2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi günler kızlar biraz özel olacak ama bir şey sormak istiyorum nasıl korunuyorsunuz. Biz evelnwdikten sonra 3 yıl hiç korunmadık, zor hamile kaldım yani o yüzden en etkili nasıl korunmak lazım hiç bilmiyorum tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum şuan. Bir de benden çok az bi kanama geldi az önce acaba yerleşme midir diye aklım gidiyor.
Olabilir mi ya daha 2 ay olmadan hamile kalabilirmisin ki

İyi günler kızlar biraz özel olacak ama bir şey sormak istiyorum nasıl korunuyorsunuz. Biz evelnwdikten sonra 3 yıl hiç korunmadık, zor hamile kaldım yani o yüzden en etkili nasıl korunmak lazım hiç bilmiyorum tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum şuan. Bir de benden çok az bi kanama geldi az önce acaba yerleşme midir diye aklım gidiyor.
korunmasız mı oldu yani eğer öyleyse zaten hemen hamile kalırsın.. ben ilk oğlumda emzirdiğim dönem spiralle korundum.. emzirme bitince hap kullandım. bundada aynı yöntemi denerim.. spirali 6 ayda bir kontrol ettirirsen sorun olmaz..

bizim 40 mız c.tesi günü çıkacak eşim göz kırpıyor arada ama 1 hafta daha uzatacağız mecbur çünkü dikişlerimde çok az iyileşmemiş biyer var iyice iyileşmesi gerek.. aman bana göre hava hoş bunca uykusuzluğa yorgunluğa bide onla uğraşamam zaten.. ikinci kez normal doğum yapan var mı

korunmasız mı oldu yani eğer öyleyse zaten hemen hamile kalırsın.. ben ilk oğlumda emzirdiğim dönem spiralle korundum.. emzirme bitince hap kullandım. bundada aynı yöntemi denerim.. spirali 6 ayda bir kontrol ettirirsen sorun olmaz..
geri çekilme yöntemiyle korunduk ama ne kadar korur bilemem

bizim 40 mız c.tesi günü çıkacak eşim göz kırpıyor arada ama 1 hafta daha uzatacağız mecbur çünkü dikişlerimde çok az iyileşmemiş biyer var iyice iyileşmesi gerek.. aman bana göre hava hoş bunca uykusuzluğa yorgunluğa bide onla uğraşamam zaten.. ikinci kez normal doğum yapan var mı

Benim ikisi de normal cnm ikinciyi direk suni sancı ile yaptim
Eger sezeryan la hemen hamile kalınırsa dikisle r sorun olurmu acaba
Ben hemen yapsam mi beraber buyirler
Ne zaman basliyim

Sütün kesilmemesi için ve rahmin kendini toplaması için beklemelisin

geri çekilme yöntemiyle korunduk ama ne kadar korur bilemem

Ben de o yolla korunuyordum ilk gebeligimden 4 yil sonra hamile kaldim nasil oldu anlamadim

dikişlerinede zarar sende çok zorlanırsın söylim.. oğlum 3 yaşında neler çekiyorum vallahi hele birde yardımcın yoksa..
Benimkide 3 yasinda, anami aglatiyor, bebek zor bi bebek, buyuk ondan beter... bu kadar gozleri acilmadan kardes yapsaydik keske. Kresler cok pahali, suan icin oyle bi gucum yok, ama belediyelerin kresleri varmis onlari arastiriyorum, gondermek istiyorum evden yoksa birbirimize zarar vericez :KK43:

spirali hormonlu mu kullandin o süt azaltiyo diyolar doğru mu ve ara kanama yaşadın mı bende spiral düşünüyorum ama kanama olursa diye korkuyorum

X