- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
huzursuzluğu ondan da olabilir. antibiyotiği neden kullanıyorsun..Tüm inek sütü ürünlerini keseceğim yemeyeceğim. Başka hiçbir çaresi yokmuş. Mama takviyesini de ona özel olarak satılan mamalarla yapacağım. Bu arada iki gündür huzursuz diyordum ya oğlum. Cuma akşamı antibiyotik başladım ben Pazar pzst ve bugğn kabus gibi geçti. Acaba gerçekten antibiyotik yapar mı? Doktor allerjik bir bünyesel var dedi
Mastit başlangıcı varmışhuzursuzluğu ondan da olabilir. antibiyotiği neden kullanıyorsun..
Bir kere bende de oldu bırakacağım ağlaya ağlaya uyuyacaksın diye az sesimi yükselttim. Sonrası ağlamaya başladımKızlar siz de bebeğinize ağladığında uyumadığında özellikle geceleri çok sinirleniyor musunuz? Ben bazen çok kızıp bağırıyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum normal mi bu durum
gecmis olsunMastit başlangıcı varmış
Mastit başlangıcı varmışhuzursuzluğu ondan da olabilir. antibiyotiği neden kullanıyorsun..
Evet bizde de hep karnından sesler geliyorArkadaşlar emzirirken hissediyofum elim tam karnının yanlarında sürekli gurul gurul sizde de öyle mi
Kızlar siz de bebeğinize ağladığında uyumadığında özellikle geceleri çok sinirleniyor musunuz? Ben bazen çok kızıp bağırıyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum normal mi bu durum
Gaz yüzünden mi oluyormuş. Ya benim bebek sabah 6 gibi hiç uyumuyor hep o saatlerde uyanıyor ama gazla. 5.50 de yatsa bile 6-6.30 en geç uyanması. Herkesin o saatlerdeki uykusu böyle mi? Gaz geçince uyanması bitecek mi acabaGunaydin kizlar. Bende zor bir gece gecirdim. Saat basi mi desem yarim saate mi desem kalktik hep. Bugun zombi gibiyim.
Benim de cocugun karni hep gurul gurul dun doktor cok gazli bir bebek dedi. Yediklerine dikkat et dedi. Damla yazdi ama almadim.
İnek sütü alerjisi dedi. Birde Madrid okmuştum doktor antibiyotik vermişti. Kullanmak zorunda kaldım senin benek zaten allerjik bünyeye sahip onlarda alerjiyi tetiklemiş olabilir dedi. Allerjik birşeymiş bunlar yanitamam canım haber bekliyorum inşallah ciddi bişey değildir.
İnek sütü alerjisi dedi. Birde Madrid okmuştum doktor antibiyotik vermişti. Kullanmak zorunda kaldım senin benek zaten allerjik bünyeye sahip onlarda alerjiyi tetiklemiş olabilir dedi. Allerjik birşeymiş bunlar yani
Sadece Anne sütüyle besleniyorsa 10güne kadar normalmişKizlar bebegim 38 gunluk oldu. Hergun duzenli kaka yapiyordu aşıdan sonra tuhaflasti bi kac kere yapti ama sonra yapamadi hic. Pazar aksamindan beri yapmiyo bugun 3. Gün oluyo hala yok. Normal mi bu
Uykusuzluk yapmış mıydı pekiİlk bebegimde süt ve coklu gida alerjisi vardi cok zor gunlerdi 3 aylikken kanli kaka yapinca anlasilmisti.. Bir yil kendim diyet yaptim yedigim seyler sayiliydi hicbisey yiyemiyordum , kizim da bir bucuk yasindayken yemeye basladi. Allah in izniyle gecti.. Cok dikkat etmeniz lazim neyin dokunup neyin dokunmadigini anlamaniz lazim.. Cok sıkı diyetle insaallah geciyo Allah yardimciniz olsun