Bende fenayım hala uyumadı hala memedeKizlar benimde sizden farkim yok kizim uyumuyo memeyi cok seviyo hep memede kalmak istiyo bide benim sütüm cok az mama takviyesi yapiyorum uykusuzluk cok zor oluyo her şeye alisiyoruz da uykusuzluk cok zorluyo beni
Bir türlü alıştıramadım var mı bir Öneriniz alıştırabilmem içinEmziğe alıştırın kızlar memeyi emzik niyetine ağzında tutuyordur. O kadar saat emmesi imkansız. Mideleri küçücük ve çeneleri de hemen yorulur emmekten
Canım kabızlık da içerden acımaya neden oluyormuş ayakta uzun süre kalmak da ama evde iş oluyor başta annem vardı şimdi bana kaldı .inşallah acıması sıkıntı değildir bilemedim 40 çıkınca gel dedi doktor bakalım.Benim de dışardan bakınca anormal bir sey yok ama dedigin gibi içerden sizi oluyor ara ara. Belki de normal bilemedim ben de.
Bir türlü alıştıramadım var mı bir Öneriniz alıştırabilmem için
İnşallahBenimki de basta reddetti 5,6 kere denedim çok ağladığı ve emmek istediği bir anda emziğin ucunu vererek yapmalısın tamamını verince diliyle hep ittirdi,ben ileri geri ağzına soktum çıkardım sonra tam çekerken kaptı, bir de ilk emzik weebaby idi almadı sonra philips avent ise yaradı, emzik değiştir farklı olanları dene ve bence pes etme çünkü emzik olunca bebek de rahatlıyor anne de ,o kadar süre memede kalıyorsa onun emmeye ihtiyacı var ve sen bunu sürekli sağlayamazsın kimse sağlayamaz emzik büyük rahatlık inşallah seninki de alır cnm
Yanlış yazmışım özür diliyorum gümde 40 gram kadar beş günde 200 gram almış. Peki neden sadece mama verdiğimde uyuyor
Benim Bebeğim 6 günde 100 gram almış doktor mamaya başla dedi bende günde bir ya da iki kez veriyorum ama hiç elim gitmiyor o kadar üzülüyorum ki ayrıca yenidoğan bebeklerin yani 1 aylık günde 30 gram alması lazım 40 alıyorsa mama neden veriyorsunMama bebeğe ağır geliyor çünkü o yüzden uyuyor. İlk üç ayı anne kucağında geçer zaten açlıktan değil. Günde 40 gr alıyorsa süt ona yetiyordur mamaya başlarsanız hata edersiniz.
Bende aynı durumdayımKizlar benimde sizden farkim yok kizim uyumuyo memeyi cok seviyo hep memede kalmak istiyo bide benim sütüm cok az mama takviyesi yapiyorum uykusuzluk cok zor oluyo her şeye alisiyoruz da uykusuzluk cok zorluyo beni
Suan kızım kıvranıyor dün hiç kakasını yapamadı ve hala da yapmaya çalışıyor ne denediysem olmadı z yağı sürdüm o da etki etmediBu arada gaz problemi için kızlar midesindeki gazi çıkarmak için bu sırtında vurduğunuz yer var ya oraya avcunuzın ortasıyla bastırarak ovun anında çıkıyor gaz , bağırsaktaki gaz içinse bacaklarını karnına doğru çek bırak iyice çek bırak bu hareketlerle hem gaz yapar hem kaka..
Cnm öncelikle sakin ol benim ilk çocuğunda aynısı oldu ağladığımı biliyorum poposuna zeytinyaglarimi sürmedim atesolcer ile uyar dediler poposunu neler denedim olmadı en son teyzem armut dedi o ise yaradı mutluluktan ağladım yani, çünkü karnı ağrıyordu bebeğin ve o oyleyken sen de perişan oluyorsun bizimki çok fenaydı yani ,sana diyeceğim armut ye ve kuru incir hatta daha da yapmazsa inciri kaynar iç, geçmiş olsun ,kolay gelsinSuan kızım kıvranıyor dün hiç kakasını yapamadı ve hala da yapmaya çalışıyor ne denediysem olmadı z yağı sürdüm o da etki etmedi
Benim Bebeğim 6 günde 100 gram almış doktor mamaya başla dedi bende günde bir ya da iki kez veriyorum ama hiç elim gitmiyor o kadar üzülüyorum ki ayrıca yenidoğan bebeklerin yani 1 aylık günde 30 gram alması lazım 40 alıyorsa mama neden veriyorsun
Doktor söyledi bana antikolik bir mama evolvia diye destekle dediBenim Bebeğim 6 günde 100 gram almış doktor mamaya başla dedi bende günde bir ya da iki kez veriyorum ama hiç elim gitmiyor o kadar üzülüyorum ki ayrıca yenidoğan bebeklerin yani 1 aylık günde 30 gram alması lazım 40 alıyorsa mama neden veriyorsun