- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
İlk zamanlar çok normal acıması 1 ay sonra hissetmezsiniz BileBir de sezaryen olan anneler sizin dikiş yerinizde acıma var mı ben kaç gündür iyiydim fakat dünden beri yürüyünce ayakta durunca zorlanıyorum acıyor yanıyor.cumartesi 1 ay olacak
Bende 3ten 6ya salladım ara ara daldık ara ara uyandıkZor bir gece geçirdim. Saat gece 1 den 4e kadar uyumadı ara ara ağladı hep kolik mi acaba korkuyorum
Ne zaman bu belirsizlikler son bulacak yoruldum çokZor bir gece geçirdim. Saat gece 1 den 4e kadar uyumadı ara ara ağladı hep kolik mi acaba korkuyorum
Aynen bir gece iyi uyuyor tmm düzene oturdu desem diğer gece böyle oluyor günü gününe uymuyor ya uykusuzluktan başım ağrıyor(Ne zaman bu belirsizlikler son bulacak yoruldum çok
Geçen akşam agrı kesiciye dayandım bir an beyin kanaması geçiriyorum sandım öyle bir ağrı çok yorgunum ayakta uyuyorum artık elim ayağım tutmuyorAynen bir gece iyi uyuyor tmm düzene oturdu desem diğer gece böyle oluyor günü gününe uymuyor ya uykusuzluktan başım ağrıyor(
Sabir arkadaşlar biliyorsunuz ki bir kac aya kadar hepsi gecicek. Hele bir yüzünüze gülsün hepsini unutacaksiniz.Geçen akşam agrı kesiciye dayandım bir an beyin kanaması geçiriyorum sandım öyle bir ağrı çok yorgunum ayakta uyuyorum artık elim ayağım tutmuyor
Bende tam uyuttum dedim koydum yerine 25 dk sonra kalktı. Gaz mı uyandırıyor acaba ne güzel de dalmıştıSuanda kucagimda kedi gibi uyuyir tam yerine koyucam gozler kocaman açılıyor.
Canim bende de var o ağrılar benim de 36 gun oldu haftasonu dr.uma soracagim. Benim aksamlari artiyor ağrı. Dinlenince azalıyorBir de sezaryen olan anneler sizin dikiş yerinizde acıma var mı ben kaç gündür iyiydim fakat dünden beri yürüyünce ayakta durunca zorlanıyorum acıyor yanıyor.cumartesi 1 ay olacak
Benimkide 1 saat memede duruyordu doymustur diyodum ama meger sut yetmedigindenmisGünaydın uykusuz anneler. Benim sütüm Oğluma yetmiyor anladım. Mana takviyesi yapınca uyuyor. Onun haricinde ayakta. Bende memede uyuyor diye sütüm iyi sanıyorum.
Benim de saginca iki memeden 80 cc anca çıkıyor. Az az mama takviyesi veriyoruz mecburen.Benimkide 1 saat memede duruyordu doymustur diyodum ama meger sut yetmedigindenmis
Memede durma uykusuzluk sizde de mi varBenimkide 1 saat memede duruyordu doymustur diyodum ama meger sut yetmedigindenmis
Ne zaman geçecek artık iyice zorlaştı sabah 6dan beri 25 dk hariç memede dk durmuyor bıraktığımda. Daha tuvslete gidemedim yemek falan hak getireSabir arkadaşlar biliyorsunuz ki bir kac aya kadar hepsi gecicek. Hele bir yüzünüze gülsün hepsini unutacaksiniz.
Mama takviyesini her emzirme sırasında mı veriyorsunuz yoksa bazen emzirme bazen mama mı?Benim de saginca iki memeden 80 cc anca çıkıyor. Az az mama takviyesi veriyoruz mecburen.
Sizin minik ne kadarlık peki 80 cc yetmiyor?Benim de saginca iki memeden 80 cc anca çıkıyor. Az az mama takviyesi veriyoruz mecburen.
Benimki 55 günlük. Günün en az 15 saati memede. Sanırım artacak olsa artardıBende ilk başlarda 1 saat sağmakla uğraşırdım iki memeden 30ml zor süt çıkardı ama mama vermedim doymadıkça emdi emdikçe sütüm de arttı bence hemen kolaya kaçıp mama vermeyin
Tartıda nasıl çıkıyor peki doktor da diyor mu sütünüz yetmiyor diyeBenimki 55 günlük. Günün en az 15 saati memede. Sanırım artacak olsa artardı
Beş günde 400 gram almış. Ama olay şu memede yaşadığı için gümde 15 saat Emdiğindrn bu sonuç normal.Tartıda nasıl çıkıyor peki doktor da diyor mu sütünüz yetmiyor diye