Artık sinirlerim çok bozuldu. Bebeğim çok ağlıyor geceleri. 47 günlük. Üç farklı doktor gördü ve kolik dediler. Dayanamadım acile götürdük. Yine kolik dedi. Emzirme danışmanıyla düzenli görüşüyoruz. Kolik olabilir dedi. Sağlık ocağı kolik dedi. Yani genel anlamda sorunu gaz. Ama benim kayınvalidem bana diyemese de eşime telefonda sürekli mama verin çocuk aç diyormuş. Bu gece yine bir kriz anında eşim ben geliyorum hemen deyip çıktı. Yarım saat sonra geldi. Mama almış. Hazırladı yaptı biberona koymuş geldi. Sinirlendim. İlk zamanlar annesi yüzünden yine mama verdiler biberonla da memeye zor alıştırdık. Akıllanmamışlar. Sütüm beslemiyormuş. O kadar doktor emzirmeye devam sakın mama verme dedikleri halde o kadının oğlunu mama diye doldurması sinirimi bozuyor.
Mevzu mama vermek değil. Doktor ver derse veririm. İlk hafta kafalarına göre mama verdikleri için bebeğim emmedi. Benim göğüslerim şişti az daha mastit oluyordum. Emzirme danışmanı çok kızdı sütü bu kadar bolken neden mama verdiniz diye. Geçen hafta yine dedi sütün yeteri kadar geliyor sakın mama verme diye. Eşim de duyuyor bunları.
Biraz az kilo aldı. Tam sınırda yani. Şuan 3650 gram. Ama sağlıklı, güçlü, neşeli bir bebek. Boyu normalden biraz uzun. Kilolu bebek sağlıklı bebek onlar için. Uzun oldu kusura bakmayın. Günlerdir uyuyamadığım halde uykum kaçtı sinirden.
sadece Allah yardimcin olsun diyorum.umarim bebegin uyur düzene girer. sen sakin boyun eğme devam et bildigin hissettigin ve doktorların dedigi gibi.Artık sinirlerim çok bozuldu. Bebeğim çok ağlıyor geceleri. 47 günlük. Üç farklı doktor gördü ve kolik dediler. Dayanamadım acile götürdük. Yine kolik dedi. Emzirme danışmanıyla düzenli görüşüyoruz. Kolik olabilir dedi. Sağlık ocağı kolik dedi. Yani genel anlamda sorunu gaz. Ama benim kayınvalidem bana diyemese de eşime telefonda sürekli mama verin çocuk aç diyormuş. Bu gece yine bir kriz anında eşim ben geliyorum hemen deyip çıktı. Yarım saat sonra geldi. Mama almış. Hazırladı yaptı biberona koymuş geldi. Sinirlendim. İlk zamanlar annesi yüzünden yine mama verdiler biberonla da memeye zor alıştırdık. Akıllanmamışlar. Sütüm beslemiyormuş. O kadar doktor emzirmeye devam sakın mama verme dedikleri halde o kadının oğlunu mama diye doldurması sinirimi bozuyor.
Mevzu mama vermek değil. Doktor ver derse veririm. İlk hafta kafalarına göre mama verdikleri için bebeğim emmedi. Benim göğüslerim şişti az daha mastit oluyordum. Emzirme danışmanı çok kızdı sütü bu kadar bolken neden mama verdiniz diye. Geçen hafta yine dedi sütün yeteri kadar geliyor sakın mama verme diye. Eşim de duyuyor bunları.
Biraz az kilo aldı. Tam sınırda yani. Şuan 3650 gram. Ama sağlıklı, güçlü, neşeli bir bebek. Boyu normalden biraz uzun. Kilolu bebek sağlıklı bebek onlar için. Uzun oldu kusura bakmayın. Günlerdir uyuyamadığım halde uykum kaçtı sinirden.
karni nasil şişmiş mi?Kızlar bugün bebeğim memede sürekli ağladı durdu emmedi bi türlü neden olabilir gazdan mı
normal eb3n kızımda hemen 1 ay sonrs afet görmüştüm.Kızlar 32 gün oldu doğum yapalı. Sezaryan oldum. Bu hafta kanamam bitti gibi oldu cok hafif kahverengi olarak geliyordu. Bu sabah ama adet kanaması gibi kanamam olmaya basladi ve gün içinde de yine devam etti. 1 ayda adet olmak normal mi sizce sizler de durum nedir?
