2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de sezaryen olan anneler sizin dikiş yerinizde acıma var mı ben kaç gündür iyiydim fakat dünden beri yürüyünce ayakta durunca zorlanıyorum acıyor yanıyor.cumartesi 1 ay olacak
İlk zamanlar çok normal acıması 1 ay sonra hissetmezsiniz Bile

Zor bir gece geçirdim. Saat gece 1 den 4e kadar uyumadı ara ara ağladı hep kolik mi acaba korkuyorum :KK43:

Aynen bir gece iyi uyuyor tmm düzene oturdu desem diğer gece böyle oluyor günü gününe uymuyor ya uykusuzluktan başım ağrıyor(
Geçen akşam agrı kesiciye dayandım bir an beyin kanaması geçiriyorum sandım öyle bir ağrı çok yorgunum ayakta uyuyorum artık elim ayağım tutmuyor

Geçen akşam agrı kesiciye dayandım bir an beyin kanaması geçiriyorum sandım öyle bir ağrı çok yorgunum ayakta uyuyorum artık elim ayağım tutmuyor
Sabir arkadaşlar biliyorsunuz ki bir kac aya kadar hepsi gecicek. Hele bir yüzünüze gülsün hepsini unutacaksiniz.

Bir de sezaryen olan anneler sizin dikiş yerinizde acıma var mı ben kaç gündür iyiydim fakat dünden beri yürüyünce ayakta durunca zorlanıyorum acıyor yanıyor.cumartesi 1 ay olacak
Canim bende de var o ağrılar benim de 36 gun oldu haftasonu dr.uma soracagim. Benim aksamlari artiyor ağrı. Dinlenince azalıyor

Sabir arkadaşlar biliyorsunuz ki bir kac aya kadar hepsi gecicek. Hele bir yüzünüze gülsün hepsini unutacaksiniz.
Ne zaman geçecek artık iyice zorlaştı sabah 6dan beri 25 dk hariç memede dk durmuyor bıraktığımda. Daha tuvslete gidemedim yemek falan hak getire

Bende ilk başlarda 1 saat sağmakla uğraşırdım iki memeden 30ml zor süt çıkardı ama mama vermedim doymadıkça emdi emdikçe sütüm de arttı bence hemen kolaya kaçıp mama vermeyin
Benimki 55 günlük. Günün en az 15 saati memede. Sanırım artacak olsa artardı 😢

X