2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar inek sütü alerjisi olan bebeklerde dışkıda kan ne kadar olur bizim nokta kadar belli belirsiz oldu ama kesin alerjik demek mi bu 5 gun sonra doktora gidicez :KK43:
Poposunda catlak olabilir mi? Ben tam popoyu temizlerken kaka yapti, yaptiktan sonra kanadi, hemen temizleyip, telefonun isigiyla detayli baktim ki, poposunun disinda nokta kadar catlak olusmus surekli ikinmaktan, oradan geldi yani kan emin oldum. Doktor da en onemli bulgunun deri oldugunu soyledi, deride bisey yoksa alerji degildir zaten dedi.

bizim 40 mız c.tesi günü çıkacak eşim göz kırpıyor arada ama 1 hafta daha uzatacağız mecbur çünkü dikişlerimde çok az iyileşmemiş biyer var iyice iyileşmesi gerek.. aman bana göre hava hoş bunca uykusuzluğa yorgunluğa bide onla uğraşamam zaten.. ikinci kez normal doğum yapan var mı
benim 2. normal dogum

Poposunda catlak olabilir mi? Ben tam popoyu temizlerken kaka yapti, yaptiktan sonra kanadi, hemen temizleyip, telefonun isigiyla detayli baktim ki, poposunun disinda nokta kadar catlak olusmus surekli ikinmaktan, oradan geldi yani kan emin oldum. Doktor da en onemli bulgunun deri oldugunu soyledi, deride bisey yoksa alerji degildir zaten dedi.
popoda catlak yok gibi internetten araştıra araştıra buldum noktasal kanamalar anne sütüyle beslenen bebekte normalmiş önemsenmezmiş bizimkide nadiren oluyo zaten ama yüzü çok kırmızı ve pütürlü gövdesine de sıçramış şimdi 1-2 tane :KK43: insallah kuruluktan ya da dermatit gibi bi seydir alerji değildir. biodermanin bi kreminden surdum biraz iyi geldi ama bebekler icin değil benim kremim zarari olur mu ki

popoda catlak yok gibi internetten araştıra araştıra buldum noktasal kanamalar anne sütüyle beslenen bebekte normalmiş önemsenmezmiş bizimkide nadiren oluyo zaten ama yüzü çok kırmızı ve pütürlü gövdesine de sıçramış şimdi 1-2 tane :KK43: insallah kuruluktan ya da dermatit gibi bi seydir alerji değildir. biodermanin bi kreminden surdum biraz iyi geldi ama bebekler icin değil benim kremim zarari olur mu ki
canım tamamen bizim belirtilerle aynı süt ürünleri ve yumurtayı kes.. bizimki süt ürünleri alerjisiydi ama belirtiler kaybolmayınca yumurtayıda kestik ve düzelmeye başladı oğlum hem süte hemde yumurtaya alerjiliymiş bizim oğlan..
p.tesi akerji uzmanı görecek bizi.. en kısa zamanda doktora görünün.

Kızlar çok Doğum kilonuz kaldımı özellikle sezeryan olanlar nasıl kilo veriyorsunuz benim bebiş 1 aylık oldu çok kilom kaldı :KK43:

Benim uyumuyor diye ciyaklandığım velet bu ♥️

Eklentiler

• 5CF09CE2-7BB0-42DF-8ECD-6D24A54D5A0F.jpeg
    5CF09CE2-7BB0-42DF-8ECD-6D24A54D5A0F.jpeg
    157 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar çok Doğum kilonuz kaldımı özellikle sezeryan olanlar nasıl kilo veriyorsunuz benim bebiş 1 aylık oldu çok kilom kaldı :KK43:
10 kilo gitti kalanda gitmek bilmiyor.. normal doğum yapmama rağmen.. ilk oğlumda 40 ım çıkana kadar 20 kilo gitmişti bunda gitmiyor.. daha da tempolu olmama rağmen.. gitmezse ek gıdaya geçince diyetisyen yolu görünür bana..

10 kilo gitti kalanda gitmek bilmiyor.. normal doğum yapmama rağmen.. ilk oğlumda 40 ım çıkana kadar 20 kilo gitmişti bunda gitmiyor.. daha da tempolu olmama rağmen.. gitmezse ek gıdaya geçince diyetisyen yolu görünür bana..
Benimde aklıma gelen diyetisyen ama herkes daha erken diyor e böylede gitmiyor kilo en azından doktor kontrolünde daha iyi olur

Ilk bebegim 6 aylikken egzama olmustu, doktor zaten benim kullandigim kremi yazmisti recetesine, sanmiyorum bisey olmaz canim

X