2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar uykusuz bir gece geçirdik bizim derdimiz doymamak galiba sürekli memede kalmak istiyo arada mamada veriyorum ama yemiyo mamayı meme istiyo aranıyo hep Allaha şükür gaz sorunumuz yok daha emerken hem alttan hem üsten çıkarıyo ilk gün nar suyu içirmiştik bir iki damla galiba onun faydası var birde benim 20lik dişim tuttu ağrıdan duramıyorum emizirken içilebilecek ağrı kesiciler var mı kızlar

Günaydın kızlar uykusuz bir gece geçirdik bizim derdimiz doymamak galiba sürekli memede kalmak istiyo arada mamada veriyorum ama yemiyo mamayı meme istiyo aranıyo hep Allaha şükür gaz sorunumuz yok daha emerken hem alttan hem üsten çıkarıyo ilk gün nar suyu içirmiştik bir iki damla galiba onun faydası var birde benim 20lik dişim tuttu ağrıdan duramıyorum emizirken içilebilecek ağrı kesiciler var mı kızlar
parol ve minoset kullanabiliyoruz agri kesici olarak.

bir zombide ben varım buyuk bir yandan kucuk bi yandan. kucuk gazını atabiliyor genelde ama tam uyuyacak ya da uyuyunca cis ya da kakasina hemen kalkıyor. kirli bez sevmiyor :)

9 da yatip 3 te kalktigina göre kac aylik acaba? 6 saat cok uzun bir sürede bebek icin
45 günlük daha. Ama gündüz o kadar uykusuz kalıyor ki doktor gece yattı mı uyandırma dedi. Aç olunca zaten basıyor çığlığı. Benim de içim gidiyor ama eğer uyandırırsam ki daha önce denedim daha önceleri de 5 saat falan uyuyordu ara ara gün içinde bir o kadar huzursuz oluyor.

40 ınız cikmis o halde sıkıntı yok doktordan da onaylandigina gore insallah boyle guzel guzel uzun uyur. peki mama takslviyesi falan aliyor musunuz mama yiyen bebis uzunn sure uyuyor tok oldugundan da.

.
40 ınız cikmis o halde sıkıntı yok doktordan da onaylandigina gore insallah boyle guzel guzel uzun uyur. peki mama takslviyesi falan aliyor musunuz mama yiyen bebis uzunn sure uyuyor tok oldugundan da.
Akşamları 60cc veriyorum 11 günde 635 gram almış. Sadece mamadan değildir herhalde. Çünkü uyumadığında sadece memede. Gece uyuyor gündüz bir dk uyutmak için akla karayı seçiyorum.
Bu arada bu memedr uyumak istemesi sadece düzelecek mi?

Gecmis olsun canim .doktorum bana minoset vermisti

.

Akşamları 60cc veriyorum 11 günde 635 gram almış. Sadece mamadan değildir herhalde. Çünkü uyumadığında sadece memede. Gece uyuyor gündüz bir dk uyutmak için akla karayı seçiyorum.
Bu arada bu memedr uyumak istemesi sadece düzelecek mi?
benimki de hep memede ama bu aclik yada doymamak demek degilmis buyumenin kilo artışının belirtisi imis bakalim bugun kontrol var 21 gunluguz kac olmuşuz :)

Kızlar bizim doktorumuz renudix bitkisel surup önerdi gaz için içinde dereotu yagı kimyon yağı dereotu yagı var bugun baslıcaz kullanmaya inş etkili olur

benimki de hep memede ama bu aclik yada doymamak demek degilmis buyumenin kilo artışının belirtisi imis bakalim bugun kontrol var 21 gunluguz kac olmuşuz :)
Hadi bakalım inşallah güzel haberler ♥️♥️
Ya ama çok yorucu oluyor uyumadığı her an meme de kalmak istiyor. Yerine koyduğumda ağlıyor. Bir geceleri rahat.

kizlar gaz için zinco almış eşim pek ise yaramıyor gibi kullanan var mı? probiyotik gaz damlası bulamamış eczanede

kizlar gaz için zinco almış eşim pek ise yaramıyor gibi kullanan var mı? probiyotik gaz damlası bulamamış eczanede
benim doktorum nbl probiyotik drop önerdi. rezene kimyon cayi da verebilirsin bir cay kasigi sabah aksam. ya da nurse harvey kullanabilirsin ama soyle bir gercek var ki 4 aya kadar cekiliyor... sadece biraz rahatlamak amac...

Arkadaşlar emzirme sanatı diye bi grup var feyste,çok güzel paylaşımlar var anne sütü vermek isteyenler için. Ben ilk kızımda içgüdüsel olarak doğrusunu yapmışım,o yüzden saatlerce memede kalmak istese de dediğini yapıyorum. Manevi olarak anneye ihtiyaç duyuyorlar çünkü. Kızım ayda bir kilo alırdı yine de memeyi ağzından çektiğimde basardı yaygarayı. Memede durmak istemenin açlıkla ilgisi yok yani. Biraz evi p.k götürüyor ama ne yapalım geçici bu günler şimdi buna ihtiyacı var kuzumun bi beş yıl sonra emzirmek istesem de olmaz,zamanı şimdi diye avutuyorum kendimi:) bol sütler hepimize

Selamlar kızlar. Benim sütüm çok fazla sanırım bebeğim bitiremiyor sütüm son, yağlı kilo aldıran kısmına yetişemeden tekrar doluyor arada boğazına kaçıyor bu durum kilo alamamasına sebep oluyormuş bu durumla karşılaşan var mı ne yapmak lazım bütün gün tek memeyi veriyorum diğerini artık sağıyorum

Selamlar kızlar. Benim sütüm çok fazla sanırım bebeğim bitiremiyor sütüm son, yağlı kilo aldıran kısmına yetişemeden tekrar doluyor arada boğazına kaçıyor bu durum kilo alamamasına sebep oluyormuş bu durumla karşılaşan var mı ne yapmak lazım bütün gün tek memeyi veriyorum diğerini artık sağıyorum

Bazı kaynaklarda günlük alınan süt miktarı kilo alımını sağlar diyor,bazı kaynaklarda ön süt son süt olayını. Kızım hep memede yaşar ve gece hariç son süte ulaşamazdı ama çok da güzel kilo alırdı. Bunları düşünmeden sık sık emzir bence.

Bazı kaynaklarda günlük alınan süt miktarı kilo alımını sağlar diyor,bazı kaynaklarda ön süt son süt olayını. Kızım hep memede yaşar ve gece hariç son süte ulaşamazdı ama çok da güzel kilo alırdı. Bunları düşünmeden sık sık emzir bence.
Anladım cnm tşk ederim inşllh alıyordur.

Benn canim ayni senin gibiyim.masallahi var.ben birazonden sagiyorum.hem tazigi gidiyor hemde yagli sut gelmis oluyir.tek memeyi bitiremiyor.

X