2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beş günde 400 gram almış. Ama olay şu memede yaşadığı için gümde 15 saat Emdiğindrn bu sonuç normal.
Aylık 600gr normalken sizin maşallah 5 günde 400gr. Yani sütünüz fazlasıyla yetiyor sürekli memede olması doymadığından değil emzik niyetine yada uyumak için de kullanıyor bizde de öyle canı sıkılınca da emmek istiyor uyuyup kalıyo sonra emziğe alışsa belki rahat ederdik ama alışmadı işte

Aylık 600gr normalken sizin maşallah 5 günde 400gr. Yani sütünüz fazlasıyla yetiyor sürekli memede olması doymadığından değil emzik niyetine yada uyumak için de kullanıyor bizde de öyle canı sıkılınca da emmek istiyor uyuyup kalıyo sonra emziğe alışsa belki rahat ederdik ama alışmadı işte
Yanlış yazmışım özür diliyorum gümde 40 gram kadar beş günde 200 gram almış. Peki neden sadece mama verdiğimde uyuyor

Arkadaşlar İstanbul’da Anadolu yakasında Pendik’te oturuyorum var mıdır buralara yakın ikamet eden bakıcı?

Yanlış yazmışım özür diliyorum gümde 40 gram kadar beş günde 200 gram almış. Peki neden sadece mama verdiğimde uyuyor
Bu gram değerleri de çok iyi eğer sadece anne sütüylese de tabi. Uyuma noktasını bilemem ama doktorların dediği doyup doymadığı tartıda anlaşılır eğer doktorunuz sütünüz yetmiyor mama verin derse verin bence.

Bu gram değerleri de çok iyi eğer sadece anne sütüylese de tabi. Uyuma noktasını bilemem ama doktorların dediği doyup doymadığı tartıda anlaşılır eğer doktorunuz sütünüz yetmiyor mama verin derse verin bence.
Yok değl bir öğlen bir gece toplam 120cc mama veriyorum. Çok yara olduğu için göğsüm iki gündür sağıyorum. Ancak 4-5 saatte bir asıl süt gelen göğsümden 70cc geliyor. Bembeyaz birde eskiden tereyağ rengindeydi. Şimdi resmen su sür karışımı gibi

Kızlar dün 1 ay kontrolümüz vardı moralim çok bozuldu benim kız 1 ayda 600 gr almış dr çok az almış dedi mamaya başlamamı söyledi benim sütüm var ayrıca saatlerce emiyo dedim 15 dkdan fazla memede kalmasın 1 saat emme olmaz ozaman sütün yetmiyodur dedi ben zaten günde 30cc mama veriyordum ama her emzirmeden sonra 30cc ver dedi kafam çok karıştı başka dra gideceğim

Kızlar dün 1 ay kontrolümüz vardı moralim çok bozuldu benim kız 1 ayda 600 gr almış dr çok az almış dedi mamaya başlamamı söyledi benim sütüm var ayrıca saatlerce emiyo dedim 15 dkdan fazla memede kalmasın 1 saat emme olmaz ozaman sütün yetmiyodur dedi ben zaten günde 30cc mama veriyordum ama her emzirmeden sonra 30cc ver dedi kafam çok karıştı başka dra gideceğim
Kesinlikle başka doktora git çünkü ayda 600gr 1 kilo arasında almak normal ki her yerde yazıyor bu benim de 700gr kadar aldı doktor çok iyi demişti

Memede durma uykusuzluk sizde de mi var
Sürekli memedeydi orada uyuyup yatağa koyunca ağlıyor yine meme arıyordu. Sarılıktan dolayı 22.gün kontrole gittik son 10 gündür kilo almadığını gördük. Doktorda günde 5 defa 60 cc mama yazdı ama bu miktar çok geldi bana. Bende şimdi 2 saatte bir sağıyorum 3 defa 60 cc anne sütü 2 defa mama olacak şekilde emmelerine takviye yapıyorum. Ama anlamadığım şey 1 saat emdikten sonra bile ağzını memeden çektiğinde yüzü süt oluyor ama pompayla sağdığımda 7-8dk dan sonra süt gelmiyor. Ben memeyi bırakmasın diye önce emziriyorum hemen ardından biberonla anne sütü ya da mama veriyorum.

Kesinlikle başka doktora git çünkü ayda 600gr 1 kilo arasında almak normal ki her yerde yazıyor bu benim de 700gr kadar aldı doktor çok iyi demişti
Kesin gidicem pazartesi aşımız var sağlık ocağında ordaki tartıya göre hareket edicem bundan sonra zaten kızım 2700 doğdu sonra 2600 e düştü şimdi 3300 çıktı doymasa verdiğim mamaları yer onları bile istemiyo hep çıkarıyo ağzından birde kakasını yapamıyo bir haftayı geçti dr ne fitil verdi ne surup yapar merak etme dedi gönderdi nasıl bir dr denk geldiysem

Kesin gidicem pazartesi aşımız var sağlık ocağında ordaki tartıya göre hareket edicem bundan sonra zaten kızım 2700 doğdu sonra 2600 e düştü şimdi 3300 çıktı doymasa verdiğim mamaları yer onları bile istemiyo hep çıkarıyo ağzından birde kakasını yapamıyo bir haftayı geçti dr ne fitil verdi ne surup yapar merak etme dedi gönderdi nasıl bir dr denk geldiysem

Armut ye cnm ve incir kesinlikle sütüne gecer bebek de rahatlar inşallah

Benim iki göğsümden 50 cc anca çıkıyor. Lansinoh çiftli pompa ile sağıyorum. 8dk dan sonra damlamıyor zaten :KK43: Siz hangisini kullanıyorsunuz? Medela mı alsam diyorum..
Ben de lansinoh cift pompali kullaniyorum ama 80cc en iyi hali benim de. 11-12 dk sonrasi benim de damlalar zor birikiyor.

X