Bazen aylarca olmayanları duyunca bana cok erken gibi gelmişti. Ilk hamilelik oluncada bilmediğimden şaşırdım:)normal eb3n kızımda hemen 1 ay sonrs afet görmüştüm.
Olabilir canim. Benim cocukta alerji varmi simdilik bilmiyorum. Yuznde sivilceler var ama cok sukur vucutta yok.Kızlar günaydın. Ben birşey sormak istiyorum. Acaba uykusuzluğu süt allerjisi yapar mı? Süt alerjisi olan bebekli anneler cevap verebilir mi rica etsem?
AllahımmmGunaydin kizlar. Artik oglum bana tepki vermeye basladi. Annesine gülüyor artik. Bazen beni nadir de olsa takip ediyor. Zaman cabuk geciyor. Artik disariya çıkıyoruz. Hemen uykuya daliyor. Güneşte gozunu acamiyor.
Doktor relaktaz damla vermişti eğer laktaz eksikliği varsa uykusuzluk yapar 4-5 günde bu damla etki eder demişti. Perşembe aldım hala aynı durum. Eğer etki etmezse süt alerjisine bakacağız demişti göğsünde bebek aknesi dedikleri küçük küçük sivilceler var.Olabilir canim. Benim cocukta alerji varmi simdilik bilmiyorum. Yuznde sivilceler var ama cok sukur vucutta yok.
35 gunluk olduk.Allahımmm ♥♥ Ne kadarlık oldu
Yerim onu ben 35 yaşlarınıda göstersin allah sağlıkla35 gunluk olduk.
Kızlar bugün bebeğim memede sürekli ağladı durdu emmedi bi türlü neden olabilir gazdan mı
Kızlar 32 gün oldu doğum yapalı. Sezaryan oldum. Bu hafta kanamam bitti gibi oldu cok hafif kahverengi olarak geliyordu. Bu sabah ama adet kanaması gibi kanamam olmaya basladi ve gün içinde de yine devam etti. 1 ayda adet olmak normal mi sizce sizler de
bende uykusuzluktan nasil yazdiysam :)))Bazen aylarca olmayanları duyunca bana cok erken gibi gelmişti. Ilk hamilelik oluncada bilmediğimden şaşırdım:)
Eğer ağlarken bacaklarını karnına çekiyorsa gazdandır cnm
Bence adet değil O zaman ben bu ay içinde 3 ,4 kere adet oldum benim de kanamam tam bitti diyorum iki üç gün hiç yok sonra biraz geliyor sonra yine yok günlerce sonra yine geliyor ,bence bitmek üzere vücut yavaş yavaş sin kalanları temizliyor bu yüzden 40 gün lohusalık 40gun boyunca surekli olsaydi bitik duserdik heralde
QUOTE="annemherseyim, post: 59603657, member: 677859"]
Kızlar günaydın. Ben birşey sormak istiyorum. Acaba uykusuzluğu süt allerjisi yapar mı? Süt alerjisi olan bebekli anneler cevap verebilir mi rica etsem?
İsilik uykusuzluk yapar mı ki??Acaba isilik olabilir mi alerji olunca başka belirtilerinde olması gerekiyor sanırım
[/QUOTE]Alerjinin en önemli göstergesi kızarıklık ya ciltte alerji oldgunu dusunmenizden kızarıklığı vardır diye zannettim, o kızarıklık isilik olabilir dedim bu yuzden,uykusuzluk ve huzursuzluğun pek çok sebebi olabilir diye düşünüyorum sadece belirti olarak uykusuzluk varsa o alerji degildir isilik de değildir..
Kızarıklık var mı acaba
Çok gecmis olsun bu arada
İsilik uykusuzluk yapar mı ki??