2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebegim 38 gunluk oldu. Hergun duzenli kaka yapiyordu aşıdan sonra tuhaflasti bi kac kere yapti ama sonra yapamadi hic. Pazar aksamindan beri yapmiyo bugun 3. Gün oluyo hala yok. Normal mi bu
Bende geçtiğimiz hafta geçirdim böyle bir dönem hem zeytinyağı verdim hemde kuru incir ve kayısıyla bol su içtim geçti

Uykusuzluk yapmış mıydı peki
Ona dokunacak seyler yediysem cok Agliyordu geceleri cok rahatsiz oluyodu gazini yapamiyodu.. Ama dikkat edince yediklerime rahat ediyordu o da.. Su an iki bucuk yasinda alerji gecti evet ama yedigi bisey dokunursa hala geceleri arada aglar .. Hala hassas yani bu konuda

Ona dokunacak seyler yediysem cok Agliyordu geceleri cok rahatsiz oluyodu gazini yapamiyodu.. Ama dikkat edince yediklerime rahat ediyordu o da.. Su an iki bucuk yasinda alerji gecti evet ama yedigi bisey dokunursa hala geceleri arada aglar .. Hala hassas yani bu konuda
Anlıyorum. Çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun size

B

Gaz yüzünden mi oluyormuş. Ya benim bebek sabah 6 gibi hiç uyumuyor hep o saatlerde uyanıyor ama gazla. 5.50 de yatsa bile 6-6.30 en geç uyanması. Herkesin o saatlerdeki uykusu böyle mi? Gaz geçince uyanması bitecek mi acaba
Aynen uyandiginda iki bukkum kivraniyor. Doktor agzi asagi yatir rahatlatir dedi. Tabi ben biraz korkuyorum nefes alamaz hareket eder diye.

kızlar doğumdan 6 h afta sonra smear testi için doktora gidiyoruz ya peki lekeleme devam ediyosa smear testi yapılır mı akıntı bitince mi gitmek gerekiyo

Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını

Aynen uyandiginda iki bukkum kivraniyor. Doktor agzi asagi yatir rahatlatir dedi. Tabi ben biraz korkuyorum nefes alamaz hareket eder diye.

Boğulma önleyici yastık var delikli delikli orda yatırabilirsin bisey olmaz Allah 'ın izniyle cnm

Cnm alerjiyle ilgili bilgilerini paylaşır mısın belirtilerini , böyle bir durum olursa nasıl bileceğim hiç bir fikrim yok
Bir de normal doğum muydu sizinki
Sezaryen oldum ben. Suni sancı aldım ama açılma olmadı. Uykusuzluk için gittik doktora. O ilk söyledi kolik dediğimiz şey aslında ya laktoz eksikliği yada inek sütü alerjisi diye. Göğsünde küçük küçük kırmızılıklar var. Göbeğinde de. Aslında deneme yanılma yapacağız inek sütü içeren herşeyi keseceğim. Uykusu düzene girmezse oda değil.
[/QUOTE]
Anladım, teşekkürler oğlumda da var da kırmızı noktalar ama kolik değil diğer belirtiler yok ,geçmiş olsun

Sezaryen oldum ben. Suni sancı aldım ama açılma olmadı. Uykusuzluk için gittik doktora. O ilk söyledi kolik dediğimiz şey aslında ya laktoz eksikliği yada inek sütü alerjisi diye. Göğsünde küçük küçük kırmızılıklar var. Göbeğinde de. Aslında deneme yanılma yapacağız inek sütü içeren herşeyi keseceğim. Uykusu düzene girmezse oda değil.
Anladım, teşekkürler oğlumda da var da kırmızı noktalar ama kolik değil diğer belirtiler yok ,geçmiş olsun
[/QUOTE]
Bende de diğer belirtiler yok ağlama krizleri yok vs.

Günaydın. Sağ göğsüm inanılmaZ yara oldu acaba iyileşene kadar sağsam mı azalır mı sütüm o göğüste
Benim o sebepten mi bilmiyorum tam olarak ama sol gogsum yara olmuştu sağı emzirip solu sağdım ve sol göğsümde süt cok azaldı. Şimdi arttırmak için yara çatlak dinlemeden emziriyorum ama artmadı daha, ilk günler sol göğsümde 60-70 ml çıkarken bugün sabah uyanınca sağdım 30-40 ml anca cikti

Kızlar nasılsınız okuyorum ama hiç yazamıyorum 2 çocuk ne zormuş kahvaltıyı 2 de yapabildim bugün mastit olup antibiyotik kulşsnmak zorunda kaldım çok zor geçti günler

Bir de sezaryen olan anneler sizin dikiş yerinizde acıma var mı ben kaç gündür iyiydim fakat dünden beri yürüyünce ayakta durunca zorlanıyorum acıyor yanıyor.cumartesi 1 ay olacak

Günaydın uykusuz anneler. Benim sütüm Oğluma yetmiyor anladım. Mana takviyesi yapınca uyuyor. Onun haricinde ayakta. Bende memede uyuyor diye sütüm iyi sanıyorum.

X