2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tüm inek sütü ürünlerini keseceğim yemeyeceğim. Başka hiçbir çaresi yokmuş. Mama takviyesini de ona özel olarak satılan mamalarla yapacağım. Bu arada iki gündür huzursuz diyordum ya oğlum. Cuma akşamı antibiyotik başladım ben Pazar pzst ve bugğn kabus gibi geçti. Acaba gerçekten antibiyotik yapar mı? Doktor allerjik bir bünyesel var dedi
huzursuzluğu ondan da olabilir. antibiyotiği neden kullanıyorsun..
[/QUOTE]
Mastit başlangıcı varmış

Kızlar siz de bebeğinize ağladığında uyumadığında özellikle geceleri çok sinirleniyor musunuz? Ben bazen çok kızıp bağırıyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum normal mi bu durum

Kızlar siz de bebeğinize ağladığında uyumadığında özellikle geceleri çok sinirleniyor musunuz? Ben bazen çok kızıp bağırıyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum normal mi bu durum
Bir kere bende de oldu bırakacağım ağlaya ağlaya uyuyacaksın diye az sesimi yükselttim. Sonrası ağlamaya başladım

Arkadaşlar emzirirken hissediyofum elim tam karnının yanlarında sürekli gurul gurul sizde de öyle mi

Dua oku sakinleşmeye çalış,normal bir durum diye düşünüp sık tekrarlama. Sonra bebeğin çok hırçın olur,agresif olur.

Günaydın. Sağ göğsüm inanılmaZ yara oldu acaba iyileşene kadar sağsam mı azalır mı sütüm o göğüste

Gunaydin kizlar. Bende zor bir gece gecirdim. Saat basi mi desem yarim saate mi desem kalktik hep. Bugun zombi gibiyim.
Benim de cocugun karni hep gurul gurul dun doktor cok gazli bir bebek dedi. Yediklerine dikkat et dedi. Damla yazdi ama almadim.

B
Gunaydin kizlar. Bende zor bir gece gecirdim. Saat basi mi desem yarim saate mi desem kalktik hep. Bugun zombi gibiyim.
Benim de cocugun karni hep gurul gurul dun doktor cok gazli bir bebek dedi. Yediklerine dikkat et dedi. Damla yazdi ama almadim.
Gaz yüzünden mi oluyormuş. Ya benim bebek sabah 6 gibi hiç uyumuyor hep o saatlerde uyanıyor ama gazla. 5.50 de yatsa bile 6-6.30 en geç uyanması. Herkesin o saatlerdeki uykusu böyle mi? Gaz geçince uyanması bitecek mi acaba

tamam canım haber bekliyorum inşallah ciddi bişey değildir.
İnek sütü alerjisi dedi. Birde Madrid okmuştum doktor antibiyotik vermişti. Kullanmak zorunda kaldım senin benek zaten allerjik bünyeye sahip onlarda alerjiyi tetiklemiş olabilir dedi. Allerjik birşeymiş bunlar yani
[/QUOTE]

Cnm alerjiyle ilgili bilgilerini paylaşır mısın belirtilerini , böyle bir durum olursa nasıl bileceğim hiç bir fikrim yok
Bir de normal doğum muydu sizinki

kızlar doğumdan 6 h afta sonra smear testi için doktora gidiyoruz ya peki lekeleme devam ediyosa smear testi yapılır mı akıntı bitince mi gitmek gerekiyo

İnek sütü alerjisi dedi. Birde Madrid okmuştum doktor antibiyotik vermişti. Kullanmak zorunda kaldım senin benek zaten allerjik bünyeye sahip onlarda alerjiyi tetiklemiş olabilir dedi. Allerjik birşeymiş bunlar yani

Cnm alerjiyle ilgili bilgilerini paylaşır mısın belirtilerini , böyle bir durum olursa nasıl bileceğim hiç bir fikrim yok
Bir de normal doğum muydu sizinki
[/QUOTE]
Sezaryen oldum ben. Suni sancı aldım ama açılma olmadı. Uykusuzluk için gittik doktora. O ilk söyledi kolik dediğimiz şey aslında ya laktoz eksikliği yada inek sütü alerjisi diye. Göğsünde küçük küçük kırmızılıklar var. Göbeğinde de. Aslında deneme yanılma yapacağız inek sütü içeren herşeyi keseceğim. Uykusu düzene girmezse oda değil.

İlk bebegimde süt ve coklu gida alerjisi vardi cok zor gunlerdi 3 aylikken kanli kaka yapinca anlasilmisti.. Bir yil kendim diyet yaptim yedigim seyler sayiliydi hicbisey yiyemiyordum , kizim da bir bucuk yasindayken yemeye basladi. Allah in izniyle gecti.. Cok dikkat etmeniz lazim neyin dokunup neyin dokunmadigini anlamaniz lazim.. Cok sıkı diyetle insaallah geciyo Allah yardimciniz olsun

Kizlar bebegim 38 gunluk oldu. Hergun duzenli kaka yapiyordu aşıdan sonra tuhaflasti bi kac kere yapti ama sonra yapamadi hic. Pazar aksamindan beri yapmiyo bugun 3. Gün oluyo hala yok. Normal mi bu

İlk bebegimde süt ve coklu gida alerjisi vardi cok zor gunlerdi 3 aylikken kanli kaka yapinca anlasilmisti.. Bir yil kendim diyet yaptim yedigim seyler sayiliydi hicbisey yiyemiyordum , kizim da bir bucuk yasindayken yemeye basladi. Allah in izniyle gecti.. Cok dikkat etmeniz lazim neyin dokunup neyin dokunmadigini anlamaniz lazim.. Cok sıkı diyetle insaallah geciyo Allah yardimciniz olsun
Uykusuzluk yapmış mıydı peki

X