2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2günden beri gündüz uykumuz 0. Ve bütün gün memede. Sanırım bir sonraki aşama oturduğum yerde yara göğüslerle iskelete dönüşmem

anladığım kadariyla bebegin doyup emmedigi göğsü sen sagmadin sonrskine sakladin demi?

anladığım kadariyla bebegin doyup emmedigi göğsü sen sagmadin sonrskine sakladin demi?
Sagma makinesi almadan once kızım bi göğüste doyuyordu diğerini verince diliyle sürekli ittiği için her emzirmede bir sağ bi sol veriyordum. Sol gogsum catlayip yara olunca sağma makinesi aldım sonrada sag göğsümü emiyorken solu sagiyordum. Son 1 buçuk haftadir Iki gogsumu de aynı zamanlarda boşalttim. sol göğsum biraz iyileşince önce sagdim gogus ucunun alismasi icin sonra emzirdim. Sağ göğsümü en başından sağmadan veriyordum.

Dünden beri sol göğsümü süt dolduracağım diye sık sık emzirdim iyileşen gogsum tekrardan yara oldu. Insallah sutum eski haline geri döner yara olmasına raziyim şuan :/

Gunaydin kizlar. Artik oglum bana tepki vermeye basladi. Annesine gülüyor artik. Bazen beni nadir de olsa takip ediyor. Zaman cabuk geciyor. Artik disariya çıkıyoruz. Hemen uykuya daliyor. Güneşte gozunu acamiyor.
bizde arada sitenin bahçesine çıkıyoruz 15 -20 dakika kadar. dışarda çok güzel uyuyor.

Dünden beri sol göğsümü süt dolduracağım diye sık sık emzirdim iyileşen gogsum tekrardan yara oldu. Insallah sutum eski haline geri döner yara olmasına raziyim şuan :/
canım benimde öyle hatta ilk çocuğumda öyleydi ilki emmediği için o zamanlar sağıyordum ama nereye kadar sağacaktım. şimdi her ikisinide emziriyorum ama bu oğlumda sağ göğsü almamaya başladı. bakıyorum gerçekten sütü az ucu biraz daha küçük ve çocuklarım emmeyi istemiyor bu göğsü. banada yine sağarak vermek düşecek galiba.

Var hemde bebeklik aknesi dediği doktorun küçük döküntüler var Konak var ayrıca
[/QUOTE]
canım senin bebeğinde mi kızarıklık vardı benim oğlandada 3 gündür var bugün baktımda tüm vücuduna yayılmış. biz mama takviyesi alıyoruz acaba o yapmış olabilir mi dedim ama yapsa en başta yapmazmıydı. bide kaşlarında konak oluştu çok kötü duruyor cildi.. perşembe kontrol var sen doktora sordunmu

Var hemde bebeklik aknesi dediği doktorun küçük döküntüler var Konak var ayrıca
canım senin bebeğinde mi kızarıklık vardı benim oğlandada 3 gündür var bugün baktımda tüm vücuduna yayılmış. biz mama takviyesi alıyoruz acaba o yapmış olabilir mi dedim ama yapsa en başta yapmazmıydı. bide kaşlarında konak oluştu çok kötü duruyor cildi.. perşembe kontrol var sen doktora sordunmu
[/QUOTE]
Bugün gideceğim. Üçüncü gün bugün inanılmaZ huysuz bizimkisi sürekli esniyor uyumaya çalışıyor ama uyuyamıyor. Çok yorgun ağlamaktan yoruldu

Bugün gideceğim. Üçüncü gün bugün inanılmaZ huysuz bizimkisi sürekli esniyor uyumaya çalışıyor ama uyuyamıyor. Çok yorgun ağlamaktan yoruldu
[/QUOTE]
bizide haber et bakalım sorun neymiş. bizdede aynı şikayetler var çünkü. vücudu berbat halde

bizide haber et bakalım sorun neymiş. bizdede aynı şikayetler var çünkü. vücudu berbat halde
[/QUOTE]bizde de vücut kaşlar baş heryerinde var şimdi banyo yaptırdım daha beter çıktı kafasındaniler. 2de randevu var bakalım ne diyecek

bizde de vücut kaşlar baş heryerinde var şimdi banyo yaptırdım daha beter çıktı kafasındaniler. 2de randevu var bakalım ne diyecek
[/QUOTE]
tamam canım haber bekliyorum inşallah ciddi bişey değildir.

[/QUOTE]
Ben de dün bebegim ağlarken catlayacak sandım. Uyuyor 10 dk sonra uyanıyor feryat ediyordu. Emerken bile çıldırıyordu. Saglik ocagindaki hemsireyle doktor gazı var dediler. Nurse harvey ile zinco gaz damlasi aldik. Şükür gece gaz çıkardıkça rahatladı.

bizde de vücut kaşlar baş heryerinde var şimdi banyo yaptırdım daha beter çıktı kafasındaniler. 2de randevu var bakalım ne diyecek
[/QUOTE]
İnek sütü alerjisi dedi. Birde Madrid okmuştum doktor antibiyotik vermişti. Kullanmak zorunda kaldım senin benek zaten allerjik bünyeye sahip onlarda alerjiyi tetiklemiş olabilir dedi. Allerjik birşeymiş bunlar yani

Bu durum gercekten zor oluyor. Onceden fazla gelip agzinin kenarlarindan sut tasarken bugun sağdım 30 cc anca çıktı. Kilo alımı ve gelişimi yavaslamadigi sürece mamaya baslamakta istemiyorum. haftaya tekrar kontrole götürüp kilo durumuna bakacağım. Insallah geçici bir durum olur yeniden süt dolar goguslerimiz :/

İnek sütü alerjisi dedi. Birde Madrid okmuştum doktor antibiyotik vermişti. Kullanmak zorunda kaldım senin benek zaten allerjik bünyeye sahip onlarda alerjiyi tetiklemiş olabilir dedi. Allerjik birşeymiş bunlar yani
[/QUOTE]
aslında tahminim bu yöndeydi çünkü kakasıda yapışkan katkılı gibiydi bizimkinin. sanırım bizdede aynı alerji söz konusu. peki ne yapacaksınız

aslında tahminim bu yöndeydi çünkü kakasıda yapışkan katkılı gibiydi bizimkinin. sanırım bizdede aynı alerji söz konusu. peki ne yapacaksınız
[/QUOTE]
Tüm inek sütü ürünlerini keseceğim yemeyeceğim. Başka hiçbir çaresi yokmuş. Mama takviyesini de ona özel olarak satılan mamalarla yapacağım. Bu arada iki gündür huzursuz diyordum ya oğlum. Cuma akşamı antibiyotik başladım ben Pazar pzst ve bugğn kabus gibi geçti. Acaba gerçekten antibiyotik yapar mı? Doktor allerjik bir bünyesel var dedi

Tüm inek sütü ürünlerini keseceğim yemeyeceğim. Başka hiçbir çaresi yokmuş. Mama takviyesini de ona özel olarak satılan mamalarla yapacağım. Bu arada iki gündür huzursuz diyordum ya oğlum. Cuma akşamı antibiyotik başladım ben Pazar pzst ve bugğn kabus gibi geçti. Acaba gerçekten antibiyotik yapar mı? Doktor allerjik bir bünyesel var dedi
[/QUOTE]
huzursuzluğu ondan da olabilir. antibiyotiği neden kullanıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…