2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fikirlerini söylemelerinde sorun yok elbette tecrübeleri var belki yardımı olur ama ısrar niye ,baskı niye, dayatma niye ,zaten gergin oluyoruz bir de bunlarla uğraşmak demiştir gerçekten de.. Sabırlar diliyorum..

sadece Allah yardimcin olsun diyorum.umarim bebegin uyur düzene girer. sen sakin boyun eğme devam et bildigin hissettigin ve doktorların dedigi gibi.

Kızlar bugün bebeğim memede sürekli ağladı durdu emmedi bi türlü neden olabilir gazdan mı

Kızlar 32 gün oldu doğum yapalı. Sezaryan oldum. Bu hafta kanamam bitti gibi oldu cok hafif kahverengi olarak geliyordu. Bu sabah ama adet kanaması gibi kanamam olmaya basladi ve gün içinde de yine devam etti. 1 ayda adet olmak normal mi sizce sizler de durum nedir?

normal eb3n kızımda hemen 1 ay sonrs afet görmüştüm.

Kızlar günaydın. Ben birşey sormak istiyorum. Acaba uykusuzluğu süt allerjisi yapar mı? Süt alerjisi olan bebekli anneler cevap verebilir mi rica etsem?

Olabilir canim. Benim cocukta alerji varmi simdilik bilmiyorum. Yuznde sivilceler var ama cok sukur vucutta yok.
Doktor relaktaz damla vermişti eğer laktaz eksikliği varsa uykusuzluk yapar 4-5 günde bu damla etki eder demişti. Perşembe aldım hala aynı durum. Eğer etki etmezse süt alerjisine bakacağız demişti göğsünde bebek aknesi dedikleri küçük küçük sivilceler var.
Birde su burnu aspire olayını her gün yapıyor musunuz?

Kızlar bugün bebeğim memede sürekli ağladı durdu emmedi bi türlü neden olabilir gazdan mı

Eğer ağlarken bacaklarını karnına çekiyorsa gazdandır cnm

Bence adet değil O zaman ben bu ay içinde 3 ,4 kere adet oldum benim de kanamam tam bitti diyorum iki üç gün hiç yok sonra biraz geliyor sonra yine yok günlerce sonra yine geliyor ,bence bitmek üzere vücut yavaş yavaş sin kalanları temizliyor bu yüzden 40 gün lohusalık 40gun boyunca surekli olsaydi bitik duserdik heralde

QUOTE="annemherseyim, post: 59603657, member: 677859"]
Kızlar günaydın. Ben birşey sormak istiyorum. Acaba uykusuzluğu süt allerjisi yapar mı? Süt alerjisi olan bebekli anneler cevap verebilir mi rica etsem?
[/QUOTE]

Acaba isilik olabilir mi alerji olunca başka belirtilerinde olması gerekiyor sanırım

Acaba isilik olabilir mi alerji olunca başka belirtilerinde olması gerekiyor sanırım
[/QUOTE]
İsilik uykusuzluk yapar mı ki??

Alerjinin en önemli göstergesi kızarıklık ya ciltte alerji oldgunu dusunmenizden kızarıklığı vardır diye zannettim, o kızarıklık isilik olabilir dedim bu yuzden,uykusuzluk ve huzursuzluğun pek çok sebebi olabilir diye düşünüyorum sadece belirti olarak uykusuzluk varsa o alerji degildir isilik de değildir..
Kızarıklık var mı acaba
Çok gecmis olsun bu arada

İsilik uykusuzluk yapar mı ki??
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Var hemde bebeklik aknesi dediği doktorun küçük döküntüler var Konak var ayrıca

Kızlar bugün 1 ay kontrolümüz vardi 950 gr almış kızım 2 buçuk cm de uzamış. Çok sukur kızım iyi ama benim sol göğsümde süt yok. Sağ gogsum kocaman sol gogsum eski halindende küçük 2 gün içinde bu hale geldi. Kızım uyanınca az olmasına rağmen ilk sol göğsümü veriyorum 5 dk da bitiyor sağ göğsümü uzun uzun emiyor sütüm olmasa sağ göğsümde de olmaz diye dusunuyorum. Sol gogsum neden böyle oldu bilmiyorum. Bugun doktorlara da sordum bazen süt hangi göğüsten rahat geliyorsa o yola giriyor olabilir boyle ama sen yine de sol göğsünü vermekten vazgeçme masaj yap sıcak kompres uygula dediler. Dünden beri cok moralim bozuldu. Önceden sağ göğsümü emzirdigim de sol göğsümde cok akıyordu kızım tek göğsü bitiremediği için diğerini sonraki emzirmeye bırakıyordum. Sol gogus ucumda catlak olunca once sagip sonra kizima verdim. Sağ göğsümü daha az sağdım hep kızım emdi acaba o yüzden mi sol gogsum de süt azaldı. Ay bir sürü şey düşünür oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…