• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

spirali hormonlu mu kullandin o süt azaltiyo diyolar doğru mu ve ara kanama yaşadın mı bende spiral düşünüyorum ama kanama olursa diye korkuyorum
haYır hormonsuz kullandım sütüme etki etmedi.. ama evet kanama çok yaptı en son kansızlıktan çıkarttırdım.. yine aynısı olacak biliyorum ama emzirme bitene kadar idare ederim artık çünkü diğerleri bana uymuyor.

annemherseyim annemherseyim gittiniz mi canım doktora
Şimdi geldik. İnek sütü alerjisi değil dedi. Böbreklerde kum var o yapar sancı dedi. O yolladığım döküntüler cilt çok kuru omdan dedi. İnek sütü alerjisi kakada kan gözükür dedi. Kilo alını yavaşlar dedi. Tüm doktorlar bayılıyor inek sütü alerjisi diye yaftalamaya dedi.

haYır hormonsuz kullandım sütüme etki etmedi.. ama evet kanama çok yaptı en son kansızlıktan çıkarttırdım.. yine aynısı olacak biliyorum ama emzirme bitene kadar idare ederim artık çünkü diğerleri bana uymuyor.
zaten iğnelerde cok kanama yapıyomuş hapta az da olsa süte geciyomus zaten o da ara kanama yapıyomuş bu kadar kadın nasil korunuyo bilmiyorum :110:

Şimdi geldik. İnek sütü alerjisi değil dedi. Böbreklerde kum var o yapar sancı dedi. O yolladığım döküntüler cilt çok kuru omdan dedi. İnek sütü alerjisi kakada kan gözükür dedi. Kilo alını yavaşlar dedi. Tüm doktorlar bayılıyor inek sütü alerjisi diye yaftalamaya dedi.
sizdeki döküntüler azdı zaten ama sen yinede belirtilere dikkat et kakayada dikkat et tabi. bizim yanaklar kıpkırmızı malesef.. geçmiş olsun böbreğindeki kum ne olacakmış peki büyüdükçe geçer mi yoksa bir tedavisi olacak mı..

zaten iğnelerde cok kanama yapıyomuş hapta az da olsa süte geciyomus zaten o da ara kanama yapıyomuş bu kadar kadın nasil korunuyo bilmiyorum :110:
aman şeytan diyo sal çayıra gitsin suriyeliler gibi senede 1 çocuk yap ama bünye kaldırmıyo tabi :))
yapacak bişey yok öyle böyle korunacağız artık.. annem bana çok kızıyor sakın olaki bana hamileyim anne deme diyor sanki kendisi bakıyo çocuklara 10 gün baktı lohusalığımda bana büyük oğlum biraz yaramaz kadın koşarak uzaklaştı evden sakın bidaha çocuk yapma diyo şimdi :D
bilse ki kızı 3. yüde getirecek 5-6 sene sonra evlatlıktan reddeder beni :D

benim 2.sezeryanim doğum sırasında da cok zorlandım doğum sonrası da sancıdan nefesim kesiliyodu 2 gün hiç uyuyamadım.3. sezeryan çok daha zor oluyormuş. çok şükür atlattık geçti o günler
Şükür canım ben spinal oldum 1 hafta baş agrısından öldüm .geçmicek sandım çok zordu..ama Allah bi kolaylığını veriyor

Ya geceleri9 gibi yatıyordu benim oğlum 4/5 saat aralıksız uyuyordu ve tek bir kere kalkıyordunuz taa 5.30a kadar. İki gecedir iki defa kalkıyor ve o 4:5 saatlik uykusu yok artık büyük ihtimalle bugünde 4 gibi güne başlayacağız. Geri düzelir mi gece uykusu

Tatlım o bir korunma yöntemi değil eger istemiyorsan sağlam bir korunma yöntemi bulmalısın.o şekilde çok hamile kalan var.
Tabi istemiyorum ama başka bir yol nasıl bulucam onu bilmiyorum en iyisi hiç yapmamak :) ilişkiden bir gün sonra üstüne görmüş olamam dimi kahverengi akıntım var çok korkutuyor((

aman şeytan diyo sal çayıra gitsin suriyeliler gibi senede 1 çocuk yap ama bünye kaldırmıyo tabi :))
yapacak bişey yok öyle böyle korunacağız artık.. annem bana çok kızıyor sakın olaki bana hamileyim anne deme diyor sanki kendisi bakıyo çocuklara 10 gün baktı lohusalığımda bana büyük oğlum biraz yaramaz kadın koşarak uzaklaştı evden sakın bidaha çocuk yapma diyo şimdi :KK70:
bilse ki kızı 3. yüde getirecek 5-6 sene sonra evlatlıktan reddeder beni :KK70:
benim annemde aynı baska yapma diyo yanimda hiç kalan olmadi ama benim hamileliklerim yüksek riskli gebelik oluyo o yüzden bende istemiyorum allah evlatlarima ömür versin 2tane yeter

Gunaydin kizlar gecmisi okudum da herkeste ayni sikayet bende de ayni yuzumuzde kirmizi noktalar acaba neye alerjisi var.sut olmadigi kesin.bugun yumurta yemicem bakalim azalacak mi?
Gece uykumuz düzeleceğine daha kotuye gidiyor. Ben pert. Bir saattir ayaktayiz simdiden.

Haa kizlar sali gunu kalabalik misafirim vardi yemekli neyse isten gucten ben pek birsey yiyemedim kosturmaktan. Ve sutum otomatikmen azaldi. Dun de aksama kadar inek gibi kendimi besledim ancak gece sutum toparlandi. Yani yemezsem sutum olmuyor. Bunun ustune geliyor kilolar:eek:

Gunaydin kizlar gecmisi okudum da herkeste ayni sikayet bende de ayni yuzumuzde kirmizi noktalar acaba neye alerjisi var.sut olmadigi kesin.bugun yumurta yemicem bakalim azalacak mi?
Gece uykumuz düzeleceğine daha kotuye gidiyor. Ben pert. Bir saattir ayaktayiz simdiden.
İki gündür bizimkide berbat sabah 4ten beri ayaktayım

kizlar inek sütü alerjisi olan bebeklerde dışkıda kan ne kadar olur bizim nokta kadar belli belirsiz oldu ama kesin alerjik demek mi bu 5 gun sonra doktora gidicez :(

Tabi istemiyorum ama başka bir yol nasıl bulucam onu bilmiyorum en iyisi hiç yapmamak :) ilişkiden bir gün sonra üstüne görmüş olamam dimi kahverengi akıntım var çok korkutuyor((
hic yapmamak olur mu canim birbirinizden sogursunuz evliligin iyi gitmesi de önemli cocuklara odaklanip eşini unutma bence

Kırmızı döküntüsü olan anneler 3 gun önce internette biogaia prebiyotik damlanın bagirsak florasını düzenleyip hafif alerjileri gerilettigini okudum. Aldık başladık tesadüf mü sut urunlerini de azalttigimdan mi bilmiyorum tamamen gecmedi ama sanki bugün döküntüler azalmaya başladı. Haftasonu dr.a gidecegiz ona da soracağım ama sizle de paylasmak istedim. Belki faydası olur.

Back