2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar nasilsiniz dogumdan sonraki surec benim için o kadar zor gecti ki anca gelebildim buraya nasilsiniz bebisler nasik

Gittim bugün değer 989 çıktı fakat ne kese ne bebek var ufak daha dedi haftaya tekrar bkck çok kafm karışık
Bu değerle ultrasona girmen bile hata niye acele ediyorsun değerin yükselsin sonra gir ultrasona ben değerim 7000lerde olduktan sonra hem keseyi hem bebeği hem kalp sesini hepsini birden görmüştüm çok şükür böyle boş yere strese giriyorsun

Boş yada kimyasal olur diye çok korkuyrm bide doktor gel dedi ne biliyim

Evet canim ilkdi sezeryan oldum iyilesemedim sutum gelmedi yoğun bi sarilik atlattik bide benim kiz uyumuyo uykuyu sevmiyo resmen o yuzden cok zorlandik sizin nasil canim
Benim de ilk bizde de bebek 1 hafta falan müşahede altında kaldı biraz değerleri düşüktü kendisi de küçük doğdu zaten 2-3 hafta mamayla beslenmek zorunda kaldı emmedi falan baya stres olduk şükür alıştı sonra emmeye uykularımız yavaş yavaş düzene oturmaya başladı i. Her şeyin ilacı zaman ve sabır inşllh zamanla düzene girecektir sizin de dua edin

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bugün oğlum 50 günlük oldu. 3-4 günden beri hem alttan hem üstten kendi kendine gaz çıkartıyor bizim bodur terminatör. Bizim çıkartmaya uğraşmamıza gerek bile kalmıyor. Emerken üstten gark yapıyor. Tutuyorum kucağımda bakıyorum alttan rahat çıkıyor gaz. Bu bir dönem mi olabilecek bir şey mi yoksa gaz sancılarımız bitiyor mu demek oluyor bu? Merak ediyorum.

Gaz sancıları 3 Aydan sonra bitiyor diye biliyorum. Demek ki sizinki gazını kolay çıkartabiliyor bizde de biraz uğraştırıyor ama genel anlamda kolay çıkartıyor

Artık sinirlerim çok bozuldu. Bebeğim çok ağlıyor geceleri. 47 günlük. Üç farklı doktor gördü ve kolik dediler. Dayanamadım acile götürdük. Yine kolik dedi. Emzirme danışmanıyla düzenli görüşüyoruz. Kolik olabilir dedi. Sağlık ocağı kolik dedi. Yani genel anlamda sorunu gaz. Ama benim kayınvalidem bana diyemese de eşime telefonda sürekli mama verin çocuk aç diyormuş. Bu gece yine bir kriz anında eşim ben geliyorum hemen deyip çıktı. Yarım saat sonra geldi. Mama almış. Hazırladı yaptı biberona koymuş geldi. Sinirlendim. İlk zamanlar annesi yüzünden yine mama verdiler biberonla da memeye zor alıştırdık. Akıllanmamışlar. Sütüm beslemiyormuş. O kadar doktor emzirmeye devam sakın mama verme dedikleri halde o kadının oğlunu mama diye doldurması sinirimi bozuyor.

Mevzu mama vermek değil. Doktor ver derse veririm. İlk hafta kafalarına göre mama verdikleri için bebeğim emmedi. Benim göğüslerim şişti az daha mastit oluyordum. Emzirme danışmanı çok kızdı sütü bu kadar bolken neden mama verdiniz diye. Geçen hafta yine dedi sütün yeteri kadar geliyor sakın mama verme diye. Eşim de duyuyor bunları.

Biraz az kilo aldı. Tam sınırda yani. Şuan 3650 gram. Ama sağlıklı, güçlü, neşeli bir bebek. Boyu normalden biraz uzun. Kilolu bebek sağlıklı bebek onlar için. Uzun oldu kusura bakmayın. Günlerdir uyuyamadığım halde uykum kaçtı sinirden.

Neden insanların içine özellikle yeni Doğum yapmış annenin işine bu kadar karışırlar. Anne bilir hisseder zaten. Annenin desteğe ihtiyacı varken en özel en hassas olduğu noktaları neden kurcalayıp aile düzenini bozmaya kalkar insanlar aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…