• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uykusuz geceler bitmiyor bide ustune sabah diger oglumla oyna onla ilgilen derken vucudum cokecek diye korkuyorum bu yenidoganlara gece gunduz ayrimi nasil yapilir belli bir rutin varmi kizlar bende emzik sorucam ilk ogluma vermedim bunada henuz vermedim ama emzik gibi kullaniyo beni alirmi almazmi orasinida bilmiyorum gerci

uykusuz geceler bitmiyor bide ustune sabah diger oglumla oyna onla ilgilen derken vucudum cokecek diye korkuyorum bu yenidoganlara gece gunduz ayrimi nasil yapilir belli bir rutin varmi kizlar bende emzik sorucam ilk ogluma vermedim bunada henuz vermedim ama emzik gibi kullaniyo beni alirmi almazmi orasinida bilmiyorum gerci
Emzik vermeyi düşünmüyorum. Benim bebis isiga karsi hassasiyeti var bunu fark ettim. Gunduz 18 ile 21 arasi bizimle uyanik yani arada uyuyor ama uyku denmez. Gece uykumuza 21 de daliyoruz memede daliyor karnini iyice doyuruyorum. Isiklar kapali gece kalktiginda kesinlikle isik acmiyorum. Yuzunu gorecek kadar odam da los isik var. Isigi actigimda altini degistirmek icin hemen uyaniyor uykusu kaciyor. Artik onuda acmiyorum az isikla altini degistiriyorum.

Günaydın kızlar uykusuzluktan başım ağrıyo artık suan annem var yanımda ama oda pazar günü gidecek bakalım tekbaşıma napcam hapsuruk bizde de var ben emziğe alıştırdım yoksa sürekli memede yerine yatırdığım an ağlıyodu emzikle biraz rahat ettim benim suanki tek sorunum doymuyo saatlerce emiyo sırtım ağrıyo artık

Diğer oğlumda rastlamadığım şeyler görüyorum bu bebegimde mesela her altını açtığımda hapşırıyor acaba diyorum bağışıklılığı daha mı zayıf.. :KK43:
Bağışıklıkla hiç bir alakası yok altını açınca hapşırmasının. Bezdeki, altını açtığınız yerdeki, kullandığınız mendiledeki parfüm, losyon vs onu rahatsız ediyordur. Organik bez, organik deterjan ve altını silmek için sadece suyla ıslattığınız temizleme pamuğu kullanın hapşırmaz.

Gunaydin anneler gecemiz nasil gecti. Ayy birazcik buyumeye basladi. Ben dayanamayip boynundan opuyorum. Ellerine bayiliyorum dayanamayip opuyorum.cok dadli.
Kizlar d3 damlasindan kac damla veriyorsunuz. Ben sormayi unutmusum. Mesaj cektim hemsireye cevap bekliyorum ama.size de bir sorayim dedim.

Gunaydin anneler gecemiz nasil gecti. Ayy birazcik buyumeye basladi. Ben dayanamayip boynundan opuyorum. Ellerine bayiliyorum dayanamayip opuyorum.cok dadli.
Kizlar d3 damlasindan kac damla veriyorsunuz. Ben sormayi unutmusum. Mesaj cektim hemsireye cevap bekliyorum ama.size de bir sorayim dedim.
bizimki fis fisli ve gunde 1 fıs sıkıyorum agzina canim. bizde 20 gunluk olduk :)

Devit3 'te paraben var diye doktor yakınım comedan ver dedi ondan da emin değilim de şimdilik veriyorum özel bir doktor buldum gidince ona danışacağım en iyisini öğrenirim

Kızlar ne kadar sıklıkta bez değiştiriyorsunuz bizimki çok sık idrar ve kaka yapıyor bez yetiştiremiyorum artık

Kızlar ne kadar sıklıkta bez değiştiriyorsunuz bizimki çok sık idrar ve kaka yapıyor bez yetiştiremiyorum artık
Bende sik degistiriyorum cogunlukla cisli. Biz 3 gundur kaka yapmiyoruz. Sadece anne sutu aldigi icin 10 gune kadar yapmamasinda sakinca yokmus bekliyorum

Ben de duydum onu , ona gecerim belki

Kızlar bebeğinizin dilinde beyazlık oluyor mu çok emiyor ve kusuyor benimki ama pamukcuktan şüphelendim acaba pamukcuk mu yoksa süt kalıntısı mı bilemedim şuan
Caim cok sicak birseyler yiyip icme.hep ilik olsun sutunde sicak oluyor cunku. Pamukcuk olup olmadigini bir kac cay kasigi su ver. Ben de suphelendim su verince dilinin ustu temizlendi.

Caim cok sicak birseyler yiyip icme.hep ilik olsun sutunde sicak oluyor cunku. Pamukcuk olup olmadigini bir kac cay kasigi su ver. Ben de suphelendim su verince dilinin ustu temizlendi.
Caim cok sicak birseyler yiyip icme.hep ilik olsun sutunde sicak oluyor cunku. derken ??? neye sebep oluyormus merak ettim. ona gore bende dikkat edeyim

Back