada söylemişti miktar 10 güne artacak ilk zamanlar artmazsa moral bozma sakın demişti.. sağdığın sütüde fincanla içir demişti sen nasıl içirirsen artık canım ama 10 güne kalmaz artar inşallah sütün.

Amin inşallah canım. Ben biberonla veriyordum ama biberondan uzaklasayım en iyisi.

Acaba benimde mi bağırsak ya.. Doğumdan önceki halimi özledim valla hala ağrım acım var

Amin inşallah canım. Ben biberonla veriyordum ama biberondan uzaklasayım en iyisi.
zaten danışmana gidersen kesinlikle biberon yasak canım onlar fincanla içirmeyi öğretiyorlar ama ben beceremedim çay bardağıyla içirmeye çalışıyorum öğrenene kadar döke saça artık.. orda bir çift vardı ikizlerin sütü yetmediği için bizim gibi danışmana gelmişlerdi.. babası o kadar güzel içiriyordu ki prematüre bebeklerine şaştım kaldım vallahi.. demekki içebiliyorlar..

Bugün bebeğim ultrasona girdi böbreği için sağ böbreği hala görünmüyor galiba kesin yok artık çok üzülüyorum ne olacak böyle

Bugün bebeğim ultrasona girdi böbreği için sağ böbreği hala görünmüyor galiba kesin yok artık çok üzülüyorum ne olacak böyle
öyle olan çok insan var canım dur hemen üzülme.. doktor ne dedi hayatını nasıl etkileyecekmiş.. yada biraz daha büyüsün birdaha ultrasona girsin inşallah vardırda görünmemiştir.. ama yoksada hemen kötüyü aklına getirme ..

peki aciklama olarak ne diyorlar canim
Önceden hep soru işaretiydi göremiyoruz diyorlardı ama bugün kesin gibi konuştu. Diğer böbreği sağlıklı çok şükür herhangi bir sıkıntısı yok idrar tahlili vericez sık sık idrar yolu iltihabına karşı dikkatli olmalıymışız böbreğinin sağlıklı kalması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…