- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
Doktor bu şekilde ömür boyu yaşanabilir bir sıkıntı olmaz diyor sadece biraz dikkat gerekiyoröyle olan çok insan var canım dur hemen üzülme.. doktor ne dedi hayatını nasıl etkileyecekmiş.. yada biraz daha büyüsün birdaha ultrasona girsin inşallah vardırda görünmemiştir.. ama yoksada hemen kötüyü aklına getirme ..
Valla döngüm başladıysa bugün yarın adet olmam lazım bakalım bekliyoruzCanim senin hamilelik şüphen ne oldu
Valla ne diyelim hayirlisi ama bize de yazValla döngüm başladıysa bugün yarın adet olmam lazım bakalım bekliyoruz
bak sıkıntı olmaz çok şükür.. evlat denince akan sular durur biliyorum senin endişeni ama inşallah sıkıntısız bir ömrü olur yavrunun..Doktor bu şekilde ömür boyu yaşanabilir bir sıkıntı olmaz diyor sadece biraz dikkat gerekiyor
İnşllh Allah razı olsun kafamda hep yavrum var hayatım bambaşka oldu çok tuhafbak sıkıntı olmaz çok şükür.. evlat denince akan sular durur biliyorum senin endişeni ama inşallah sıkıntısız bir ömrü olur yavrunun..
Aynen benimde canımı sıkıyor ya çok zormuş korunmak günleri de kestiremiyorum ne zaman yumurtlama ne zaman adet olucam iyice karıştıAllahım bende gebelikten çok korkanlardanım daha açılış yapmadık 45 gün olmasına rağmen.. Allaha şükür 2 oğlum oldu Allahım onlara ömür versin önümüzdeki 6-7 seneyi boş geçmek istiyorum ama şu korunma işi çok canımı sıkıyor..
Masallah onlara. Ben kolaya kaciriyorum galiba. Mama da veriyorum diye hemen biberona sarildim. Ben de azaltayim en iyisi. Yoksa sütüm artmayacak.zaten danışmana gidersen kesinlikle biberon yasak canım onlar fincanla içirmeyi öğretiyorlar ama ben beceremedim çay bardağıyla içirmeye çalışıyorum öğrenene kadar döke saça artık.. orda bir çift vardı ikizlerin sütü yetmediği için bizim gibi danışmana gelmişlerdi.. babası o kadar güzel içiriyordu ki prematüre bebeklerine şaştım kaldım vallahi.. demekki içebiliyorlar..
allah sağlık versin canim insallah oğlun için bi sorun oluşturmaz tek bobrekli mi dogustan cok ilginc allah yardimciniz olsunBugün bebeğim ultrasona girdi böbreği için sağ böbreği hala görünmüyor galiba kesin yok artıkçok üzülüyorum ne olacak böyle
emzirme boyunca düzensiz olacak malesef hep aklımızda acabalarla bakalım kaç kez korkcaz.. biz elimizden geleni yapalımda korunma olarak gerisi takdiri ilahi :)Aynen benimde canımı sıkıyor ya çok zormuş korunmak günleri de kestiremiyorum ne zaman yumurtlama ne zaman adet olucam iyice karıştı
Canım çok çok geçmiş olsun. Üzülme bak diğeri sağlıklıysa sorun olmayacak. Allah birbirinize bağışlasınBugün bebeğim ultrasona girdi böbreği için sağ böbreği hala görünmüyor galiba kesin yok artıkçok üzülüyorum ne olacak böyle
Benimde şüphelerim var ben istiyorum ama tövbe estafullah minigim 2 aylıkken degildegilAllahım bende gebelikten çok korkanlardanım daha açılış yapmadık 45 gün olmasına rağmen.. Allaha şükür 2 oğlum oldu Allahım onlara ömür versin önümüzdeki 6-7 seneyi boş geçmek istiyorum ama şu korunma işi çok canımı sıkıyor..
antibiyotik kullandin mi sen doguma yakin ya da dogumdan sonra? nr zaman belli olacak canimkizlar oğlum 50 günlük sarılık değerleri dusmemis hala az da olsa yüksek ama alp diye bi degeri cok yüksek neden olduğu belli degil inşallah saglikli olur oğlum
ay aman dikkatli olalım.. 2016 nisan annelerindenim ben ayrıca orda 3 arkadaşımız ilk ay gebe kalmıştı hatta birisi aldırmıştı Allah düşürmesin o durumlara..Benimde şüphelerim var ben istiyorum ama tövbe estafullah minigim 2 aylıkken degildegil
hamileyken emr nedeniyle hem damardan hem ağızdan antibiyotik aldim neden sordun ki canım. pazartesi tekrar kan verecekmişiz çarşamba da sonuc gostercez bakalım ne diyeceklerantibiyotik kullandin mi sen doguma yakin ya da dogumdan sonra? nr zaman belli olacak canim
önce sıkılıp bırakıyor ağzında geveliyor sonra hiç almıyor canım.. hatta uyurken bile almıyor bir süre sonra her iki oğlumdada yaşadım bu durumu.. şuan memeye döndürme çabasındayım ve yine biberon yüzünden ilk oğlumda akıllanmamışım demekki bu mereti yine kullandım ve sonuç memeyi reddeden bir bebekArkadaslar meme reddi denilen olayda bebek memeye hic yanasmiyormu yoksa memeyi emiyor ama yutmuyor/sıkılıp cabuk birakiyor ve meme bosalmiyor mu? Bizde 2.durum var da biberon yuzundenmi bilemedim
Ya varsa allah korusun aldırma ihtimali olurmu kiay aman dikkatli olalım.. 2016 nisan annelerindenim ben ayrıca orda 3 arkadaşımız ilk ay gebe kalmıştı hatta birisi aldırmıştı Allah düşürmesin o durumlara..